Dodaj do ulubionych

Kolejne panstwo...

06.02.16, 16:28
...zafascynowane sukcesem Polski i polskim doswiadczeniem wprowadza Plan Balcerowicza...

Zapraszamy polskie firmy od uczestnictwa w prywatyzacji na dużą skalę w Kazachstanie. W kraju zostaną zniesione wszelkiego rodzaju ograniczenia w prywatyzacji liczącego 7 tys. firm sektora publicznego – mówi PAP ambasador Kazachstanu w Polsce Erik Utembajew.

biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/prywatyzacja-kazachskie-wladze-zapraszaja-polske/xdvsrl
STOP PISlamizacji Polski!!!
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Kolejne panstwo... 06.02.16, 17:28
      No i następny kraj zostanie rozgrabiony.
    • taniazdrada Re: Kolejne panstwo... 06.02.16, 19:02
      Czy to przypadkiem nie Kaczynscy najbardziej sie napasli na tych przemianach?
      • yerodin Re: Kolejne panstwo... 06.02.16, 22:05
        fajny login sobie wybrałeś .A gdzie taniarada milczy ,czy olewa to forum zdominowane przez oszustów i podżegaczy ?Za Platformy Obywatelskiej i PSL członkowie tej partii zarobili grube miliony na patroszeniu zwierząt futerkowych ,czyli norki amerykańskiej.Specjalne ustawy sobie wprowadzili ,by te zwierzęta obdzierać ze skóry .Napisz linka gdzie Kaczyńscy się tak wzbogacili na przemianach misiu nie dobry.
    • pluto37 Re: Kolejne panstwo... 07.02.16, 12:41

yerodin 06.02.16, 22:05
      ..... .Napisz linka gdzie Kaczyńscy się tak wzbogacili na przemianach misiu nie dobry.
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      A po co ci link skoro sam może poszukać spółki Srebrna spreparowanej przez Kaczyńskich i przybocznych Siwków z PC.
      A i SKOKi Biereckiego do Luxemburga też nie powinny być ci obce.
      Nie mówiąc juz o krewnych i królikach z kapelucha Kaczyńskiego rzuconych na spółki skarbu państwa.... przecież nie dla idei jedynie.
      :):):):)
      A tak przy okazji skoro wadzą ci użytkownicy tego forum, to co tu robisz? Nie lepiej panienki/chłopczyków pooglądać na innych stronach, niz tu katusze cierpieć?
    • pluto37 Re: Kolejne panstwo... 07.02.16, 13:01

dyziek_o 06.02.16, 17:28

No i następny kraj zostanie rozgrabiony.
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      Z czego ten nie kolejny rozgrabiono, bo jakoś nie mogę się doprosić o liste tych skarbów.

Przyjrzyj się polskiemu KGHM-owi. Perła w koronie RP tylko zobacz ile dziadostwa ssie tam cyce poza skarbem państwa. Jaki raj dla partyjnych i związkowych bonzów.
      masz kopanie węgla, PKP i te zależne spółki itd..
      Takich jak ja czy ty powinno interesować jedynie to czy firma płaci podatki, a w jakim wymiarze to juz od tego jest rząd i sejm. I wyborcy, żeby ci których wybierami w naszym imieniu pilnowali tam biznesu.

pssst. jak masz Dyźku taka listę narodowych skarbów zrabowanych to podrzuć. Pamietam jak taki polski państwowy skarb Dalmor nie mial szmalu, żeby do Polski sprowadzić statki z Pacyfiku i na wypłaty dla rybaków. ba! Nawet za przyzwoitą cenę tych statków sprzedać nie potrafili. Mimo, że zarabiali w zachodnich walutach.:):)
      A może ktoś wie kto rozgrabił HBB?
      • dyziek_o Re: Kolejne panstwo... 07.02.16, 13:26
        Drogi Pluto;
        Nie wiem KTO nasz kraj rozgrabił ale wiem, kto za to odpowiadać powinien.
        I wiesz co?!
        Tak mi się coś wydaje, że jak by tak wszystkim ze świecznika od 89r. po akumulatorze do jaj......
        pewnie szybko nazwiska by wypłynęły. A potem tylko ze szpadla i do dołu z wapnem........!
        A rodzinie bliższej / i dalszej/ rachunek wystawiasz i już..........kraj mlekiem i miodem spływa.
        A zacząć należy od czarnej mafii..........niestety.
        Dyzio.

p.s
        Nie wiesz przypadkiem, czy nas już podsłuchują czy dopiero
        zaczną........?!
    • pluto37 Re: Kolejne panstwo... 07.02.16, 16:41
      Nie wiesz przypadkiem, czy nas już podsłuchują czy dopiero
      zaczną........?!
      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
      Tak na 100% to nie wiem, ale z dużym prawdopodobieństwem moge przyjąć że już.
      Mogę się założyć że kilka sztuk juz nas zakablowało gdzie trzeba, bo mówią, że "natura" ciągnie kabel do lasu:):) znaczy się trójkąta bo chyba tam jest centrala.

A do drugiego wątku, to musiałbyś chyba jakąś nową fabryke akumulatorów uruchomić i zacząć od nieboszczyka Wilczka ministra za Rakowskiego.

Co do głównego to przypomnę, że własnemy oczyma widziałem jak lud polski bogobojny w miejsce wytworów z polskich pereł przemysłowych - tych rozkradzionych- kupował całkiem nowoczesne barachło ze zachodu- mając serdecznie w tyle bezcenną produkcję made in Poland.
      To może i w tem Kazachstanie jest podobnie.

No i Dyźku!!!
      Jest interes do zrobienia dla PiSowskich biznesmanów. ... jakies SKOKi np itp:):)
      Albo muslimskie radioMaryja czy cus podobnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka