Dodaj do ulubionych

Się narobiło........

01.03.16, 19:47
Przed chwilą podali w tefałenie, że zwolnieni nieudacznicy ze słynnych stadnin
otrzymali propozycję zatrudnienia od arabskiego szejka ........!
Obśmiałem się , w związku z tą informacją, jak pszczoła.
Gupi szejk pewnie nie wie, ze chłopaki pojecia o hodowli nie mają co im niedawno
władcy z ministerstwa od krów i koni udowodnili.
I upiera się by im w rialach abo innych dolarach a nawet w ojro płacić aby tylko chcieli
jego stadninę do takiego ( pożal się boże ) - stanu doprowadzić w jakim stadnina janowska
się znajdowała.
I trza było widzieć minę arabusa, gdy swoją ofertę przedstawiał.........!
Ja ze swojej strony dał bym wiele, by zobaczyć minę tych durni, którzy szefów
od naszych arabów zwolnili.
Dyzio.
Obserwuj wątek
    • pluto37 Re: Się narobiło........ 01.03.16, 20:37
      Dyziek!
      Ty se jajców kwadracianych nie rób, bo te wredne szejki jak się wkurzą to całe stada ogierów razem ze stajennym personelem wykupią.
      I kto będzie te co zostaną kobyły krył?
      Prezes PiSu? Czy może marszał Kuchciński z zastępcą Terleckim?
      Posłanka Pawłowicz to chiba nie, ale tu nie byłbym taki pewien.
      • dyziek_o Re: Się narobiło........ 02.03.16, 11:47
        A bo widzicie Pluciński;
        Ja to nawet staram się coponiektórych zrozumieć;
        W końcu każdy człowiek ma prawo być głupim
        Ale niektórzy tego przywileju nadużywają
        a to już zaczyna być niebezpieczne.
        A gdy w dodatku jeszcze dysponują jakąś władzą.........
        Dyzio.
    • dyziek_o Re: Się narobiło........ 02.03.16, 12:07
      Aż się wierzyć nie kce.......;
      Cyt.
      Internauci odkryli że Pani Danuta Wałęsa była jedyną pierwszą damą nie będącą pochodzenia ŻYDOWSKIEGO. Pewnie dlatego jej mąż jest tak niszczony.Pani kiszczakowa miała pewnie polecenie z gminy by ujawnić akta
      • dyziek_o Re: Się narobiło........ 02.03.16, 12:12
        Czego to w tym internecie nie znajdziesz;
        Cyt.

Z netu...

"Sztuka mroczna utrzymana w żywiole groteski, pt. "Odwracanie kota ogonem". Akt 2.

W akcie drugim czyli teraz, trwa przeszukanie w domu wdowy po gen. Jaruzelskim. Ludzie stoją pod domem i szemrają między sobą:- Do wydania nakazu przeszukania konieczne jest "uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa".
        Ludzie po cywilnemu i w mundurach, z zapałem przeszukują każdy zakamarek domu. Co jakiś czas ktoś się wyłania w furtce i pędzi do samochodu trzymając coś w ręku. Ludzie stoją i drapią się po głowie: - Jakie to przestępstwo popełniła żona lub córka Jaruzelskiego?
        Wtedy wychodzi przed szereg ludzi z tłumu, dziwna postać ubrana w powłóczystą szatę aż do ziemi jakby przed chwilą opuściła cokół jakiegoś monumentu z personifikacją czegoś wzniosłego. To Duch Porządku Prawnego.
        Ludzie jednak nie widzą Ducha bo jest w innym wymiarze a poza tym gapią się też w smartfony.
        - Na podstawie jakich materiałów "prokurator" a raczej prowokator IPN-u wydał postanowienie rewizji w domu Jaruzelskich? - pyta Duch
        Zapada cisza. Nikt głosu nie słyszy lecz woli stać cicho bo każdy, czuje, że coś wisi w powietrzu. Jednak ludzie wysypujący szuflady w domu generała zdają się nie słyszeć głosu Ducha. Nie przejmują się niczym i dalej grzebią w pieleszach wdowy. Tylko jeden szperający nagle zasłonił uszy dłońmi:- Coś mi zaświszczało, - odparł na pytające spojrzenie podejrzliwego szefa. Tymczasem Duch mówi dalej:
        - Kodeks karny mówi wyraźnie, że wobec zmarłego śledztwa nie wszczyna się już żadnego, a wobec zmarłego w trakcie postępowania śledztwo się umarza. Która z tych przesłanek nie została spełniona?
        I znowu cisza lecz przeszukujący w domu generała nie reagują tylko grzebią sobie palcem w uchu od czasu do czasu bo coś ich tam wszystkich naraz zaswędziało nagle.
        Chór na niebie śpiewa podniosłym głosem: - PiS podważa elementarne zasady humanizmu i najstarszych tradycji ludzkości.
        Wychodzi Serafin: - Powtarzam, że dziś rodziny Kiszczaka i Jaruzelskiego, jutro - każdy z was z żyjących na Ziemi, nawet po swojej śmierci.
        Kurtyna."
    • pluto37 Re: Się narobiło........ 02.03.16, 14:11
      Wychodzi Serafin: - Powtarzam, że dziś rodziny Kiszczaka i Jaruzelskiego, jutro - każdy z was z żyjących na Ziemi, nawet po swojej śmierci.
      Kurtyna."
      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      Dyziek!
      Ty jak co wymyslisz, to ino siąść i płakać.
      Skąd Ci znowu Serafin do głowy przyszedł? Choć może gdyby był w stolycy to jak go znam, to mógłby rzec podobnie.
      Problem tylko że dopiero co go widziałem w centrum grodu, którego polski lingwista raczej nie wymawia. Z dwóch powodów. Pierwszy bo to daleko jest, a drugi, że trudna w artykulacji.

A po trzecie primo to te PiSowskie parchy raczej nie pojma w czym rzecz, bo one w komunie tak utytłane, że dla nich zamordyzm to normalka.
      Spójrz na angrusza. on wielbił komunę i poniewierał tymi co byli przeciw, a teraz wielbi PiS i ten sam typ zamordyzmu. Gdyby po niego przyszli to uznałby ten fakt za wolę partii i mógłby wzorem Gomułki rzec, że to nie partia tylko ...ludzie się pomylili.
      • dyziek_o Re: Się narobiło........ 07.03.16, 09:24
        Szanowny Pluto;
        Pomysł przyszedł nie mnie jeno reżyserowi sceny.
        Mnie natomiast martwi, że znowu zamach na naszego prezydęta uczyniono!
        Ponoć słychać było strzał......?!
        Wprawdzie gdy oponę szlag trafia tez jest huk ale ja bym jednak sprawy nie
        lekce sobie ważył.
        I komisję do zbadania powołał.........a co?!
        Jednego prezydęta brzozą załatwili to następnego mogą chcieć za pomocą opony........!
        Co to się, - panie, - w tym kraju wyrabia?!
        Strach do wyborów startować.
        Dyzio.
    • pluto37 Re: Się narobiło........ 07.03.16, 13:35
      Dyźku szanowny!!!
      Rozśmieszasz mnie sniadaniową porą do łez.:):):)

Jaki zamach? No! Jaki???
      Najnowsze wyniki speckomisji Błaszczaka/Macierewicza stwierdzaja autorytatywnie, że:

Opona usłyszała jak AD powiedział :

Podjąłem samodzielną decyzję , opona, ze śmiechu pękła
      . „

I to by było na tyle:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka