Dodaj do ulubionych

LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE

• ewelinam80 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 02.09.05, 21:43
      Czy któraśz Was zna panią Halinę Stolarczyk - BIskupek ?ona pracuje w szpitalu
      na Mickiewicza.KOleżanka jest w ciąży i własnie chodzi do tej pani , chciałaby
      dowiedzieć się czegoś o niej.Cy warto do niej chodzic czy lepiej zmienić, dodam
      że koleżanka ma problemu z ciązą i jedno poronienie za sobą. Pozdrawiam :)
      • mamawiktorki Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 16.09.05, 14:05
        Witam
        Ja znam tą lekarke.Chodze do niej od kilku lat.Prowadziła mi też ciąże.Polecam
        bardzo dobry lekarz.
    • Gość: wi TYLKO DR SZYLLER!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:59
      Polecam bardzo
      Fantastyczny lekarz, prawdziwy fachowiec, nie odwala fuszerki!!!
      Zna sie niemozliwie na tabletkach, lekach, wszelkich badaniach
      O badania nie trzeba sie prosić
      Wszystko wytłumaczy, wyjasni, bardzo rzeczowy, pełen profesjonalizm
      Polecam z pełna odpowiedzialnością
      Zreszta mysle, że rzesza tego ginekologa wciąż wzrasta
      Pozdrawiam
      • Gość: kobietka Re: Tylko dr Szyller IP: *.flatpla.net 19.02.07, 12:09
        Zgadzam się. Pan doktor zawsze doradzi, potraktuje jak kobietę a nie petenta, co u
        niektórych lekarzy jest normą. Teraz z mężem planujemy ciążę i nie wyobrażam
        sobie, żeby ją prowadził inny lekarz,zresztą badanie z uśmiechem na twarzy
        odstresowuje pacjentkę:-)Pozdrowienia dla pana doktora.
        • Gość: wiola Re: Tylko dr Szyller IP: *.gprs.plus.pl 07.01.08, 21:22
          witam wszystkich.chciałam sie dowiedziec jak wyglada pan dr.Szyller
          bo chce sie wybrac do niego tylko nie wiem czy dobrze mysle ze to on
          bo po nazwisku nie moge go skojarzyc
    • Gość: Mychaa dr Andrzej Węgrzycki IP: *.starcza.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:20
      przeczytalam wszyskie posty na tym forum i wypowiedziala sie tylko jedna pacjentka tego lekarza. jestem jego pacjentka od pol roku, nie mam większych problemow ze zdrowiem, przepisuje mi jedynie tabletki antykoncepcyjne, ale tak jak moja poprzedniczka mogę się o nim wypowiedziec pozytywnie. Leki zawsze wypisuje po badaniu, po wykryciu u mnie nadżerki natychmiast zrobil cytologie, przepisal potem leki. Calkiem sympatyczny lekarz, mozna z nim porozmawiac, odpowiada na kazde pytanie:) Czy są tu inne jego pacjentki?? co wy o nim sadzicie??
      • aisza24 Re: dr Andrzej Węgrzycki 07.09.05, 13:29
        Ja chodze do dr Wegrzeckiego od poczatku ciazy, teraz jestem juz w 38 tyg.To
        naprwde bardzo mily sympatyczny czlowiek, bardzo kompetentny, kazdej pacjentce
        poswieca duzo czasu, ok. 30 min. Odpowie na kazde pytanie,sam caly czas mowil
        mi o ciazy, o Dzieciaczkach. Ciagle przypominal mi o prawidlowym odzywianiu, o
        badaniach itp. Budzi zaufanie i juz wiem, ze bedzie przy moim porodzie.
        • tarja3 Re: dr Andrzej Węgrzycki 05.12.05, 09:48
          GDZIE PRZYJMUJE DR. WEGRZYCKI??? Prosze o dokladne namiary...
          • Gość: gość24 Re: dr Andrzej Węgrzycki IP: 91.188.127.* 13.01.10, 06:26
            witam jestem pacjętką dr Węgrzyckiego od jakichś 6 lat. moja mama też do niego chodziła a ja trafiłam przez przypadek kiedy wylądowałam w szpitalu podczas bolesnej miesiączki. miałam wtedy jakieś 16 lub 17 lat. wcześniej leczyłam sie u jakiejś okropnej kobiety na sobieskiego. a przyznaję że moje miesiączki były problemem bo bardzo często trafiałam do szpitala po utracie przytomności i jeszcze innych objawach(ból nie do opisania). zaczęłam wtedy do niego chodzić i to on uświadomił mi że to jest poważny problem. inni lekarze twierdzili że taka jest moja natura i że po pierwszej ciązy to przejdzie (nie przeszło - niestety). Węgrzycki zaczął od badan pozionu hormonów i po przepisaniu odpowiednich leków i ciągłej kontroli pozionu hormonów mój problem się unormował. ból podczas miesiączki był nadal ale do wytrzymania. prowadziła też moją ciąże i nie miałam żadnych zastrzeżeń. nadżerkę po ciąży też zrobił mi rewelacyjnie. ważne jest to że nigdy nie przepisze żadnych leków bez odpowiednich badan. uwazam go za naprawdę dobrego lekarza, poświęca pacjętkom sporo czasu , dokładnie tłumaczy i jest dość troskliwy jak na lekarza (co było bardzo dużym plusem kiedy poszłam do niego pierwszy raz). badania bywają bolesne tylko wtedy gdy jest jakis problem.

Jestem ciekawa innych opinii. piszcie o dr Węgrzyckim
    • Gość: Ola Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.09.05, 13:56
      Witam
      Wreszcie dobrnęłam do końca, przeczytałam wszystkie posty. Można z nich wybrać
      kilku dobrych ginekologów. Nie natknęłam się jednak na moją panią doktor,która
      pracuje w szpitalu na Mickiewicza, ma prywatny gabinet ale nie wiem czy
      przyjmuje w jakiejś przychodni,podobno tak ale ja nie pytałam. Tą panią jest P.
      Beata Poradowska-Pilecka.Mam o niej bardzo dobre zdanie. Byłam już u wielu
      ginekologów, u wielu wymienianych ale pani Beata najbardziej mi odpowiada.
      Każda kobieta chciałaby być u najlepszego fachowca, dlatego warto
      poszukać.Pracuję w służbie zdrowia, znam osobiście wielu lekarzy i opinie o
      nich. Bardzo wiele się niestety potwierdza. Poleciłam Panią doktor moim
      koleżankom, nie tylko jak były w ciąży ale również jak coś się działo. Od
      żadnej nie usłyszałam złego słowa o Pani doktor. Oby tak dalej,czego życzę i
      pacjentkom i Pani doktor Beacie Poradowskiej-Pilieckiej!
      • Gość: xyz do Oli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 17:36
        Olu, masz jakies namiary na pania doktor?
        • Gość: Ola Re: do Oli IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 13.09.05, 12:51
          Mam namiary,telefoniczne 3614745 mieszka na Worcella chyba nr 36 ale nie jestem
          pewna,zadzwoń,umów się i powodzenia.
      • Gość: aa Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:07
        A ja, niestety,mam kiepskie zdanie o tej pani ( Poradowska), byłam u niej,
        kiedy pracowała jeszcze w przychodni na Zana. Okazało się,że mam nadżerkę-
        kazała zgłosić się do niej do szpitala. Już w szpitalu okazało się,że muszę
        płacić(niemało), a potem jak już się zwlekłam z fotela, to pani doktor jeszcze
        powiedział,że mam dopłacić jakiejś siostrze, która jej asystowała. Wyjątkowo
        mnie to zniesmaczyło. Potem okazało się,że zabieg trzeba powtórzyć-zrobił to
        już inny lekarz.
    • Gość: ab Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:43
      Polecam zdecydowanie dr Minknera, pracuje w Blachowni
    • Gość: andzia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:38
      polecam dr Zdzisława Dubnickiego.gdyby nie on moje dziecko prawdopodobnie nie
      urodziłoby się bo miałam bardzo ciężki poród.jest dobrym lekarzem i bardzo
      miłym człowiekiem.dużo mu zawdzięczam.POLECAM!!!
      • Gość: Moniś Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 82.160.21.* 31.10.05, 20:45
        Popieram, bardzo miły, spokojny, kulturalny człowiek i naprawde dobry lekarz,
        urodziłam zdrową córkę , poród wspominam bardzo pozytywnie, choc były problemy z
        łozyskiem. Lezałam na podtrzymaniu w szpitalu , zawsze miał czas zeby
        porozmawiać , uspokoic, wyjaśnić. Drugie dziecko jesli bede mieć to prowadzacym
        lekarzem bedzie na pewno dr Dubnicki :)
        • Gość: Izunia__g Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:11
          Ja chodzę do dr Artura Kowalskiego, ale Pani Pawińska też jest świetna, i mam
          pytania. Nie wiecie gdzie u nas w mieście można wykonać UDS trójwymiarowe 3D??
          Pomocy
          • Gość: iz Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 09:44
            USG 3D można wykonać na Parkitce
        • Gość: Beti Re: dr Dubnicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:31
          Rowniez popieram bardo sympatyczy dr polecam go wszystkim duzo mi pomógł przy
          porodzie polecam gorąco
      • Gość: Betti Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:36
        Bardzo goraco polecam dr Dubnickiego bardzo mily sympatyczny dr bardzo mi
        pomógł przy porodzie Lezałam tydzien w szpitalu i jak tylko byl to zawsze mnie
        odwiedzil
        • Gość: x a gdzie dr Dubnicki przyjmuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:35
          • Gość: beti Re: a gdzie dr Dubnicki przyjmuje?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 20:12
            dr Dubnicki przyjmuje na ul.Popiełuszki 8 w poniedziałki i czwartki od 17 tel
            603122886
            • Gość: anna Re: a gdzie dr Dubnicki przyjmuje?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:30
              Kobiety,tylko nie do niego.Na comiesiecznych wizytach rączki całował, 2 wizyty
              przed porodem podał wprost swoją cenę za obecność przy porodzie.Powedziałam, że
              mnie nie stać to mnie totalnie olał w szpitalu.Gdy rodziłam akurat miał dyzur i
              zachowywał sie jakby mnie nie znał.I to jest lekarz????? Koleżance choc dała mu
              wczesniej kase za poród kazała dopłacic po porodze bo były komplikacje.Nie
              polecam. Na pozór przemiły ale liczy sie tylko kasa.
    • Gość: aga Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 195.116.81.* 13.09.05, 18:38
      witajcie mam pytanie do rodzacych w szpitalu na PCK
      jak to jest z tym znieczuleniem zzo??
      ile dokladnie kosztuje i czy tak jak zapewniaja lekarze jest na zyczenie ??
      bardzo mnie to ciekawi
      pozdrawiam
      • Gość: envy Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:40
        Witam. Polecam dr Dariusza Nowaka, ma gabinet na Podchalańskiej... Sympatyczny,
        niekrępujący fachowiec, profesjonalny gabinet a w dodatku niedroga wizyta z
        kompletną poradą i usg w cenie..
      • Gość: kasiavip znieczulenie w szpitalu na PCK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:35
        Witam
        Jeszcze nie rodziłam, ale mam zamiar za 1,5 miesiąca to zrobić i to właśnie w
        tym szpitalu. Z tego co dowiedziałam się w szkole rodzenia od położnej,
        kosztuje to 500 zł i trzeba się zdecydować ok 2 tygodni przed planowanym
        terminem.
        Pozdrawiam
    • Gość: Vera dr. Krzemień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:11
      Witam. Niestety nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów więc bardzo
      prosze o informacje na temat doktora Krzemienia. Wiem, że przyjmuje w I alei nr
      4 i ze pracuje w Bytomiu. Chciałabym tylko wiedzieć czy to dobry lekarz. Ile
      kosztuje wizyta u niego? Chodzi o leczenie guza, to dość poważna sprawa. Jeśli
      ktoś do niego chodzi lub chodził to bardzo prosze o informacje i rede czy
      warto. Pozdrawiam
      • Gość: Kasia Re: dr. Krzemień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:05
        Pracuje owszem ale w Dąbrowie Górniczej
    • Gość: ALLA Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:54
      TYLKO NIE STARSZAK! LUDZIE NIE CHODZCIE DO NIEJ BO BĘDZIE Z WAMI ŹLE!
    • Gość: bromba Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:14
      A jakie zdanie macie o pani Krystynie Witkowskiej? Czy ona także prowadzi ciąże
      i w jakim szpitalu pracuje.
      • Gość: Teresa Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:44
        Dr Jan Pieczyński. Gabinet przy ulicy Jasnogórskiej, naprzeciwko teatru. Doktor
        zna się na rzeczy, jest rewelacyjny.
        • Gość: ala Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:30
          Dziewczyny mam pytanie-co myslicie o dr Pogorzelskiej. Szukam dobrego
          ginekologa w cz-wie i nie wiem czy warto akurat do niej sie udac na wizyte.
      • kaylexi Witkowska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! 18.03.06, 10:10
        Witam i odradzam ta kobieta to istny koszmar
    • Gość: kattia Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 15:55
      jaką opinie macie o dr.J.Surówka ? byłam u niego tylko na badaniu USG ale odniosłam bardzo pozytywne wrażenie i chyba zna sie b.dobrze na tym co robi. ale chciałabym poznać wiecej opini. Gdzie przyjmuje i jaki jest koszt wizyty ?
      • Gość: ewa Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:05
        Co mozecie powiedzie na temat doktora Lemanskiego, przyjmuje na Tysiacleciu
        • Gość: elka dr Marek HARASIM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:59
          Czy nikt nie zna dra Harasima z Mickiewicza? To bardzo dobry lekarz, a wlasciwie
          nic o nim nie ma na tym forum. Z tego co wiem to inne dziewczyny tez sobie go
          chwala.
          • Gość: maka Harasim IP: 80.50.242.* 30.06.06, 17:19
            Tragedia!!!!!Przez niego miesiąc po porodzie lezałam w łóżku Zdecydowanie nie
            polecam
          • Gość: młoda 21 dr Marek Harasim IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.09, 22:22
            trafiłam na tego doktora przypadkiem (pekła mi torbiel i zabrało
            mnie pogotowie bo miałam straszne bóle) mial dyżur na Mickiewicza w
            szpitalu -był świetny !!! dodam ze chodziła wczesniej do dr. Muskały
            i dr. G. Adamkiewicz i zadna z nich nie była tak delikatna i
            sympatyczna jak on Niczy sie nie martwiłam i mogłam z nim normalnie
            porozmawiac (mimo ze jestem dosc młoda -wogóle sie nie krepowałam).
            ten facet jest naprawde dobrym i dokładnym fachowcem a
            przede wszystkim dba o swoje pacjentki. Polecam Marek Harasim jest
            najlepszy !!!!!!
      • dixi Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 28.10.05, 13:31
        Surówka prowadzil moja ciaze - odnioslas dobre wrazenie, uwazam go za dobrego
        lekarza, przy tym bardzo kontaktowy, mily; ale przeciwnik wszelkich udoskonalen
        przy porodzie - typu znieczulenia, cc; przekonal mnie do porodu naturalnego, w
        dodatku bez znieczulenia, umowilismy sie ze bedzie przy porodzie ale i tak w
        ostatniej chwili plany sie poznienialy i urodzilam przez cc, nawet nie zdazyl
        dojechac;
        • dixi Surowka cd. 28.10.05, 13:34
          aha, ja jestem z myszkowa, w Cz-wie nie wiem gdzie przyjmuje, pierwsza wizyta
          50 zl, nastepne w ciazy 40;
    • Gość: ewa LEMANSKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 16:34
      • Gość: Nana dr Barbara Czekaj - PCK IP: 212.160.108.* 04.11.05, 17:44
        Witam!Bardzo zależy mi na Waszej opinii. Co wiecie o fachowaości pani dr B.
        Czekaj. Czy warto u Niej rodzić?Bardzo proszę o pomoc, bo już naprawdę nie wiem
        do kogo mam chodzić . Do tej pory chodziłam do dra Typla (ale to nie jest gość,
        któremu można zaufać - ciągle się spieszy, nic nie wyjaśnia, nie omówił ze mną
        nawet USG, które sam wykonał). Do tej pory pisaliście jedynie o lekarzu o
        nazwisku Czekaj, a mnie interesuje właśnie ta lekarka.
        • Gość: magda Re: dr Barbara Czekaj - PCK IP: *.34.pl / 80.51.236.* 10.12.05, 13:29
          Szczerze odradzam! To chyba jedyna pani ginekolog na oddziale połozniczym na
          Tysiacleciu (innych nie widziałam oprócz stazystki), ale przez jej lenistwo
          kolezanka z łózka obok, z sali patologii, w 28 tygodniu urodziła bliźniaki, nie
          chciało jej sie w nocy przyjśc i sprawdzic co sie dzieje, mimo że połozna ja
          informowała, ze coś nie tak. A na swoim nastepnym dyzurze o godz. 23 poprosiła
          mnie na badanie czystosci wód płodowych, odmówiłam, o tej porze spie a badanie
          to nie było musowe, nic sie nie działo.
          Polecam natomiast lekarza z Tysiaclecia Marka Mikołajczyka, jakos nikt tutaj o
          nim nie pisze a to naprawde super fachowiec, robił mi cięcie a kiedy leżałam
          przed porodem wpadał zobaczyc co słychac poza dyzurami, raz nawet w niedziele
          zajrzał, albo dzwonił. Polecam!
          • ancymonka Re: dr Barbara Czekaj - PCK 03.02.06, 11:41
            Też odradzam Panią Czekaj! Sorry za okreslenie, ale jest już za stara i jej się
            po prostu nie chce. Jak była młoda to owszem, dzięki niej nadal mam mamę i
            siostrę, ale też dzięki niej mama dostała udaru mózgu, bo jej przepisała taki
            hormony, które zamknęły naczynia krwionośne.
            Jak leżałam na porodówce, to robiła tam za protokulantkę;) Ordynator dyktował, a
            ona pisała :D
    • Gość: kasiak37 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:56
      tak,dr Pawinska jest ok."urodzila"dwoje moich dzieci.pozniej bylam kilka razy u
      dr Betchera,ale jakos nie jest on bardzo rozmowny,co prawda za kazdym razem robi
      USG.teraz od prawie roku chodze do KOMEDU.przyjmuje tutaj pani dr Katarzyna
      Buzdygan i tak jak ona to do tej pory nie zbadal mnie zaden ginekolog,do tego
      fantastycznie mila,mozna bez zenady pogadac co nas niepokoi.mowie wam-SUUUUUPER...
      pozdrawiam
      • Gość: kasiak37 DR KATARZYNA BUZDYGAN-SZCZERZE POLECAM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 13:59
        • Gość: anka dr J.Ziębiński IP: 212.160.108.* 09.11.05, 13:20
          Polecam pana doktora Ziębińskiego. Przyjmuje na Kilińskiego i jest po prostu
          super - rodzić u Niego to czysta przyjemność.
      • Gość: agata Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:18
        a gdzie jest ten KOMED?? i czy to jest prywatna czy na kase chorych?
        pozdrawiam..
        • kasiak37 re.komed:) 21.11.05, 13:40
          agatko,komed jest przy ulicy sobieskiego.tam przyjmuje pani doktor Buzdygan.choc
          jest to niepubliczny zoz to sa tam przyjecia takze na kase chorych(karta
          chipowa).ale w tej chwili zbliza sie koniec roku wiec limity moga byc
          wyczerpane.wtedy oplata wynosi 50 pln.ale zawsze mozesz poczekac do nowego roku
          jak nie jest to nic pilnego:)
          pozdrawiam:)
    • dorlab3 duplikat 09.11.05, 22:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12018201
    • Gość: magda Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 17:05
      Przeczytałam wiele opinii i jak stwierdzam z lekarzami jest tak samo jak i z
      nauczycielami. Jedni ich lubią inni nie. I chyba dobrze. Nie ma takiego lekarza
      który by sie znał na wszystkim.
      Ja polecam serdecznie dr. Betchera dzięki któremu mam cudownego 3 letniego
      synka. Chodziłam powszystkich lekarzach w czesrtochowie i żaden nie chciał mi
      pomoóż albo nie umiał a on tak i jakoś po roku leczenia zaszłam w ciąze i
      urodziłam . nastepnie osttnio miałam torbiele leczyłam sie u niego potem
      pijechałam na śląsk do panaPROFESORA który przepisał mi te same dokładnie
      lekarstwa i to samo leczenie. Polecam, chociaż pacjentka może do niego przekonać
      sie dopiero po 3,4 wizycie, ale jest ok
    • Gość: wita Re: GINEKOLOG DLA NASTOLATKI IP: *.pl 18.11.05, 21:39
      chciałabym się dowiedzueć gdzie przyjmuje miły lekarz - ginekolog, wybieram się
      na pierwszą wizytę, jestem dość poddenerwowana, tym bardziej że chciałabym go
      poprosić o przepisanie tabletek antykoncepcyjnych, a że jestem niepełnoletnia
      ma prawo powiedomić moich rodziców, a wolałabym żeby tego nie robił. I jeszcze
      jedno pytanie ile może kosztować u niego taka wizyta? Bardzo proszę o
      odpowiedzi z nazwiskiem i adresem. Z góry dziękuję.
      • kasiak37 Re: GINEKOLOG DLA NASTOLATKI 21.11.05, 13:42
        witam...dla nastolatki rowniez polecam pania doktor w przychodni komed przy
        ulicy sobieskiego.bylam tam z moja 15 letnia corka i bylo przyjemnie i bez
        stresu dla mlodej dziewczyny.
        pozdrawiam:)
    • Gość: i Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:22
      Bardzo mało a właściwie w ogóle nie ma o dr Płacheckim. Warto wybrać się do
      niego na prowadzenie ciąży?
    • megimach Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 21.11.05, 10:40
      hm ja nie wiem czy taka lista będzie prawdziwa, co pascjent to opinia, ale sa
      partacze których należałoby tu pewnie powymieniac, chetnie poczytałam, choc
      pozmienialo sie troszke, juz od paru lat mnie nie ma w cz-wie

SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI:
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892

• Gość: mjk Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 01:37
        Co myślicie o dr. K.Witkowskiej, jaki jest jej stosunek do pacjenta, fachowość,
        czy warto do neij isć, czy jest delikatna przy badaniu i kompetentna? Pozdrawiam
        • agusia_1988 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 05.12.05, 17:38
          jestem z rakowa. niestety jest tu zaduzo watkow. chodze do przychodni na
          al.pokoju. do krystyny starszak(?) w okolicy sa dwie przychodnie- na orkana i
          na mireckiego. czy ktos moze polecic ktoras z tych przchodni?czy mily/a
          lekarz/rka tam przyjmuje?
          mam prosbe. mam nadzerke, chyba wykryta pol roku temu.czy tam maja sprzet do
          usuwania?czy tylko przepisuja farmakologie?bo i prywatne usuwanie i
          farmakologia sa drogie.mam 17 lat(czy moze ktos w/w przychodniach usunal
          nadzerke bezplatnie - sprzet)
          • Gość: ewik Dr Brzezin?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 22:14
            czy coś wiecie na jej temat?
            • Gość: mona33333 Re: Dr Brzezin?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 18:31
              przejdź do końca!
          • Gość: ala Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:09
            Kobieto tylko nie do Starszakowej. Zatanów się dobrze. Spójrz jak traktuje
            pacjentki. Czesto zaskakuje je propozycją przejścia na prywtaną poradę.
            Wcześniej jednak .... Sama wyboeraj.
          • Gość: dogma Re: T.Srzelczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:53
            jeżeli chodzi o Orkana to polecam Tomasza Strzelczyka , bardzo miły, kulturalny
            i uprzejmy,wyjsnin ci wszytko , polecam;-),
            • krystrena Re: T.Srzelczyk 20.04.06, 23:24
              Rodziłam na Mickiewicza przy dr T.Strzelczyku-wspaniale podchodzi do pacjenta ma
              prześwietne poczucie humoru,ja jestem ciężkim przypadkiem upierdliwego
              pacjenta-on mnie przetrzymał-GRATULACJE doktorku,teraz w sierpniu mija 5 lat ,a
              wydaje sie jak wczoraj
          • Gość: aga Re: IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.09, 22:29
            u dr Muskały (przjmuje w przychodni na sobieskiego i tam mozesz sie
            z nia skontaktowac) usuniecie nadzerki kosztuje 200zł nie jest to
            drogo a masz problem z głowy
        • Gość: a Re: aaa IP: *.21.pl / *.21.pl 27.08.06, 22:34
          aaa
      • Gość: ja Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.pcz.pl 27.12.05, 12:43
        odradzam dr Poradowską-Pilecką - bardzo nieelegancko traktuje swoich klientów,
        jest niedouczona i niekompetentna. Udaje mądrą ale wcale tak nie jest.
        Przynajmniej takie wrażenie sprawia przyjmując w przychodni na Rocha. Ale
        przecież lekarzem jest się zawsze, nie tylko w prywatnym gabinecie!
        • goja78 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 12.01.06, 23:22
          odnioslam takie samo wrazenie po wizycie w panstwowej przychodni u pani doktor
          Poradowskiej.
          niemilaa, wyniosla i w dodatku poczulam sie winna mojej choroby i tego ze
          wogole zawracam jej glowe.
          po cytologii.......poszlam prywatnie do DR Sikory!!! a tu zobaczymy w
          poniedzialek.
          WCZESNIEJ CIAZE PROWADZILAM U DR OLKA. spoko, zadnych zastrzezen ale przy
          nastepnej pojde do dr Strzelczyka!!!! mialam z nim kontakt w szpitalu na
          mickiewicz jak rodzilam. super lekarz!!!!
          • Gość: beata23 Dr. Poradowska-Pilecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:50
            Polecam pania dr. poradowska-pilecka. Miła, kulturalna dobry ginekolog.
            Przyjmuje prywatnie w gabinecie przy ul. Worcella i w klinice św. Łukasza na
            ul. Zaciszańskiej
    • Gość: jmn dr. K.Witkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 01:40
      Co o niej sądzicie, czy warto do niej iść, czy jest kompetentna i deliokatna
      przy badaniu?
      • Gość: stala pacjentka Re: dr. K.Witkowska IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.05, 11:37
        nie mam pojecia,ale polecam pania doktor z Komedu na Sobieskiego.jest delikatna
        i ma czas na rozmowe z pacjentka.usg w gabinecie.
      • Gość: ania Re: dr. K.Witkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:46
        Pani doktor Witkowska jest wspaniala. Bylam u niej dzisiaj - przemila,
        przesypmatyczna, bardzo pomocna i konkretan, naprawde dobry lekarz, mozna z nia
        pozartowac i przyjmuje wszystkich zarejestrowanych nawet po swoich godzinach
        pracy. Naprawde goraco polecam.
      • majab-r Re: dr. K.Witkowska 26.01.07, 11:30
        poczytaj

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=52748320&a=56199041
    • Gość: lola R jak RUBIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:44
      Dr Rubik rzeczywiście robi zabiegi w pełnej narkozie, bez anastezjologa.
      Kosztuje to jak złoto, a ona twierdzi, że jest to tylko znieczulenie.
      Czy to się nie nazywa "na czarno"?? Ktoś powinien się tym zainteresować.
    • Gość: anna Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: *.21.pl / *.21.pl 06.12.05, 13:02
      Ktoś się nie orientuje, ile bierze za wizytę w gabinecie na ul. 3 - go maja 16?
      Osobno liczy za usg czy jest już w cenie?
      • Gość: maladi Re: Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: 212.87.244.* 29.12.05, 15:32
        czytając te wszystkie wypowiedzi, najlepiej wypadł dr Najman, ponieważ tydzień
        temu dowiedziałam się,że jestem w ciąży a nie chcę chodzi do mojego "byłego"
        gina, poszukuję, jeśli ktoś zna tel. kontaktowy do prywatnego gabinetu to proszę
        o napisanie, nie wiem czy trzeba się wcześniej umawiac na wizytę czy wystarczy
        przyjśc do gabinetu na ul. 3-go maja 16, bardzo mi zależy, pozdrowionka
        • Gość: Justyna Re: Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: *.21.pl / *.21.pl 02.01.06, 16:50
          Ja byłam na wizycie tydzień temu, umawiałam się dzień wcześniej. Za badanie bez
          USG zapłaciłam 50 zł.
        • Gość: gość Re: Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 16:13
          Super lekarza wybrałaś. Dr Najman tylko w czwartki od 15.00 do 20.00 przyjmuje
          prywatnie a w przychodni kolejowej 3 razy w tygodniu.Ja do niego chodziłam i
          mam synka.
          • Gość: ola Re: Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: *.21.pl / *.21.pl 31.01.06, 14:39
            Dr Najman przyjmuje w poniedziałki od 17- 20 i w czwartki od 15 - 20 w swoim
            prywtnym gabinecie. Trzeba umówić się telefonicznie 368 -01 - 23. za pierwsza
            wizyte z USG zapłąciłam 70 zł natomiast za nastepne 50 zł. Bardzo fajny lekarz,
            pierwszy który na pierwszej wizycie wypytał mnie o wszystko, o choroby w
            rodzinie, i inne ważne pewnie rzeczy z punktu diagnostycznego : ) jak narazie
            jestem bardzo zadowolona.
            • Gość: agusia_1988 przychodnia "poludnie"-ginekolog.jaki maja sprzet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:47
              chialabym sie dowiedziec jakim sprzetem w gabinecie/gabinetach dysponuja.i jakie mozna wykonac badania.zeby nie chodzic prywatnie.
              wyslalam co prawda emaila do sekretariatu przychodni, ale nie wiadomo czy dostane odp.
              czy ktos byl w tej przychodni?
              • Gość: jestem ich pacjent Re: przychodnia "poludnie"-ginekolog.jaki maja sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:26
                Przychodnia miesci sie przy Andersa i nazywa sie "Polnoc" ginekolog nie
                dysponuje tam zadnym sprzetem oprocz fotela do badan!!!!!! a wiedze ma
                niewielka wrecz znikoma... poza tym w gabinecie zabiegowym jest EKG i waga
                elektroniczna i to caly ich sprzet, no i jeszcze aparat do pomiaru cisnienia
                ktory nie zawsze jest dobry.Na wszystkie badania odsylaja po calej
                Czestochowie.Powodzenia w leczeniu, a trzeba miec zdrowie zeby sie leczyc...
              • Gość: byly pacjent Re: przychodnia "poludnie"-ginekolog.jaki maja sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:28
                Pozdrawiam ICH PACJENT ale juz nie dlugo
              • Gość: byly pacjent Re: przychodnia "poludnie"-ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:29
                Pozdrawiam ICH PACJENT ale juz nie dlugo
          • Gość: a. Re: Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: *.parkitka.prenet.pl 20.05.06, 01:23
            Dziwnie to zabrzmiało, że do niego chodziłaś i teraz masz synka... Pozdrawiam;)
        • Gość: sylwia Re: Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 20:48
          100 zl z wszystkimi badaniami.343680123
      • Gość: Ola Re: Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 01.03.06, 15:30
        Nie proponuje Ci tego lekarza ja w tamtym roku poroniłam przez niego jest
        fatalny i dla mnie na niczym się nie zna.
        • Gość: mikito Re: Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:44
          czy jestes pewna ze bylas u Najmana???
          jakos nie chce mi sie w to wierzyc...
        • Gość: mikito Re: Ile wizyta u Najmana w prywatnym gabinecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 20:49
          i jeszcze jedno-jesli poronilas to tylko ze swojej wlasnej winy.owszem jest to
          bardzo ale to bardzo przykre ale o takie rzeczy nie powinno posadzac sie lekarza
    • goja78 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 08.12.05, 14:21
      ja ciaze prowadzilam u dr Olka. fachowiec w swojej dziedzinie niezaprzeczalnie,
      ale rodzic sie nie zdecydowalam z nim. moze balam sie ile taka usluga bedzie
      kosztowac? za to trafilam na wspaniala polozna na mickiewicza(bo tak naprawde
      to polozna zajmuje sie rodzaca. lekarz ktora odbierala moj porod to jakas
      pomylka. nawet jej nie pamietam bo zaraz po urodzeniu poprostu odplynelam (to
      normalne?)ale polozna super! doradzla, masowala itp. potem dostala chyba 100
      albo 200zl
      teraz poszlam do Sikory. mily, sympatyczny, komunikatywny i nie pesze sie jak u
      Olka. po nowym roku mam miec wypalana nadzerke wiec bede wiedzec cos wiecej,
      lae kolezanak go mega zachwala
      • Gość: ewik Dr Brzezin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:31
        W jakiej przychodni ona przyjmuje na NFZ?
      • Gość: kobieta Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:58
        Dr Olek to weterynarz (zwierząt też szkoda!). Poza tym zero kultury, buraczek
        jak nic.
    • Gość: zaba993 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 83.18.124.* 08.12.05, 22:01
      Bardzo proszę o więcej informacji na temat dr Surówki i tel do jego prywatnego
      gabinetu, a o dr Minknerze pracującym również w PCK ma ktoś coś do powiedzenia?
      Bardzo interesują mnie Ci dwaj lekarze, zproponowano mi ich jako prowadzących,
      więc chciałabym coś o nich wiedzieć
      P.S.Najważniejsze to tel do gabinetu dr Surówki o który bardzo proszę
      pozdrawiam
      • Gość: magda Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:34
        dr Surówka przyjmuje w Medyku na Wolności tel 034 3654666
    • Gość: gg Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW -Bińczyk??? IP: *.21.pl / *.21.pl 09.12.05, 20:37
      czy są jakieś pacjentki tego lekarza z Medyka? Z góry dziękuję za przekazanie
      opinii i swoich uwag o nim...
    • Gość: zadowolona Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 21:35
      Jeśli chodzi o moje doświadczenia to dr.Olek faktycznie weterynarz szwagierce
      mało nie wykończył dziecka bo nie dała kasy leżała 3 tygodnie po terminie i
      twierdził że to jeszcze nie pora aż w końcu urodziłą sine dziecko a sama
      dostała zapaleia płuc a dziecko posocznicy! Natomiast ja leczyłam się u dr.
      Rubik pięć lat na rozregulowany cykl faszerowała mnie jak królika po lekach żle
      się czułam, nie zleciła żadnych badań. Aż w końcu trafiłam do cudownego lekarza
      w klinice w Katowicach kazał odstawić wszystkie leki, przepisał jeden i po
      trzech miesiącach wszystko wróciło do normy i poziom hormonów jest ok!
      • dominika9913 Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE 06.02.06, 16:21
        mam podobny problem i chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka