Gość: jur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:31 A na środowym zebraniu PiS radni z tej partii tak wiele mówili o honorze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: statysta Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: 80.48.252.* 30.09.04, 23:09 Cha , cha oj tumany nareszcie powoli zostajecie rozszyfrowywani kim naprawdę jesteście .To nietylko te drobne co się wam przykleiły . Mam nadzieję , że RIO popatrzy na inne tytuły finansowe , a w szczególności na realizowane inwestycje n.p te realizowane przez Zarząd dróg . Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisek1 BIURO RADY MIASTA 01.10.04, 08:16 Czy nad prawidłowością list obecności, nad prawidłowymi wypłatami diet za posiedzenia komisji, sesji itd. nie powinno czuwać Biuro Rady Miasta? A może prawnik BRM ma własną interpretacje przepisów? Co na to Naczelnik BRM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czejan Kasa jednoczy ludzi,usuwa animozje itd,itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:00 Nie widzi prawica jak bierze forsę lewica, gdyż sama też zajęta jest braniem.Wiem, że prawie każdego polityka można kupić.Nie sądziłem tylko, że można to zrobić za tak niewielkie pieniądze.Ale po prawdzie Częstochowa to nie Warszawa, gdzie cena może dochodzić do 17,5 mln baksów.Pozdrowienia dla radnych obecnych i byłych /przy kasie/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Mauer Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:42 A jakze ,powinni oddać,choć mam wrażenie ze podane tu liczby i ludzie to dopiero wierzchołek góry lodowej który poraza swoją błahością,nikt nie poda ile nakradli inni bo i sumy zapieraja dech w piersiach. Odpowiedz Link Zgłoś
maxx5 Re: Czy w ogóle powinni oddać pieniądze? 01.10.04, 14:16 Jak do tej pory uchwała jest legalna i obowiązująca. Czy ten stan sie zmieni, zadecyduje Sąd Administracyjny, jeżeli pogląd "Wybiórczej" potwierdzi prokuratura. Poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENDER Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 15:45 No, cóż tak to jest jak radnymi są złodzieje, widocznie polityk to taki fach aby jak najwięcej ukraść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:36 Ty sie zastanów Enter co piszesz, Ci radni , o których pisze redaktorka BYLI obecni na sesjach tylko nie podpisali listy. I to biuro rady i dwaj wiecznie wstawieni naczelnicy powinni albo im przypomnieć o podpisie, albo kierować do skarbnika listę z pominięciem diety dla nieobecnego czy niepodpisanego. Taka jest uchwala- a pracownicy urzędu maja obowiązek ją stosować. A pani redaktor o takim drobiażdżku zapomniała i zrobiła z wielu porządnych ludzi złodziei. Wstyd -dla mnie to zniesławienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:19 Jeśli uważacie za słuszne aby wasz szef niewypłacił wam dniówki podzczs której byliście w pracy i pracowaliście tylko dla tego że zabrało podpisu na liście obecności w tym dniu to dalej wylewajcie wulgaryzmy na forum.Sprawiedliwi do bulu? Odpowiedz Link Zgłoś