Dodaj do ulubionych

Którzy radni powinni oddać pieniądze?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:31
A na środowym zebraniu PiS radni z tej partii tak wiele mówili o honorze.
Obserwuj wątek
    • Gość: statysta Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: 80.48.252.* 30.09.04, 23:09

Cha , cha oj tumany nareszcie powoli zostajecie rozszyfrowywani
      kim naprawdę jesteście .To nietylko te drobne co się wam przykleiły .
      Mam nadzieję , że RIO popatrzy na inne tytuły finansowe , a w szczególności
      na realizowane inwestycje n.p te realizowane przez Zarząd dróg .
    • zdzisek1 BIURO RADY MIASTA 01.10.04, 08:16
      Czy nad prawidłowością list obecności, nad prawidłowymi wypłatami diet za
      posiedzenia komisji, sesji itd. nie powinno czuwać Biuro Rady Miasta? A może
      prawnik BRM ma własną interpretacje przepisów? Co na to Naczelnik BRM?
    • Gość: czejan Kasa jednoczy ludzi,usuwa animozje itd,itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:00
      Nie widzi prawica jak bierze forsę lewica, gdyż sama też zajęta jest
      braniem.Wiem, że prawie każdego polityka można kupić.Nie sądziłem tylko, że
      można to zrobić za tak niewielkie pieniądze.Ale po prawdzie Częstochowa to nie
      Warszawa, gdzie cena może dochodzić do 17,5 mln baksów.Pozdrowienia dla radnych
      obecnych i byłych /przy kasie/.
    • Gość: Franz Mauer Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:42
      A jakze ,powinni oddać,choć mam wrażenie ze podane tu liczby i ludzie to
      dopiero wierzchołek góry lodowej który poraza swoją błahością,nikt nie poda ile
      nakradli inni bo i sumy zapieraja dech w piersiach.
    • maxx5 Re: Czy w ogóle powinni oddać pieniądze? 01.10.04, 14:16
      Jak do tej pory uchwała jest legalna i obowiązująca. Czy ten stan sie zmieni,
      zadecyduje Sąd Administracyjny, jeżeli pogląd "Wybiórczej" potwierdzi
      prokuratura. Poczekamy zobaczymy.
    • Gość: ENDER Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.04, 15:45
      No, cóż tak to jest jak radnymi są złodzieje, widocznie polityk to taki fach aby
      jak najwięcej ukraść
      • Gość: michał Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:36
        Ty sie zastanów Enter co piszesz, Ci radni , o których pisze redaktorka BYLI
        obecni na sesjach tylko nie podpisali listy. I to biuro rady i dwaj wiecznie
        wstawieni naczelnicy powinni albo im przypomnieć o podpisie, albo kierować do
        skarbnika listę z pominięciem diety dla nieobecnego czy niepodpisanego. Taka
        jest uchwala- a pracownicy urzędu maja obowiązek ją stosować.
        A pani redaktor o takim drobiażdżku zapomniała i zrobiła z wielu porządnych
        ludzi złodziei. Wstyd -dla mnie to zniesławienie
        • Gość: jogi Re: Którzy radni powinni oddać pieniądze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:19
          Jeśli uważacie za słuszne aby wasz szef niewypłacił wam dniówki podzczs której
          byliście w pracy i pracowaliście tylko dla tego że zabrało podpisu na liście
          obecności w tym dniu to dalej wylewajcie wulgaryzmy na forum.Sprawiedliwi do
          bulu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka