Dodaj do ulubionych

Syndrom samobójcy.....

05.12.16, 14:43
Zaczynają się nerwowe negocjacje: kto leci, kto zostaje na casę, która wystartuje za sześć godzin" - opisuje Parafianowicz w "DGP". Miało także dojść do złego wyważenia samolotu i trzeba było dodatkowo zwolnić dwa tylne rzędy.

Zirytowana miała być także obsługa i kapitan, który miał poinformować, że "nie poleci, dopóki problem nie zostanie rozwiązany".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,21073041,chaos-podczas-wizyty-rzadu-w-londynie-dwoch-samolotow-nie.html#MT
Obserwuj wątek
    • pluto37 Re: Syndrom samobójcy..... 05.12.16, 15:06
      No i widzisz co to znaczy porządnie wyszkolony pilot cywilny, który nie trzęsie portkami przed naczelnym wodzem który może go za chwilę z roboty wywalić.

I to jest właśnie to czego taplajace się PiSuarze parazyty nie sa w stanie zrozumieć...
      • dyziek_o Re: Syndrom samobójcy..... 06.12.16, 16:49
        To dupek ten pilot........!
        Mógł lecieć. Wcześniej tylko spadochron sobie zabrać.
        Ileż problemów by rozwiązał........!
        A gdyby tak jeszcze Rydzyka zabrał......?!
        Pełnia szczęścia.
    • pluto37 Re: Syndrom samobójcy..... 06.12.16, 18:48
      łoj Dyziek! Dyziek!!!
      Figlarz z Waści! Łoj FIGLARZ:):):)
      • dyziek_o Re: Syndrom samobójcy..... 07.12.16, 10:26
        Ja figlarz ?!
        Było słuchać, jak wczoraj Antek M. tłumaczył burdel, jaki był udziałem specekipy jaka wracała z Londynu. Że tan samolot wrócił w całości, zawdzięczać można jedynie determinacji kapitana samolotu
        który stwierdził, że mogą go cmoknąc w pompkę a on poleci dopiero, jak ktoś opanuje bajzel jaki urządził kwiat naszych wybrańców.
        Że też te cudaki ze wstydu się tam nie spaliły.........!
        Jednak przebił wszystkich św. Antoni od Maciarewiczów. Gdzie to się takie indywiduum ulęgnie.....?!
        Choć ja się jemu nie dziwię. Władza powoduje pewne zaburzenia w umysłach wybranego co
        już dawno nauka udowodniła.
        Ja się nie mogę nadziwić, że pomimo tak wyraźnych objawów choroby, są ludzie, którzy tego nie dostrzegają i na takie indywiduum glosują.
        Dyzio.
    • pluto37 Re: Syndrom samobójcy..... 07.12.16, 11:51
      Dyźku!
      Dziwi mnie jedynie, że się dziwisz i to publicznie.
      Zakonotuj sobie raz na jutro, że jaki bezmózg był KACZYŃSKIEMU potrzebny taki jest.
      Tak jak Błaszczak, Kempa czy inny Kamiński w parze z Ziobrem.
      Takimi egzemplarzami zwrócił na ojczyzne naszą KACZYŃSKI, żeby wk....ć ludzi za lata upokorzeń i "zamachniecie się" na polegnietego bliźniecia.
      A te ścierki co nimi KACZYŃSKI zwrócił wykonują polecenia na miarę swoich możliwości.
      Więc Antek MONster nie może się wyróżniać innymi walorami intelektualnymi niż reszta.
      Przecie wie jak skończył Dorn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka