duden1234 31.03.17, 11:22 Witam, wczoraj dowiedziałam się przez przypadek (tzn. rezonans kręgosłupa), że mam mięśniaki macicy. Czy mogłybyście mi polecić ginekologa, do którego mogłabym się udać z tym problemem? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bidon99 Re: mięśniaki macicy 09.07.17, 20:42 i jak sytuacja? bo w naszej okolicy jednym z najbardziej zaawansowanych sprzętowo i wykwalifikowanym persnelem jest na pewno Efecta przy Pużaka. wszystko czyściutkie, zadbane i co dla mnie się najbardziej liczyło to że informowali o wszystkim, tłumaczyli co jaki wynik oznacza. pacjent też człowiek. nie ma takiego strachu jak już miałam przy zwykłym szpitalu, że nie wiesz co się dzieje, nikt nic nie mówi i nie wiesz czy tak naprawdę nie zostało ci dwa tygodnie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-ek Re: mięśniaki macicy 12.07.17, 15:23 masz na myśli tą efectę? Właśnie się zastanawiam nad pójściem tam na konsultację medyczną. U mnie to tylko kwestia estetyczna co prawda ale też spędza już sen z powiek... Odpowiedz Link Zgłoś