dn1956d 13.11.17, 21:17 Gazeta doprowadziła do tego, że forum zdechło. Już tylko ogłoszenia... ZAORAĆ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bohgdan Re: Forum zdechło 13.11.17, 21:40 Na ogólnym miasto Wyborcza też nie lepiej .Catanga tam nawija swoje wypociny.Dla mnie nie problem wykupić pakiet.Ale rozmawiać catangą.Mój Boże.To forum zabił jeden gościu pod nickiem storima.Pogonił wszystkich.Wielu porządnych gości tu uciekło.Jeśli miał by tu pisać to niech zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Forum zdechło 14.11.17, 18:05 bohgdan napisał(a): > Dla mnie nie problem wykupić pakiet. =O =O =O taniarada vel bohgdan, kogo chcesz na to nabrać? Jeśli miał by tu pisać to niech zdycha. Ot, katolicka miłość bliźniego :> :> Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Re: Forum zdechło 14.11.17, 21:14 asia-loi napisała: > bohgdan napisał(a): > > > Dla mnie nie problem wykupić pakiet. > > =O =O =O > taniarada vel bohgdan, kogo chcesz na to nabrać? > > Jeśli miał by tu pisać to niech zdycha. > > Ot, katolicka miłość bliźniego :> :> > > Moja droga a fe.Myślisz że ja jaki dyzma lub pluto?Co ukończył wieczorową szkołę dla pracujących techników garmażerii.Mówimy tu o forum co zdechło .Niech chłopina żyje jak najdłużej .I przeżyje swoich wrogów urojonych.😍 > Odpowiedz Link Zgłoś
ku-tz Re: Forum zdechło 15.11.17, 20:18 Bodzio mój drogi Ty nawet do wieczorowej nie dorosłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
ferdkiepski Re: Forum zdechło 15.11.17, 20:29 No tak, odezwał się "uczony" po podstawówce. Skoro jednak wszyscy prawią tu sobie komplementy,to faktycznie - Forum GW w Częstochowie zdechło i wkrótce też GW zdechnie, szkoda, że tak późno. Nikt po niej nie będzie płakał. A poza GW też są fora Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Re: Forum zdechło 15.11.17, 21:52 ferdkiepski napisał: > No tak, odezwał się "uczony" po podstawówce. > Skoro jednak wszyscy prawią tu sobie komplementy,to faktycznie - Forum GW w Czę > stochowie zdechło i wkrótce też GW zdechnie, szkoda, że tak późno. > Nikt po niej nie będzie płakał. > A poza GW też są fora Trzymaj się Fredziu cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Re: Forum zdechło 15.11.17, 21:51 ku-tz napisała: > Bodzio mój drogi Ty nawet do wieczorowej nie dorosłeś. Ty pytał Cię ktoś o zdanie.Już ci pisałem reżyser moje zdjęcie w Polibudzie na wyróżnionym .Zapisz sobie w kapowniczku. Zawsze byłeś nie kumaty . . . Odpowiedz Link Zgłoś
ferdkiepski Re: Forum zdechło 22.11.17, 19:50 Nie narzekaj. Smyk storima gada już sam ze sobą, a catanga popadł w letarg tfurczy, bo kiedyś więcej nadawał. Redachtory GW dopięły swego, bo już niewielu czyta ich wypociny, a jeszcze mniej komentuje. I o to właśnie chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Forum zdechło 15.11.17, 21:01 ferdkiepski napisał: > No tak, odezwał się "uczony" po podstawówce. > Skoro jednak wszyscy prawią tu sobie komplementy,to faktycznie - Forum GW w Czę > stochowie zdechło i wkrótce też GW zdechnie, szkoda, że tak późno. > Nikt po niej nie będzie płakał. > A poza GW też są fora _____________________________________________________________ Pisało się do gościa, k i l k a k r o t n i e : "to nie jest forum Gazety Wyborczej" Bo nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Forum zdechło 15.11.17, 21:05 Napisze po raz ten "raz jeszcze" kiedy do ucznia dociera bo akurat przez chwilę rozumie komunikat w języku polskim : TO NIE JEST FORUM GAZETY WYBORCZEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Re: Forum zdechło 15.11.17, 22:09 storima napisał: > Napisze po raz ten "raz jeszcze" > kiedy do ucznia dociera > bo akurat przez chwilę > rozumie komunikat w języku polskim : > > TO NIE JEST FORUM GAZETY WYBORCZEJ. > Mądraliński jesteś cawany jak cała Wyborcza Michnika z Agorą .Wszystkie gó...ane fora kojarzone są z GW.Więc przestań tu fanzolić . Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Asieńko 15.11.17, 22:00 Uderz w stół i wyskoczyła zaraza.Oczywiście oprócz Ferdka.Normalnie każdy tęskni za rozmową i za tym forum.😍 Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan storima to spowodował że forum zdechło 22.11.17, 20:36 Wszystkich wykasował i wygonił .Tak wisiał na moderacji ,że nawet kubiss uciekł na inne forum.Nie napiszę gdzie i tam to dopadł. Jedynie drogi pluto i ten drugi dyzma .Fajni ludzie tu pisali.Ale gościu tak trollował ,że dali spokój.Nie szanowany cięciu wołków z tobą nie wypasałem.Zajarzysz to sobie?Kutzu inne wychowanie czerpał niż ty .Inna półka i dowcip stary zgredzie.Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś