Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne pod wymiar

14.01.18, 18:33
Witam
Gdzie w Częstochowie lub okolicach zamówić meble pod wymiar z projektem, dobre jakościowo w miarę rozsądnych cenach?
Dziękuję z góry za informacje.
Obserwuj wątek
    • ferdkiepski Re: Meble kuchenne pod wymiar 14.01.18, 19:29
      JanMar
    • lukasz_dlugopolski Re: Meble kuchenne pod wymiar 18.05.18, 18:18
      Dzień dobry!
      Ja po kilki wizytach zdecydowałem się na Meble Knysak (mebleknysak.pl/) , robiło już u nich kilku moich znajomych i byli zadowoleni. U mnie po pół roku nic się nie dzieję. Największy plus za dobry kontakt z Panem Michałem, bardzo dobre podpowiedzi co do zagospodarowania kuchni. Samo wykonanie bez zastrzeżeń(jakość na 5 z plusem, dokładność połączeń na wysokim poziomie, tak samo jak lakierowanie). Montażyści bardzo uważali aby nie uszkodzić ścian czy podłóg w salonie(co u innych ekip nie było takie oczywiste...) Chyba jedyni fachowcy do których nie mam żadnych zastrzeżeń! Tak trzymać!
    • lukasz_dlugopolski Re: Meble kuchenne pod wymiar 18.05.18, 18:19
      Dzień dobry!
      Ja po kilku wizytach w salonach meblowych zdecydowałem się na Meble Knysak (mebleknysak.pl/) , robiło już u nich kilku moich znajomych i byli zadowoleni. U mnie po pół roku nic się nie dzieję. Największy plus za dobry kontakt z Panem Michałem, bardzo dobre podpowiedzi co do zagospodarowania kuchni. Samo wykonanie bez zastrzeżeń(jakość na 5 z plusem, dokładność połączeń na wysokim poziomie, tak samo jak lakierowanie). Montażyści bardzo uważali aby nie uszkodzić ścian czy podłóg w salonie(co u innych ekip nie było takie oczywiste...) Chyba jedyni fachowcy do których nie mam żadnych zastrzeżeń! Tak trzymać!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka