Gość: Przemo23 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:56 Extra! Znowu mamy 3 pkt i odskoczylismy grupie poscigowej na 7 pkt ! CZĘSTOCHOWA KOCHA RAKÓW !!! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 00:16 Ciekawe kiedy znowu jakiś napaleniec jak np. Przemo dostanie nożem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 09:09 Przepraszam, nożem od kogo ?! Bo chyba nie od swoich kibiców, a tym bardziej przyjezdnych, którzy niestety wogle nie zaglądają na Limanowskiego ! Kibice Rakowa to jedna wielka rodzina, przyjdz i zobacz. Niestety dużo ludz mysli podobnie jak Ty, błąd ! Za dużo TV ! Zapraszam na nastepny mecz i zobacz jak to jest! A co mają powiedziec całe rodziny przychodzące na mecz ? Matki z dziecmi, dziadki z wnuczkami, młode kobiety ? One już przełamały mit, ze na Rakowie to mozna butelką dostać ! I licze, że Ty tez kiedys zmienisz zdanie... 3 LIGA 3 LIGA RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakowiak Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 09:56 Kolego xx ,czyżbyś był zakompleksinym małolatem z jednej z dzielnic naszego miasta ? Nie bój się ,nie słuchaj kolegów ze szkoły ,tylko przyjdź i sam się przekonaj . Wypowiadanie stereotypów ,bez jakiejkolwiek wiedzy na ten temat ,świadczy o Twojej niekompetencji i kompletnym braku świadomości , co się dzieje na meczach Rakowa.Nie ośmieszaj się więcej ,tylko przyjdź i zobacz sam. A nas jest coraz więcej !!! Był ,będzie , jest RAKÓW RKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 00:15 B.B.J.-RAKÓW RKS - PO ŚMIERĆ ODANI TYM BARWOM .WIELU ODESZŁO ZOSTALI NAJWIERNIEJSI . Odpowiedz Link Zgłoś
collon Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! 12.10.04, 09:22 A to co? Hold oddany klubowi.Takie bzdury, ze az wstydze sie za ciebie.Mieszkalem w czestochowie 25 lat, i tesknie za miastem, ale nic nie chce miec wspolnego z takimi ludzmi jak ty. Przykro mi. pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
collon Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! 12.10.04, 09:23 po smierc oddani.buuu hah ha ha ha. zalosne.nawet psia kupa nie jest warta teo co mowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 09:59 Z tego co tu piszesz ("mieszkam 25 lat poza Częstochową") masz już swoje lata, a zachowujesz się jakbyś miał conajwyżej 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:00 Sory przejęzyczenie napisałeś "mieszkałem 25 lat w Częstochowie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: 82.160.21.* 12.10.04, 10:25 ale po czesci trudno sie z nim nie zgodzic hasla wykrzyczane przez powyzszych kibicow przypominaja mi wystapienia hitlera czy goebelsa. byl bedzie jest rakow po smierci zawsze wierni czestochowa kocha rakow (predzej rakow kocha rakow) fajnie ze klub ma wiernych kibicow ale takie hasla mnie rowniesz smiesza i troche to razi w oczy. na stadionie faktycznie bywa fajnie, widac ze jest ktos kto tym trzesie i porusza. mam nadzieje ze sie nie powtorza akcje jak w zeszlym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 10:52 Komu przeszkadzają te hasła ? Jak można porównywać je do haseł hitlera ? Coś Ci się kolego "m" pokręciło .A fakt ,na meczach jest bardzo fajnie .ale to dzięki tym , co te hasła wykrzykują .Dzięki nim ten klub przetrwał , przetrwał dla CAŁEJ Częstochowy i za to im szacunek. A że Częstochowa kocha Raków ,to Ty dobrze wiesz ,jak i wszyscy inni ,także ci co tu będa zaraz bluzgać -ale ich jest niewielu i są coraz mniejsi. I na koniec powiem : Był ,będzie , jest RAKÓW RKS. Krzysiek z 1000- lecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: 82.160.21.* 12.10.04, 18:33 wg mnie czestochowa nie kocha rakowa, jakby kochala nie pozwolilaby na tak latwy jego upadek, teraz sie podnosi z kolan i idzie w gore, oby chociaz do drugiej ligi. a wcale mi sie nie pokrecilo, dobrze napisalem do czego wydaja mi sie podobne. i komu przeszkadzaja ? a komu przeszkadza WŁÓKNIARZ !!! AZS !!! ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.icis.pcz.pl 12.10.04, 14:08 Naprawde nie widze w tych haslach nic zlego ani smiesznego. To jest fajne - dzieki temu w najtrudniedniejszych chwilach Rakow przetrwal i sa szanse na lepsza przyszlosc. Ja mam tez sentyment do Rakowa, ktory sie zaczal wtedy gdy w ogole nie mailem nic wspolnego z Czestochowa. To sie zaczelo chyba w 1968 od slynnego na cala Polske sukcesu Rakowa w Pucharze Polski. W moim miasteczku - Ozimku - wszyscy kibicowali Rakowowi bo "lal" wszystkich moznych. Potem i u nas zaczela sie kariera naszego klubu Malapanew - od A klasy do II ligi z szansami nawet na I lige. Och byly czasy :)) Od tej pory zmienilo sie wiele ale sentyment do Rakowa pozostal. Dlatego ciesze sie ze dzieki takim kibicom rowniez Rakow sie ostal i nie zaginal w trudnych chwilach. Bo tak naprawde bez KS Rakow trudno sobie wyobrazic dzielnice Rakow i cala Czestochowe. Wiec moj szacunek dla wiernych kibicow Rakowa, oczywiscie nie tych ktorzy niszcza i wszczynaja burdy - miejmy nadzieje ze tych zjawisk bedzie coraz mniej. Ale futbol jest futbolem i zawsze na stadionach - nawet w moich spokojniejszych czasach :)) - rozlegaly sie rozne okrzyki, nie zawsze parlamentarne, szczegolnie na temat sedziego jaki to z niego ..... To swojego rodzaju foklor, ktory gdy utrzymany jest w rozsadnych granicach, nawet troche bawi, no i sluzy rozladowaniu emocji. Pozdrawiam kibicow Rakowa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:19 Własnie wspominałem kiedys kibiców z Ozimka ! Duzo was tam jeszcze zostało i czy jezdzi ktos z was jeszcze na Raków ?! Co sie stało z flagą ? Dawno jej juz nie widziałem! Zapraszam XX na Limanowskego! A co do "m", chłopie jakie akcje ? Ze sędziego złodzieja pogonili ? Za duzo gazet czytasz, trzeba było byc na tym meczu, to bys wiedział dlaczego sie ludzie wkurw... ! Collona nawet nie komentuje, smieszą mnie takie wpisy, kibic to z Ciebie zaden ! Jak ktos jest fanatykiem, tak pisze i go całkowicie rozumiem! Pozdro dla kibiców Rakowa, Stalówki i Górala Żywiec ! 3 LIGA 3 LIGA RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: 82.160.21.* 12.10.04, 23:08 a co to dalo ze sedziego pogonili ?? kara finansowa dla klubu, potwierdzenie stereotypu o "rakowiakach" i nic poza tym. robcie tak dalej i oby tylko na limanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 23:16 Tu masz racje, nic nie dało a tylko pogorszyło sprawe. Ale przynajmniej od tego meczu sedziowie zaczeli lepiej sie przykładac na meczach Rakowa! Radze ci przyjdz kiedys na Limanowskiego, poznasz ten stereotyp, wyssany z opowiesci kompleksow i napinaczy... 3 LIGA 3 LIGA RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: collon Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: 217.41.241.* 12.10.04, 13:08 Drogi Michale. piszesz ze zachowuje sie jak pietnastolatek, a sam popierasz rzeczy ktore sa warte takiego wieku.Pisze ze tesknie za miastem czestochowa, ale nie chce miec nic wspolnego z Klubem na Rakowie (chociaz mieszkalem tam 25 lat)nawet nie z klubem ale z ludzmi pokroju pseudo szalikowcow, wykrzykujacych bzdurne hasla. Nie chce zeby ktokolwiek uwazal ze Czestochowa, a przy tym ludzie, byli kojarzeni z wami. pozdrawiam PS. Chodzilem na mecze Rakowa kiedy ty nie wiedziales o jego intnieniu.Wiec nie mow, ze mowie jak pietnastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: *.icis.pcz.pl 12.10.04, 14:11 Mam wrazenie ze wypowiedzi kibicow Rakowa sa duzo bardziej kulturalne niz Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: RAKÓW ZNOWU WYGRAŁ ! IP: 82.160.21.* 12.10.04, 18:28 bo jeszcze nikt nie wspomnial o innych klubach, a to zazwyczaj powoduje wybuch :) Odpowiedz Link Zgłoś