mm11 21.11.06, 17:39 Dziewczyny potrzebuję krótkiego wierszyka o misiu , dla przedszkolaka , może znacie coś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofi84 Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 17:43 moze stary niedźwiedź mocno śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
mm11 Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 17:46 coś innego , jakiś wierszyk do nauczenia , bo w przedszkolu maja dzień misia i wszyscy mają nauczyć się jakiegoś wierszyka o misiu Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 17:47 a może być o kilku misiach z piosenki czerwonych gitar? Odpowiedz Link Zgłoś
mm11 Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 17:50 napisz jakie są słowa może mój maluch zapamięta Odpowiedz Link Zgłoś
mysia-mysia Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 17:54 teksty.maxior.pl/index.php/tekst/Czerwone_Gitary/Pluszowe_Nied%BCwiadki tu masz link, trochę długie, ale może sam refren? Odpowiedz Link Zgłoś
koala500 Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 17:46 A może Brzechwy: prosze państwa oto miś mis jest bardzo grzeczny dziś chętnie państwu łapę poda nie chce podać? a to szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Może Brzechwa? 21.11.06, 17:47 NIEDŹWIEDŹ Proszę państwa, oto miś. Miś jest bardzo grzeczny dziś, Chętnie państwu łapę poda. Nie chce podać? A to szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Może Brzechwa? 21.11.06, 18:01 jedziemy na wycieczkę bierzemy misia w teczkę a misiu fiku miku narobił w teczkę siku. )) i żeby nie było to tamto-wakacyjny hit moich dzieciaków-4 i 8 a 2-latka szalała jak to słyszała Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 19:05 W gawrze zimę miś przesypia Więc się wcale nie zagrypia Może by wziąc przykłąd z misia - Do przedszkola nie iśc dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 19:15 piękny w dodatku logopedyczny i niezwykle wychowawczy Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 19:16 Złotego miodu pełna łyżka, a pszczoły włażą mi do pyszczka. Lecz miś się wcale ich nie boi: "Ugryzą? No to się zagoi!" 2. Miś się obudził i woła : Cześć ! Już wstałem z łóżka! Strasznie chcę jeść ! 3. Jadą jadą misie hop, siup, tralala śmieją im się pysie hop, siup, tralala Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 19:51 www.mjblog.pl/misie/2006_07_00_1/ tu som - ale dlugie Odpowiedz Link Zgłoś
berlin30 Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 19:58 Kto misiowi urwał ucho? No kto pytam? Może jechał miś tramwajem?, może upadł biegnąc z górki? Może go dziobały kurki? Może Azor go tarmosił? Urwał ucho nie przeprosił Igła, nitka, rączek para, naprawimy szkodę zaraz. Oooo już sterczą uszka oba!! Teraz nam się miś podoba Odpowiedz Link Zgłoś
rycerzowa Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 20:17 Mis różowy, miś pluszowy Zbuntował się dziś Chce iść także do przedszkola Tak jak chodzi Krzyś Wziął Krzyś misia w obie rączki Po co pójdziesz tam? Będę bawił się wesoło I nie będę sam. Gdy tak prosisz, to już chyba Zabiorę cię dziś Odtąd chodził do przedszkola Razem z Krzysiem miś. A z tym urwanym uchem, to idzie tak: Kto misiowi urwał ucho? Pyta pani. Cicho, głucho. Jakoś nikt się nie przyznaje. Może jechał miś tramwajem? Może upadł, biegnąc z górki? Może go dziobały kurki? Może Azor go tarmosił, Urwał ucho, nie przeprosił? Igła, nitka, rączek para Naprawimy misia zaraz. O, już sterczą uszka oba Teraz nam się miś podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 20:23 Małe misie, grube misie smacznie śpią, słodko śnią, a tu woła dzwonek: - Wstawaj, bo już dzionek! Bim, bam, bom, bim, bam, bom! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaliv Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 22:36 Miś pluszowy - popatrzcie sami – siedzi na mojej półce z książkami. Mam dużo książek. Książek jest tyle, że gdy je liczę, ciągle się mylę. A miś ciekawie zerka przez ramię, On zna je pewnie wszystkie na pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
zojkaojka Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 22:55 Misiu mówi mama -Po boru się włóczysz! Co z ciebie wyrośnie jeśli się nie uczysz?! Wziął miś miodu dzbanek, wesoło się śmieje. -Pójdę ja do szkoły, na pewno zmądrzeję... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 21.11.06, 23:00 a ten byl? Założył niedźwiedź piżamę burą, przykrył się ciepłą niedźwiedzią skórą i słodko śpi. Śnią mu się teraz lipy pachnące, zioła na łące, pszczoły brzęczące, miód mu się śni. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Wierszyk o misiu - potrzebny 22.11.06, 00:28 Mały miś chce spać Kto to ziewa na dywanie? Chyba misiu czas na spanie. Na paluszkach hop do łóżka. śpią już wszystkie małe misie do podusi tulą pysie. A miś czytać chce bajeczkę Odłóż misiu tę książeczkę już się oczka kleją sennie śnić bajeczki jest przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś