Dodaj do ulubionych

TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:40
Głowa do góry chłopaki, brawo Iskra ! Walczymy dalej .Jeb.. azs.
Obserwuj wątek
    • Gość: WHITE-GREEN NIE NAPINAJ SIE !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 08:33
      Masz jakis kompleks AZS ??
      A tak poza tym to nie napinaj sie na necie,bo to juz wyszlo z mody no chyba ze
      masz 15 lat.
      BYŁ BĘDZIE I JEST TYLKO AZS !!!
    • Gość: Dymczasem Tyle lat graliśmy za darmo, więc musimy sobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:07
      ...poradzic. hehe, dobre sobie, powiedzial to, jakby spedzil z chlopakami
      conajmniej polowe swojego zycia, a nie 3 rok.Nic to, wczorajsza wtopa to
      wylacznie jego wina, znakomite zmiany panie "trenerze", tylko czemu nie w pore
      i nie Ci co powinni wchodzili.Zapytanko do zarzadu, dlugo tak jeszcze bedziemy
      przegrywac 2 punktami pod wodza Urego?Mnie juz sie znudzilo.Brawo chlopaki
      zklubu kibica, w koncu z flagi zniknela nazwa tytan.Jeszzce dp trenera,
      ciekawe, co powiedziales, Arku chlopakom w ostatniej przerwie na zadanie, z
      mojego miejsca widzialem, ze nie powiedziales nic konkretnego ;) czy tak robi
      trener, kiedy jest szansa wygranej? mimo to pozdrawiam Cie i Twoja koszule, ale
      dozynki byly we wrzesniu...
    • Gość: Rafek Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:23
      PARADOKSALNIE IM BARDZIEJ CHCIELIŚCIE TYM GORZEJ WAM WYCHODZIŁO. Dlatego potrzeba sponsora byście mieli spokój a wtedy tę drużynę stać naprawdę na wiele. Jeśli wam się nie uda takowego znaleźć myślę że trzeba przynajmniej kogoś i chętnych znaleźć do tego byście nie rezygnowali z rozgrywek nawet byle tylko dograć rozgrywki do końca choćby grając własnymi siłami (nawet juniorami),nawet jak spadnicie to to jest mniejsze zło niż razygnacja.Trzeba zrobić wszystko by tego nie rozwalić, bo może sie okazać żę odbudowa może się okazać mało realna. Kibice chcą koszykówki w Częstochowie. Ta dyscyplina staje się znów coraz bardziej popularna dlatego nie można dopuścić by zginęła z naszej mapy.
    • Gość: KIBIC Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: 157.25.31.* 21.10.04, 12:50
      Powiedzcie mi dlaczego Pan Urbańczyk jest jeszcze trenerem ?
      Przecierz 99% akcji w ataku było wynikiem indywidualnych akcji i inwencji
      zawodników a nie przemyślanymi i rzećwiczonymi akcjami na treningach.
      Jestem bardzo ciekaw co "trener" robi z zawodnikami na treningach ?
      Jerzeli chodzi o prowadzenie meczu to powinno się patrzeć także na poczynania
      przeciwników , jak jest możliwe aby w końcowych minutach zawodnicy drurzyny
      przeciwnej dobrze rzucający za trzy mieli 2 3 merty wolnego i rzucali sobie jak
      na treningu .
      Z całego serca pozdrawiam chłopaków pokazaliście , że potraficie walczyć , jak
      byście mieli dobrego trenera powinniście wygrać z każdym w tej lidze.

• Gość: Iskra kibic Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:40
        "Przecierz 99% akcji w ataku było wynikiem indywidualnych akcji i inwencji"
        Blodo widzę twoją wiedzę o koszu. Gra 1:1 to podstawa w koszu wiec jak nie ma
        podwojenia w obronie to zawodnik gra indywidualnie. Poza tym obrażasz
        zawodników, twierdząc, ze grali "bez głowy ".
        "jak jest możliwe aby w końcowych minutach zawodnicy drurzyny przeciwnej
        dobrze rzucający za trzy mieli 2 3 merty wolnego i rzucali sobie jak"
        A wolne miejsce to koniecznośc, jak podejdzisz za blisko, to przeciwnik mija
        cie jak kupkę siana, a każdy ewentualny ruch twój to faul, to też jeden z
        fundamentów koszykówki, dlatego obrońca zawsze stoi w obpowiedniej odlagłośći
        od atakującego. A Ury na pewno coś robi na traningach bo gość ma pojęcie o
        koszu w przeciwieństwie do ciebie jak widać :) bez obrazy stary.
    • Gość: oli Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: 83.17.130.* 21.10.04, 14:25
      czemu Baku puscil baka
      • Gość: sratu Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 17:24
        bo sie tytan zesrał
    • Gość: ANIA Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.pcz.pl 21.10.04, 15:24
      a pan sedzia mial super stringii!!!!!
      • Gość: Iskra kibic Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:44
        Ciekawe czy to ty anka? miałaś białą bluzkę na meczu? i masz ze 185 wzrostu i
        krecone włoski?
        • Gość: rafi Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:53
          Ja wiem ktora to Anka... napisz na GG he he. Aha co do mojej obietnicy
          przyprowadzilem 5 osob, ja szosty, jesli kazdy zrobi to samo na nastepnym
          meczu, bedzie na 4 tysiące. Na Iskrę !!!
          • Gość: Iskra kibic Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:56
            co napisać na gg? a moi koledzy zawiedli, ale za to laski nie i miałem ich aż 3
            sztuki heheh, popieram, przyprpowadzanie ludzi na mecze :)
    • Gość: Siatkarz Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:39
      TY olin wez sie jebnij w glowe !!! Bo gdyby nie AZS, to ten Twoj Tytan chyba by
      na podwórku grał...
      • Gość: Menel Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:00
        1.olin ogarnij sie,powaznie i nie rob siary
        2.Najlatwiej jest najezdzac na trenera-to nie on gra,a chlopaki swoj rozum maja-
        chociaz pierwsze akcje meczu na to nie wskazywaly(totalny bajzel w ich
        akcjach,nie przemyslane wchodzenie pod kosz i rzuty upadajac na
        parkiet).Trenerem ktos musi byc,Urbanczyk zna sytuacje w klubie,zna chlopakow
        nie od dzis-myslicie ze latwo kogos sciagnac na taka posade w obecnej chwili?
        • Gość: Kuban Re: TYTAN - Basket Kwidzyn 79:81 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:40
          Kiedyś usłyszałem zdanie: "Jedną gwiazdę za dużo, jednego trenera za mało" i to
          od osoby, która wie o koszu dużo. Aktualnie jednak nie ma pieniędzy na nowego
          trenera. Niech każdy przyciąga jak najwięcej znajomych to hala się wypełni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka