Dodaj do ulubionych

Sanepid zaskoczony decyzją dyrektora

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:37
skoro zamknął,to i otworzył.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Sanepid zaskoczony decyzją dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:41
      ja wczoraj rozmawiałem z dyrektorem kilka razy. dlaczego dzinnikarce sie nie
      uadłao skontaktowac a mnie kilka razy?
      • Gość: r [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: D [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:47
    • Gość: darek Re: Sanepid zaskoczony decyzją dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:55
      zastanawiam sie o co tu chodzi gazecie. czy przypadkiem nie chce wywolac
      przerazenia u pacjentek ktore maja tam rodzić? jesli zakazenie było z zewnątrz,
      to po co ta nagonka na szpitalny oddział? kto ma na tym zyskać?
      • Gość: mama Re: Sanepid zaskoczony decyzją dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 00:19
        skoro szpital się sam zamknął, to chyba w celu dbałości o nasze zdrowie? A jak
        Pan Dyrektor go otworzył, to chyba wie, że już jest wszystko wyjaśnione, a my
        jesteśmy bezpieczne.
    • Gość: Jacek W. Re: Sanepid zaskoczony decyzją dyrektora IP: 81.15.192.* 28.10.04, 07:16
      Droga Pani Moniko, niech się Pani zastanowi chwilkę nad sobą. W Pani artykułach
      brakuje rozwagi i rzetelności. Wszędzie doszukuje się pani sensacji, komu i
      czemu to ma służyć w tym przypadku?
    • Gość: tex Re: Sanepid zaskoczony decyzją dyrektora IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.10.04, 08:09
      Leśnikowski, Grottel, Jaremko-Siarska. Czy aby chodzi o to, by w Szpitalach było
      tak ja być powinno? Czy to przypadkiem nie zabawa maluczkimi, w którą lubią
      bawić się tzw. wielcy? Czas to wyjaśni. Jak wiadomo, jeśli nie wiesz o co
      chodzi, to chodzi o kasę!!!!
      • Gość: czytelnik Re: Sanepid zaskoczony decyzją dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:13
        Pani Moniko, czy poinformuje Pani opinię publiczną, na pierwszej stronie, czy
        malutkimi literkami wśród ogłoszeń, że w Biegańskim" jest już wszystko w
        porządku i że popełniła Pani błąd strasząc, a nie informując o rzeczywistej
        sutuacji. Zawsze mi się wydawało, że gazeta ma podawać INFORMACJĘ
        • Gość: D [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:52
    • Gość: Barnaba Re: Sanepid zaskoczony decyzją dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:06
      Chyba te wszystkie wpisy są od lekarzy z Biegańskiego. Ludzie ile kasy przeszło
      koło nosa przez ten czas,co tam sepsa liczą się pacjentki
      • Gość: x Re: Sanepid zaskoczony decyzją dyrektora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:26
        Jeśli ktoś jest innego zdania i nie wyzywa na służbę zdrowia to zaraz musi być
        lekarzem ?
        Zostało ci Barnaba coś po tym komuniźmie - spiskowe teorie. ;)))
        • Gość: wiesław czytelnicy zaniepokojeni artykułami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:59
          czy ktos redaguje te gazetę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka