Gość: Kasia IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.10.04, 22:20 Szukam dobrego fryzjera, gdzie polecacie? Proszę o ceny za strzyżenie, thx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babeczkaa Re: Dobry fryzjer damski! 29.10.04, 09:14 ja chodze do Fresha w DH. Seka (na ostatnim pietrze), raz byłam na Dekabrystów w Monice oraz w dawnej Billi w pasżu, trudno powiedziec który z nich byl najlepszy, w Billi najlepiej byłam obcięta ale we Freshu najlepiej mi dobrano kolor farby, w Monice natomiast było tak sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz4 Re: Dobry fryzjer damski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:38 Przestrzegam przed loovely look w Auchan, tam jest robione wszystko wyłącznie na "sztukę" Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Dobry fryzjer damski! 29.10.04, 09:48 to prawda, bylam tam raz podciąć włoski, koszmar, jak fryzjerka we Freshu to zobaczyla to była w szoku, skusiłam sie bo była promocja a potem i tak musialam poprawiac :( Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Dobry fryzjer damski! 29.10.04, 12:22 Ostatnio podcinałam włosy u Pana J. Mosiołka na Ogrodowej, za mycie, strzyżenie i wymodelowanie zapłaciłam 32 zł.Ze strzyżenia i obsługi jestem zadowolona. Cennik jest oczywiści uwzględnia długość włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna z moka głowa Fyzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:07 Najlepszym fryzjerem damskim i męskim jest p.Beata Dysiewicz . Świetny salon , profesjonalna , przemiła obsługa , normalna bez fochów . Właścicielka potrafi dobrać fryzure do osobowości klientki . Nikogo więcej nie polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renica 45 Najlepszy fryzjer w nasazym mieście IP: *.inds.pl / 80.48.184.* 30.10.04, 20:35 Waszyngtona 59 Salon fryzjerski GRACE wspaniałe i świetne fryzjerki a szefowa przemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inke Re: Dobry fryzjer damski! IP: *.kabel.net.pl 30.10.04, 20:45 ja polecam p.Kasie w salonie u Gawronskich, jest rewelacyjna chodze do niej od 8lat, a gdy tylko skusze sie (za namowa kolezanek) na inny salon to po powrocie z niego do domu jest tylko placz i tak wracam do p.Kasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZESANA Re: Dobry fryzjer damski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 11:31 Ja polecam salon Afrodyta przy Jana Pawła 86. Fryzjerka strzyże genialnie i super dobiera fryzury!!! Cena nie powala na kolana. Za 30 zł mycie strzyżenie i uczesanie. Odpowiedz Link Zgłoś