Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer damski!

IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.10.04, 22:20
Szukam dobrego fryzjera, gdzie polecacie? Proszę o ceny za strzyżenie, thx
Obserwuj wątek
    • babeczkaa Re: Dobry fryzjer damski! 29.10.04, 09:14
      ja chodze do Fresha w DH. Seka (na ostatnim pietrze), raz byłam na Dekabrystów w Monice oraz w dawnej Billi w pasżu, trudno powiedziec który z nich byl najlepszy, w Billi najlepiej byłam obcięta ale we Freshu najlepiej mi dobrano kolor farby, w Monice natomiast było tak sobie :)
    • Gość: tz4 Re: Dobry fryzjer damski! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:38
      Przestrzegam przed loovely look w Auchan, tam jest robione wszystko wyłącznie
      na "sztukę"
      • babeczkaa Re: Dobry fryzjer damski! 29.10.04, 09:48
        to prawda, bylam tam raz podciąć włoski, koszmar, jak fryzjerka we Freshu to zobaczyla to była w szoku, skusiłam sie bo była promocja a potem i tak musialam poprawiac :(
        • agnieszka71 Re: Dobry fryzjer damski! 29.10.04, 12:22
          Ostatnio podcinałam włosy u Pana J. Mosiołka na Ogrodowej, za mycie, strzyżenie
          i wymodelowanie zapłaciłam 32 zł.Ze strzyżenia i obsługi jestem zadowolona.
          Cennik jest oczywiści uwzględnia długość włosów.
    • Gość: Panna z moka głowa Fyzura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:07
      Najlepszym fryzjerem damskim i męskim jest p.Beata Dysiewicz .
      Świetny salon , profesjonalna , przemiła obsługa , normalna bez fochów .
      Właścicielka potrafi dobrać fryzure do osobowości klientki .

Nikogo więcej nie polecam .
      • Gość: renica 45 Najlepszy fryzjer w nasazym mieście IP: *.inds.pl / 80.48.184.* 30.10.04, 20:35
        Waszyngtona 59 Salon fryzjerski GRACE wspaniałe i świetne fryzjerki a szefowa
        przemiła.
    • Gość: inke Re: Dobry fryzjer damski! IP: *.kabel.net.pl 30.10.04, 20:45
      ja polecam p.Kasie w salonie u Gawronskich, jest rewelacyjna chodze do niej od
      8lat,
      a gdy tylko skusze sie (za namowa kolezanek) na inny salon
      to po powrocie z niego do domu jest tylko placz
      i tak wracam do p.Kasi
    • Gość: UCZESANA Re: Dobry fryzjer damski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 11:31
      Ja polecam salon Afrodyta przy Jana Pawła 86. Fryzjerka strzyże genialnie i
      super dobiera fryzury!!! Cena nie powala na kolana. Za 30 zł mycie strzyżenie i
      uczesanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka