mmaly 13.11.04, 20:22 Dzisiaj zmarł ksiądz Grzegorz Zabłocki. Ostatnio pełnił funkcję dyrektora Cmentarzy św. Rocha i Sebastiana i na Rakowie, ale znają go też na pewno parafianie z Północy. Fajny, równy facet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmaly Re: Grzegorz Zabłocki 13.11.04, 21:31 Pogrzeb we wtorek. Przemarsz konduktu pogrzebowego z Seminarium na Barbary na Cmentarz Św. Rocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Grzegorz Zabłocki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 15:52 [`] ... pogrzeb 15.11.2004 Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Grzegorz Zabłocki 14.11.04, 21:50 Fakt, zmiana planów. Wymarsz z seminarium po uroczystościach żałobnych ulicami Barbary, Klasztorną i Kubiny, na cmentarzu pewnie koło 14tej będą. Niech ktoś za mnie zapali [']. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Grzegorz Zabłocki 14.11.04, 21:54 w pamieci Swiatelek Wiecznych: ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Kasprzyk Re: Grzegorz Zabłocki IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 21:55 Rowny gość, miałem z Nim religie w traugucie, a wiadomo przynajniej co się stało, przeciez stary nie był??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Grzegorz Zabłocki 14.11.04, 22:11 Walczył z nowotworem złośliwym od dłuższego czasu. Nowotwór dał mu popalić, ale śmierć była lekka i we śnie. Pewnie niektórzy mi nie uwierzą, ale będę się dzisiaj modlił za Księdza Grzegorza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Grzegorz Zabłocki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:00 www.adiec.czest.niedziela.pl/zgony/index.php?action=zablocki_grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś