Dodaj do ulubionych

SLD na Jasnej Górze

IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:31
Widać, że częstochowskie SLD niczym jak w całej Polsce ma ciemne kontakty,
tyle tylko że u nas z paulinami z Jasnej Góry. Ja już tracę rachubę czy to
Wrona pomaga czarnym czy w tym jest niedoścignione SLD. Co robi Szczuka na
objadach u paulinów. Czy tylko kosztuje postnej zupki
Obserwuj wątek
    • Gość: Edi Re: SLD na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:36
      A co ty kretynie myslisz ze w SLD są sami komuniści.
      • Gość: on Re: SLD na Jasnej Górze IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:45
        Tak tak edi jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zawsze obrzucasz
        epitetami. Skąd takie dno może dokanać analizy czegokolwiek, jak ciebie tylko
        wyzywać no i pewnie bić nauczyli koledzy z młodzieżówki partyjnej.
        • Gość: Edi. Re: SLD na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:57
          Ok przepraszam za ostre podejscie do tematu ale potraktowales wszystkich rowno
          w SLD.

Chcialem ci powiedziec ze sam jestem w tej formacji ale to co sie dzisiaj w
          niej dzieje to tragedia.
          I tez z cala odpowiedzialnoscia twierdze ze ludzie o ktorych mowa w ostatnim
          okresie winni trafic pod prokuratora.
          A dla dobra pozostalych w tym i mnie partia powinna sie rozwiazac (to dla dobra
          lewicy).
          Wchodzilem do tej formacji majac poglady bardzo socjalne ( cos jak w Szwecji )
          ale to co zobaczylem przeroslo mnie.

Pozdrawiam.
          • Gość: on Re: SLD na Jasnej Górze IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:09
            to jest poziom do rozmowy. Widzisz ja mam ugruntowany pogląd na Twoją formację,
            każdy, co wchodzi do SLD i myśli, że ci ludzie chcą coś naprawdę dobrego zrobić
            to albo niemądry albo naiwny a jak naiwny to niemądry. Afery w całym Kraju
            pokazują filozofię prominętnych działaczy SLD (kasa kasa, mercedesy, itp.) a
            oni nie wzięli się z księzyca tylko z PZPR.
            • Gość: gosc wrona ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:20
              jedynym co dobre w tym artykule Polityki o miescie to starania prezydenta, kóry
              liczy się z interesem miasta a nie partyjki
        • Gość: Edi. Re: SLD na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 23:58
          Ok przepraszam za ostre podejscie do tematu ale potraktowales wszystkich rowno
          w SLD.

Chcialem ci powiedziec ze sam jestem w tej formacji ale to co sie dzisiaj w
          niej dzieje to tragedia.
          I tez z cala odpowiedzialnoscia twierdze ze ludzie o ktorych mowa w ostatnim
          okresie winni trafic pod prokuratora.
          A dla dobra pozostalych w tym i mnie partia powinna sie rozwiazac (to dla dobra
          lewicy).
          Wchodzilem do tej formacji majac poglady bardzo socjalne ( cos jak w Szwecji )
          ale to co zobaczylem przeroslo mnie.

Pozdrawiam.
          • Gość: on Re: SLD na Jasnej Górze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:18
            Edi co to nakręcili Ciebie.
            • Gość: Edi. Re: SLD na Jasnej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 22:44
              Nie przepraszam to Explorer za pierwszym razem wywalal ze nie wyslal wiec po dluzszej chwili wyslalem jeszcze raz. :)

Tak na marginesie to forum gazety chodzi dużo lepiej w Operze.

Pozdrawiam.
              • Gość: ed sld na sniadanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 02:08
                sniadanka na Jasnej Gorze z sld, morderca z sld w wiezieniu sle do towarzyszy
                grepsy itd - czy taka jest czestochowska lewica???????????????????
                • Gość: gg Re: sld na sniadanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 00:57
                  a może to tylko obraz kreowany przez prase - co o tym sadzicie?
                  • Gość: darek Re: sld na sniadanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 22:25
                    w Trybunie o tym nie napisali:))))) chyba sie wstydza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka