Dodaj do ulubionych

Wasz głos w Radio Fon

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:21
Może mi ktoś powiedzieć czy Radio Fon nie stać na zatrudnienie porządnego spikera radiowego ?? Gość prowadzący program Wasz Głos jest tragiczny !! Po 10 razy w ciągu minuty powtarza temat dnia i numer telefonu do radia i znowu temat i znowu numer telefonu... No tragedia...
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Wasz głos w Radio Fon IP: *.21.pl / 213.199.204.* 01.12.04, 14:38
      to zadzwoń i wypowiedz się jakoś ciekawie żeby nie miał czasu na gadanie w kółko tego samego ;)
      • Gość: drabsonfun Re: Wasz głos w Radio Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 19:50
        hehe dobre dobre. pozdro
        • Gość: Zaja Re: Wasz głos w Radio Fon IP: 80.55.230.* 16.12.04, 11:54
          Witam szkoda ze nie ma w radiu fon wiecej audycji z muzyka ciezsza... jakies wywiady i takie podobne rzeczy... ludziom tego brakuje :( mam nadzieje ze sie to kiedys pojawi

Pozdrowionka
    • Gość: hehe Re: Wasz głos w Radio Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:05
      hehe-nabijacz postow!
      • Gość: Kubiś Re: Wasz głos w Radio Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 12:17
        Jeżeli się komuś nie podoba co gadają w tym zdychającym radiu to po cholerę go
        słucha ???? Jest tyle fajnych stacji w internet radio :-) Pozdrawiam
        .....Kubiś
        • Gość: krycha Re: Wasz głos w Radio Fon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 18:44
          A mnie się ta audycja podoba. Ludzie dzwonią i mówią co ich gryzie w związku z
          tematem dnia. Może faktycznie trochę za dużo tam tego ględzenia jest, ale
          chociaż wreszcie się coś ruszyło w Fonie! Byle tak dalej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka