Dodaj do ulubionych

To jest dla mnie straszne>>>>>>>>>

17.12.04, 20:22
Święta i ta udręka karpi, ludzie miłosierni katolicy i te wierzgające duszące
się w foliowych torbach karpie.
Dziś w Elei zrobiłam karczemną awanture i co wyśmiali mnie.
Kierownik butny i szyderczy patrzał jak na kupę gówna na nas a my tylko żeby
tlenu dać rybom...
To naprawdę takie śmieszne???????????????????????????????//
Jezu NIENAWIDZĘ dręczenia stworzeń.....
Zawsze jestem chora , ja każę od razu uśpić i wiozę martwa rybę a nie
szyderczo skazuję ją na cierpienie............
KATOLICY .... Bestie a nie miłosierny naród
Obserwuj wątek
    • Gość: Mattia_Poland Re: To jest dla mnie straszne>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:38
      Mój tata miał kiedyś lebszy sposób .... jak wyszedł ze sklepu z karpiem
      przywiązał na dachu gdzie owy karp zamarzł:) bo nie lubi kwo (nie karp tylko mó
      tata:))
      • anakastyczny Re: To jest dla mnie straszne>>>> 17.12.04, 23:59
        A ja znam jednego Jechowego tez karpia w reklamówce niósł - fakt nie na wigilię
        ale zawsze ( nawet jak mu chi mai puściłem to nie zaniechał), ateistę też
        widziałem.
    • Gość: Wlodek Re: To jest dla mnie straszne>>>> IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 18.12.04, 19:54
      iwonnkaa napisała:

> Święta i ta udręka karpi, ludzie miłosierni katolicy i te wierzgające duszące
      > się w foliowych torbach karpie.

Swieta racja z tymi barbarzynskimi zwyczajami w swieta.
      Kto to widzial karpia w ...wodzie trzymac. Przeciez sie biedny moze utopic.
      A w koncu jak jesc topielca w galarecie? Obrzydliwe.
      A rozwiazanie tej wrednej sytuacji jest proste:
      Zamiast karpia we wodzie i w folii, to wysuszyc i na smyczy.
      Dobrze byloby tez czyms okryc, zeby sie w marszu przy nodze nie przeziebil.

-
    • Gość: zzz Re: To jest dla mnie straszne>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 21:23
      > Dziś w Elei zrobiłam karczemną awanture i co wyśmiali mnie.

Ma to ktos moze nagrane? Poszloby na p.r.h.n :D
      • Gość: Ruda Re: To jest dla mnie straszne>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:26
        A co katoliczko w tym śmiesznego, cieszy Cię wierzgający duszony się karp.
        To wszystkiego najlepszego, być może w innym życiu będziesz karpiem .
        • Gość: ya Re: To jest dla mnie straszne>>>> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:45
          Jak to odczytać? Sama nie jesteś katoliczką i wierzysz w reinkarnację? Stąd ten
          ton i użycie słowa katalik z pejoratywnym zabarwieniem? Hmmm .... tak też
          można.
          • cham_z_mpk Rudej portret własny;) 19.12.04, 14:02
            iwonnkaa 25.06.2004 22:10

"Świat może i jest piękny ale ludzie dopełniaja karmę i tyle i
            nasze uczynki moszczą nam następne wcielenia (jestem katoliczką czy już nie ?)
            Pozdrawiam Cię napisz co Cię gryzie zobaczysz jak pomoże Jaśminowa Ruda"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=13712461&v=2&s=0
            • Gość: Gość Re: Rudej portret własny;) IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 14:19
              Możecie się czepiać kobiety ale fakt faktem, że jest to męczenie ryb.
              Zrezygnować z karpia na Wigilię trudno ale ze dwa lata temu w TESCO goście co
              ważyli karpie od razu walili jej w łeb. To jest chyba jedyne kompromisowe
              rozwiązanie. Zaoszczędziło by męczarni rybom w workach.
              • Gość: Ruda :o( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 16:15
                A czepiajcie się , czepiajcie....................
                A człowieczeństwo powinien cechować humanitaryzm .
                A ja od razu każę uśpić rybę, i tyle..........
                A karma ,jest karmą i i jak sobie pościelesz tak się wyśpisz.
                Następne wcielenie odpokutuje za obecne podłości,a piekło to jest tu na ziemi.
                Naprawdę nie jest mnie w stanie dotknac opinia osoby która nie rozumie o czym
                piszę,to tej osoby problem i już..................
                • Gość: Wlodek Re: :o( IP: *.vf.shawcable.net 19.12.04, 19:30
                  A czepiajcie się , czepiajcie....................
                  > A człowieczeństwo powinien cechować humanitaryzm

Alez jestes optymistka. Wiele rzeczy powinno cechowac .... A nie cechuje. Samo
                  w zycie..

A ja od razu każę uśpić rybę, i tyle..........

-
                  • cham_z_mpk Re: :o( 19.12.04, 21:45
                    Przepis na leszcza.............
                    Autor: iwonnkaa
                    Data: 25.08.2004 20:52

"Właśnie prywatny mąz przytargał okazałego leszcza co proponujecie??/ Jak
                    zrobić zalewę do tegoz taka na occie? Ruda"

iwonnkaa 28.08.2004 10:44 + odpowiedz

"Narazie prywatny zwłóczy ryby, jak już nazwłóczy to OCZYWIŚCIE ZAPRASZAM
                    CALUŚKIE FORUM iWONA"

Pewnie te łapane na wędkę ryby bardzo smakowały. Przecież były zabite w
                    humanitarny sposób? Prawda?
                    • Gość: Ruda Re Po stokroć tak.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:25
                      Właśnie ,w bardzo humanitarny sposób , my nawet jak z akwariowych rybek mamy
                      chorą bez możliwości wyleczenia to usypiamy ją bardzo humanitarnie a nie
                      wyrzucamy żywa jeszcze do klozetu. Więc bardzo proszę , nie czepiajcie się mnie
                      bo zakłamana nie jestem. I jeszcze jedno napewno rybki akwariowej nie walimy w
                      łeb.
                      Jeszcze nie świąteczna Ruda

A tak a propo zaproszenia, to leszcze nie są odpowiednimi rybami by ugościć
                      szanowne Forum, zbyt bylejaka ryba. Nic nie dało się z nią cudownego zrobić,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka