Dodaj do ulubionych

KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.visp.energis.pl 18.12.04, 08:05
.....jeszcze tylko ostatnie dwa okna,kilka szafek i juz po
sprzataniu......mamo,przeciez myłas okna dwa tygodnie temu-krzyczy gdzies z
oddali moja cudowna córeczka.......to nic kochanie,ale przeciez ida
swieta......jeszcze bieg po sklepach po prezenty,Justynce nowy
sweterek,Tomkowi przydałaby sie jakas ciekawa bluza,Jaś -junior życzył sobie
wielkiego Legolasa(cholera gdzie takie sprzedaja??),Jaś -senior,własnie co
dla niego??może jakas spinka do krawata,eeeeee,nie lubi przeciez krawatów!!no
to co?????wiem!kupie mu coś z kosmetyków!pewnie i tak nie bedzie
zadowolony,wolałby jakies zestawy naprawcze,ale tego nie kupię!przenigdy!zbyt
wiele sprzatam jakis tam śrubokręcików na codzień,nie ma ich chyba tylko w
lodówce!nie ma??dzisiaj nie sprawdzałam!zostaje tylko przygotowanie
pierogów,jakies ciasto trzeba upiec,broń Boze kupić!!(mamo te Twoje tak
cudownie pachną i sa pyszne!!!!!!!jasne,ze pyszne siedzę nad nimi do 2,00 w
nocy w wigilie bo przeciez musza byc idealnie swieże!!!!a potem to juz tylko
sen i MAM WRESZCIE ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!WOKOŁO SZCZĘSLIWA RODZINKA I JA!!!!!!!
choinka miga światełkami,wszyscy siedza rozanieleni,pachnie kawą,idylla
wprost!!Balbina (tak zwykł mawiać mój mąż w przypływie uczuć ,choć imie moje
zgoła brzmi inaczej ,a zdrobnienie jego jest cudowne)ten makowiec powinien
miec chyba więcej maku,może tez i cukru by sie więcej w nim przydało??!!
tak,jasne,masz racje kochanie!!!!!tato ,daj spokój ,jest pyszne!nie no
kiedys ,lepsze piekła -ripostuje dzieciom mój szczęsciarz.....a ja?????? no
tak,ja po prostu KOCHAM ŚWIĘTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Angela Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.flatpla.net 18.12.04, 18:53
      Mgiełko, powinnaś książki pisać, Twoja opowieść o świętach jest cudowna. A tak
      przy okazji nie myślałaś żeby podzielić sie obowiązkami z rodzinką? Może już
      pora nauczyć męża i starsze dzieciaki pewnych czynności domowych? Ja
      podzieliłam obowiązki w domu po połowie pomiędzy siebie i męża(córcia jeszcze
      za mała) i w świeta już nie padam na pysk ze zmęczenia.
      Pozdrawiam.
      • Gość: mgielka.psotna,b. Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 18.12.04, 21:37
        Angela ,śliczności Ty moje.......oni tak bardzo mnie kochaja tak cenią moja
        wiedze i kunszt,że nie śmia podchodzic do tych przygotowan aby czegoś nie
        zepsuć)))))))))))ale w tym tygodniu dam im popalić,nie zrobie nic bom bidula
        zaniemogła-kolanko stłuczone jak diabli!!!ściąganie płynów i takie
        tam ......teraz dam im wolna ręke !!!!!obiecuje się nawet nie krzywić!!!!!!!
        pozdrawiam chorobowo skrzaty))
        Wasza psota
        • Gość: Ruda Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:20
          Mgiełko ,a gdzieś Ty psociła żeś kolanko zbiła.
          Życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia, a właściwie to poleniuchuj..........
          TYLKO BĄDŻ ZDROWA.
          Ruda jeszcze nie świąteczna
          • Gość: mgielka.psotna.b. Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 19.12.04, 19:33
            Ja biedna istotka tylko z moimi psinkami bawić się chciałam,a to takie malleńkie
            (40-50 kg żywej wagi)stworzonka))okazało się ,ze to one pobawiły sie ze
            mną)))))))ale coż to jest przeciw wieczności???!!!
            pozdrawiam-mgielka grzeczna.b.
            • Gość: Ariel Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:21
              Mgiełko od miesięcy nie czytałem takich wesołych postów.Tak Tak zamknij swój
              świat jak w szklanej kuli niech nikt Ci nie zepsuje nic,kolanko zdrowe.Całuję
              • Gość: mgielkapsotnab Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 21.12.04, 12:08
                kolanko nie bardzo zdrowe,ale dziękuję......powiadasz mój świat,szklana
                kula.....racja,chce go zamknąc,chcę go ocalić.....nie wiem tylko czy warto tak
                dla samej siebie??!!cos ostatnio za duzo pesymizmu wkrada się w moje
                istnienie,a moze cos ze mna nie tak?? pozdrawiam-mgła
        • Gość: skrzaty55 Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:58
          Skrzaty dopiero dzisiaj zajrzały na forum i ślicznie dziękują za chorobowe
          pozdrowienia, życząc Ci mgiełko psotna dużo zdrowia i pomocy w
          przedświątecznych przygotowaniach. Angela mówi Ci prawdę, podziel obowiązki bo
          tak długo się nia da samemu pociągnąć. Może się to skończyć nieciekawie (wiem z
          własnego doświadczenia). Teraz mój skrzacik we wszystkim mi pomaga i jest
          cudownie. Nawet to zmęczenie nie jest taki wtedy opkropne. A ile może być
          zabawnych sytuacji!!!! Pamiętaj,że najważniejsze jest szczęście i uśmiech czego
          ci życzymy z człego serca w te szczególne święta.
    • Gość: : Czy byliście u spowiedzi świątecznej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 19:57
      • Gość: Angela Re: Czy byliście u spowiedzi świątecznej? IP: *.flatpla.net 19.12.04, 10:45
        Mgiełko kochana, zdrówka i szybkiego powrotu do pełnej sprawności. Ale dla
        domowników możesz troszkę jeszcze poudawać, że bardzo boli, nawet jak juz nie
        będzie bolało. Jak oni wtedy docenia Twoje zmagania domowe.
        Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Iris Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 07:56
      Mgiełeczo ratuj swoje kolaneczko :o)Trzymaj się dzielnie,zacisnij zeby i nawet
      jeśli nie wszytko im sie uda ( a bez Ciebie penie się nie uda), to kochaj te
      magiczne Świeta.Pozdrawiam świątecznie wszytkie zagonione kobietki :o)
      • Gość: mgielka.psotna.b. Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 21.12.04, 12:14
        Iris pistacjowa)))))dam im się wykazac!!!po raz pierwszy nie będę
        marudzic,krzywić się itp,nawet nie powiem,ze w makowcu za mało maku,a sernik
        nie z takiego sera jak trzeba)))))zamilknę ,schowam się w moja nisze i pewnie
        cos znów naskrobię(uwielbiam to!!),co mi tam -raz moge sobie zrobić wolne i
        ciut poudawać!!!!!tulę Was wszystkich serdecznie i ciepło-Wasza psota
        • Gość: :( Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 17:38
          A moje święta będą znów smutne. Bez TATY dom już nie jest taki, jak kiedyś.
          Pozdrawiam WAS cieplutko Dziewczynki kochane, świętujcie i cieszcie się z
          bliskimi. Przytulam Was wszystkie. Pa
          • Gość: Angela Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.flatpla.net 22.12.04, 19:15
            Przykre to ale nieuniknione, kazdy kiedyś odchodzi, ale zawsze za wczesnie.
            Mimo wszystko moc gorących uścisków i życzenia świąteczne. PA.
        • Gość: Ariel Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 23:58
          MMgiełko napisz cokolwiek miło z Tobą .Jest czas że jest mi smutno przed
          świętami jak teraz.
          • Gość: mgielkapsotnab Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 23.12.04, 07:27
            hmmmmmmmmm......może jednak uraczysz mie swym uśmiechem?????
            ściskam cieplutko
          • Gość: mgielkapsotnab Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.visp.energis.pl 23.12.04, 07:27
            mnie*
    • broneknotgeld Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.04, 20:28
      Pora jeszcze dni nom minie
      Zaś bydymy przi Rodzinie
      Co w Betlejem se tułała
      Miejsca w domu tam niy miała.
      ...
    • broneknotgeld Re: KOCHAM ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.04, 15:24
      Przi Wiliji

Niych moj opłatek w sieci nom leci
      To co nojlepsze we duszach nieci
      Przełom se z bliźnim - podej mu rynka