Gość: Thais IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 22:16 Bezskutecznie jak dotad szukam w tym miescie ludzi madrych: bez kompleksow, pomyslowych, szczerych i inteligentnych. Jesi taki (taka) jestes, odezwij sie. I zaproponuj spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ninka Spotkania nie zaproponuje... IP: *.n.club-internet.fr 15.05.02, 00:39 I tez sie nie zglosze, bo i tak odpadne w przedbiegach. A tak serio: Jaki Cel???? Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: Spotkania nie zaproponuje... 15.05.02, 07:46 Myslę ze bardzo mądry jest Bogdan Rajek powinien być prezydentem Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: Spotkania nie zaproponuje... 15.05.02, 08:36 Proponuję Mnicha ;))))))))) Jestmądry, szczery, inteligentny, oczytany i z poczuciem humoru. A jaka jest wymagana przez Ciebie dolna granica IQ? Poza tym - przychylam się do pytania Ninki - jaki cel???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima ..chcesz zorganizowac ...? IP: *.156.224.173.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 15.05.02, 11:08 odchylam pytanie Ninki i przychylajacej sie do niego Piasi: jakiego nie masz celu??? tylko po to aby zaoferowac wachlarz mozliwych odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: ..chcesz zorganizowac ...? IP: *.nfpsx.za.net 15.05.02, 18:17 mądrych ludzi nie ma. i tradycyjnie--podaj cel P O Z D R A W I A M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: szukam ludzi madrych IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 19:16 Marek jest mądry, jego pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.monroe Re: szukam ludzi madrych 15.05.02, 21:28 Ja również szukam mądrych, inteligentnych i szczerych ludzi i wyobraż sobie, że udaje mi się takie osoby znależć ... Może to Ty nie potrafisz szukać??? Zapraszam do dyskusji...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-C Re: szukam ludzi madrych IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.02, 21:47 Zakladasz jakoms sekte? Szukasz o-> czy o-+ ? I w ogole co to za text - paliles cos :-> ??? Cuz jako rodowity Czestochowianin moge powiedziec ze pomimo faktu iz durnoty u nas nie brakuje to troche madrych ludzi mozna spotkac. - wiadomo madrzy sie znajda ale np. "ja" odczuwam potrzebe obcowania z kims wybitnym dlatego czesto rozmawiam sam ze soba ;>>>>>> ...cos mi pachnie prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: szukam ludzi madrych (prowokacja?!?) IP: *.247.247.33.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 15.05.02, 22:39 ..zaczelo sie ponownie: "pachnie prowokacja"???. prowokacji zapach ( zupelnie powaznie --jak Meteorolog w TV )wycisza sie sie powoli wiosna bo ona to czuje iz lato jest blisko--wiec??? wiec sie uspokaja. Jak wiec kazdy widzi ja tu babim latem nikogo nie mamie. Fakty wiosennych przypadkow na rogu kazdej ulicy kz=dego katka swiata jak wiosna (sami wiecie) parowalo tak teraz za - ko-pa-ne przybiera cudowna po czestochowsku--forme lata Odpowiedz Link Zgłoś
bigpaolka Re: szukam ludzi madrych 15.05.02, 22:55 Mšdrzy, ci naprawdę mšdrzy i tak się do ciebie nie zgłoszš, w my�l powiedzienia: mšdry widzi w lustrze głupca, a głupiec - odwrotnie. Człowiek mšdry jest skromny, a ten, kto uważa, że jest mšdry, inteligentny, że mucha nie siada - nie jest mšdry, tylko mu się tak wydaje. A to zasadnicza różnica. Problem, który tu przedstawiłe� - szukanie mšdrych ludzi - przypomina trochę szukanie 10 (?) sprawiedliwych w Sodomie. Ci, którzy spełniajš warunki, i tak się sami nie zgłoszš. Tak samo jest w teleturniejach i konkursach piękno�ci. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red Re: szukam ludzi madrych 23.05.02, 12:16 bigpaolka napisał(a): > Mšdrzy, ci naprawdę mšdrzy i tak się do ciebie nie zgłoszš, w my Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red Re: szukam ludzi madrych 23.05.02, 12:32 bigpaolka napisał(a): > Mšdrzy, ci naprawdę mšdrzy i tak się do ciebie nie zgłoszš, w my Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima ..oloweKartka lista Co Mozesz Dac Komus Soba... IP: *.90.44.200.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 23.05.02, 12:42 w Mysl iz szukac trzeba. probowac trzeba. przede wszystkim osoba Swa czarownie godnie do wspolpracy nad waszym projektem przede wszystkim Sama Swa Osoba otworzyc wolniutko, bezpiecznie, ale jednak-- zainteresowanie--propozycja--planem zadziwianie w i tylko wylacznie wspomaganiem i oddaniem temu twemu projektowi z grupa przyjaciol--kreujac razem cos co Wy Chcecie--slowo--zbieracie sie--lista materialow--kalendarz pracy--i proponowany Wystawa np. takie drogi, sami musicie, ja juz i to za duzo do-po-wia--daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima KazDeGOdniaUczycWspomaganiaSiEbiEinnyMrazeM IP: *.90.44.200.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 23.05.02, 12:52 --------------- tymczasem Odpowiedz Link Zgłoś