Gość: j_cage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:21 Uciąć łapki, uciąć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mający dość Re: Rajd młodych bandytów IP: *.21.pl / 213.199.204.* 04.01.05, 21:30 ciekawe co by zrobili jakbym wyciągnoł klamkę i puścił jednemu strzała w genitalia ? pewnei poszedł bym siedzieć za takiego śmiecia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwencjonalny Re: Rajd młodych bandytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:00 Wrzucić śmiecia do bagażnika i dalej do starej żwirowni (nikt nie będzie szukał a już z pewnością nie znajdzie!!) Nie ma ciała - nie było przestępstwa Prawo jet po to aby niego korzystać ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Rajd młodych bandytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:48 to banda sk..nów. od razu do pierdla z nimi, ale wczesniej zwiazac im rece, przymocowac do auta lina i pociagnac ich z 1,5 km po zwirowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Rajd młodych bandytów IP: *.21.pl / 213.199.204.* 06.01.05, 21:22 najlepsze byłyby krwawe samosądy ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASIEK Re: Rajd młodych bandytów IP: 212.160.108.* 05.01.05, 12:16 A ja jestem za przywróceniem kary dybów. Na dzień w dyby na kwadraty tak żeby było wolno dotykać zwierzątka (pięścią po mordkach) a na noc do pierdla. Nie można ich zostawić na noc samych w alejach bo na drugi dzień mogli by nie żyć i nie byłoby zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażona Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:40 Co to sie robi....Na samą myśl,że mogłam przechodzić wtedy,mam ciarki.... Dobrze zeby posiedzili bez jedzenia i picia-może to by ich cos nauczyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Rajd młodych bandytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:30 Mówicie o wtorkowym zdarzeniu rano? W poniedziałek ok 6.30 szłam po chlebek do piekarni na Ogrodowej.Na Pl.Nowotki przy "Profesjonalu" trzech młodzieńców tłukło jakiegoś chłopaka. Nierozsądnie zwróciłam im uwagę.Jeden z nich wystartował do mnie.Nie wiem do dziś co zrobiłam ze strachu,ale on przewrócił się na plecy.Wtedy ruszyli jego kumple,a ja zaczęłam po prostu się dżeć i uciekać.Poszli Ogrodową w kierunku Katedry,po drodze widziałam jeszcze pogonili jakiś chłopaków.W sklepie zobaczyłam że mam roztrzaskane plastikowe opakowanie z masłem i tekturowy pojemnik z jajkami. Pani ze sklepu stwierdziła że tutaj to tak często. Srodek miasta nie żadna dziura,pora kiedy ludzie idą do pracy[ja zresztą też].Jeden wielki skandal.Przecież policja w mieście już nie powinna się bać chodzić.Bo ja się teraz boję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komisariat IV Re: Rajd młodych bandytów IP: 83.17.141.* 05.01.05, 20:54 Do "baba" bardzo proszę o kontakt z Komisariatem Policji IV w Czestochowie ul. Strażacka 8/12 tel. 3691720 lub osobiście z kierownictwem pionu kryminalnego. Gwarantujemy pełną anonimowość. Artykuł dotyczy zdarzenia w poniedziałek. Komisariat IV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgfhgfs Re: Rajd młodych bandytów IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.01.05, 23:12 Przykro mi, ale nie liczyłbym na pomoc policji, sam niejednokrotnie doświadczyłem ich tchórzostwa i niekompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech ;) Re: Rajd młodych bandytów IP: *.cn.com.pl 06.01.05, 10:36 Zaproszenie wygląda na autentyk,więc babo skorzystaj z zaproszenia. Jak wszyscy beda narzekac, to w koncu pozostanie narzekanie ....ale na własne niezdecydowanie. Przeciez nawet najlepsza Policja potrzebuje czasami zeznan swiadkow (nasza nie jest wyjatkiem). A wiedza operacyjna to nie wszystko. Dowody sie licza jesli maja posadzic bandytow za kratkami . Pozdrawiam policjantow a juz szczegolnie swojego dzielnicowego chociaz nie widzialem go nigdy w zyciu ;)) ech ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:15 TAK! Ja jestem jednym z tych gosci i mam wlasnie wasze adresy IP. Ciekawe za ile was znajde... milych snow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Rajd młodych bandytów IP: *.icis.pcz.pl 05.01.05, 19:35 Tacy jak oni nie maja najzwyczajniej pojecia co to adresy IP. Tylko ten Twoj zart jest z baaardzo niskiej polki. Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: Rajd młodych bandytów 05.01.05, 20:28 A już kilka osób ma twoje IP. Ciekawe kto teraz powinien zacząć myśleć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:01 Zapraszam do siebie, palancie. Czuj się już jakbyś miał jaja przestrzelone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozbawiony Re: Rajd młodych bandytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 23:34 Gratulacje Ktosiu mam nadzieję że Komisariat IV (z całym szacunkiem) dogada się z Gazetą Wyborczą i dotrą do Ciebie. Ty już się przyznałeś do winy. Ciekaw jestem co powiesz panom w mundurach jak zapukają do twoich drzwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ktosia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 06:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesio szoł [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: Rajd młodych bandytów IP: *.hcz.com.pl 06.01.05, 10:24 WIESIO SZOŁ - tak trzymaj to mi się podoba, sprawa postawiona po męsku. Powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovanek Re: Rajd młodych bandytów IP: *.veranet.pl 06.01.05, 22:31 zgadzam się, zgadzam........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumis Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:30 wiesiu tylko uwazaj bo ja tam niedaleo mieszkam i zebys sie namnie nie zucil jak bede wracal ,,zmeczony'' z imprezki :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:35 Wy wszycy gadacie takie rezczy a nie wiecie jak to wygladalo na prawde.gazeta koloryzuje.Nigdy nie mozecie powiedziec napewno ze oni byli swiadomi popelnionych czynow:( niestety cos o tym wiem ... z tego co wiem oni bardzo tego zaluja.Moge wam powiedziec ze oni sa normalnymi ludzmi i nigdy wczesniej im sie cos takiego nie przytrafilo:) na codzien sa normalni i prowadza normalne zycie.Mała przestroga:nigdy nie zazywajcie klonozepanu!!!bo skonczycie jak oni!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś