Dodaj do ulubionych

Rajd młodych bandytów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 20:21
Uciąć łapki, uciąć...
Obserwuj wątek
    • Gość: mający dość Re: Rajd młodych bandytów IP: *.21.pl / 213.199.204.* 04.01.05, 21:30
      ciekawe co by zrobili jakbym wyciągnoł klamkę i puścił jednemu strzała w
      genitalia ?
      pewnei poszedł bym siedzieć za takiego śmiecia :(
    • Gość: konwencjonalny Re: Rajd młodych bandytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:00
      Wrzucić śmiecia do bagażnika i dalej do starej żwirowni (nikt nie będzie szukał
      a już z pewnością nie znajdzie!!) Nie ma ciała - nie było przestępstwa Prawo
      jet po to aby niego korzystać ha,ha,ha
    • Gość: heh Re: Rajd młodych bandytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:48
      to banda sk..nów.

od razu do pierdla z nimi, ale wczesniej zwiazac im rece, przymocowac do auta
      lina i pociagnac ich z 1,5 km po zwirowisku.
      • Gość: hehehe Re: Rajd młodych bandytów IP: *.21.pl / 213.199.204.* 06.01.05, 21:22
        najlepsze byłyby krwawe samosądy ]:->
    • Gość: JASIEK Re: Rajd młodych bandytów IP: 212.160.108.* 05.01.05, 12:16
      A ja jestem za przywróceniem kary dybów. Na dzień w dyby na kwadraty tak żeby
      było wolno dotykać zwierzątka (pięścią po mordkach) a na noc do pierdla. Nie
      można ich zostawić na noc samych w alejach bo na drugi dzień mogli by nie żyć i
      nie byłoby zabawy.
    • Gość: przerażona Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:40
      Co to sie robi....Na samą myśl,że mogłam przechodzić wtedy,mam ciarki....
      Dobrze zeby posiedzili bez jedzenia i picia-może to by ich cos nauczyło...
      • Gość: baba Re: Rajd młodych bandytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:30
        Mówicie o wtorkowym zdarzeniu rano? W poniedziałek ok 6.30 szłam po chlebek do
        piekarni na Ogrodowej.Na Pl.Nowotki przy "Profesjonalu" trzech młodzieńców
        tłukło jakiegoś chłopaka. Nierozsądnie zwróciłam im uwagę.Jeden z nich
        wystartował do mnie.Nie wiem do dziś co zrobiłam ze strachu,ale on przewrócił
        się na plecy.Wtedy ruszyli jego kumple,a ja zaczęłam po prostu się dżeć i
        uciekać.Poszli Ogrodową w kierunku Katedry,po drodze widziałam jeszcze pogonili
        jakiś chłopaków.W sklepie zobaczyłam że mam roztrzaskane plastikowe opakowanie
        z masłem i tekturowy pojemnik z jajkami. Pani ze sklepu stwierdziła że tutaj to
        tak często. Srodek miasta nie żadna dziura,pora kiedy ludzie idą do pracy[ja
        zresztą też].Jeden wielki skandal.Przecież policja w mieście już nie powinna
        się bać chodzić.Bo ja się teraz boję bardzo.
        • Gość: Komisariat IV Re: Rajd młodych bandytów IP: 83.17.141.* 05.01.05, 20:54
          Do "baba"
          bardzo proszę o kontakt z Komisariatem Policji IV w Czestochowie ul. Strażacka
          8/12 tel. 3691720 lub osobiście z kierownictwem pionu kryminalnego.
          Gwarantujemy pełną anonimowość.
          Artykuł dotyczy zdarzenia w poniedziałek.

Komisariat IV
          • Gość: hgfhgfs Re: Rajd młodych bandytów IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.01.05, 23:12
            Przykro mi, ale nie liczyłbym na pomoc policji, sam niejednokrotnie
            doświadczyłem ich tchórzostwa i niekompetencji.
          • Gość: ech ;) Re: Rajd młodych bandytów IP: *.cn.com.pl 06.01.05, 10:36
            Zaproszenie wygląda na autentyk,więc babo skorzystaj z zaproszenia. Jak wszyscy
            beda narzekac, to w koncu pozostanie narzekanie ....ale na własne niezdecydowanie.
            Przeciez nawet najlepsza Policja potrzebuje czasami zeznan swiadkow (nasza nie
            jest wyjatkiem). A wiedza operacyjna to nie wszystko. Dowody sie licza jesli
            maja posadzic bandytow za kratkami .

Pozdrawiam policjantow a juz szczegolnie swojego dzielnicowego chociaz nie
            widzialem go nigdy w zyciu ;))

ech ;))
    • Gość: Ktoś Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:15
      TAK! Ja jestem jednym z tych gosci i mam wlasnie wasze adresy IP. Ciekawe za
      ile was znajde... milych snow
      • Gość: xx Re: Rajd młodych bandytów IP: *.icis.pcz.pl 05.01.05, 19:35
        Tacy jak oni nie maja najzwyczajniej pojecia co to adresy IP.

Tylko ten Twoj zart jest z baaardzo niskiej polki.

• blanc Re: Rajd młodych bandytów 05.01.05, 20:28
        A już kilka osób ma twoje IP. Ciekawe kto teraz powinien zacząć myśleć?
      • Gość: Ja Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:01
        Zapraszam do siebie, palancie. Czuj się już jakbyś miał jaja przestrzelone.
      • Gość: Rozbawiony Re: Rajd młodych bandytów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 23:34
        Gratulacje Ktosiu mam nadzieję że Komisariat IV (z całym szacunkiem) dogada się
        z Gazetą Wyborczą i dotrą do Ciebie. Ty już się przyznałeś do winy. Ciekaw
        jestem co powiesz panom w mundurach jak zapukają do twoich drzwi...
      • Gość: do ktosia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 06:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wiesio szoł [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Julian Re: Rajd młodych bandytów IP: *.hcz.com.pl 06.01.05, 10:24
        WIESIO SZOŁ - tak trzymaj to mi się podoba, sprawa postawiona po męsku.
        Powodzenia !!!
    • Gość: lovanek Re: Rajd młodych bandytów IP: *.veranet.pl 06.01.05, 22:31
      zgadzam się, zgadzam...........
    • Gość: gumis Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:30
      wiesiu tylko uwazaj bo ja tam niedaleo mieszkam i zebys sie namnie nie zucil
      jak bede wracal ,,zmeczony'' z imprezki :]
    • Gość: M Re: Rajd młodych bandytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 13:35
      Wy wszycy gadacie takie rezczy a nie wiecie jak to wygladalo na prawde.gazeta
      koloryzuje.Nigdy nie mozecie powiedziec napewno ze oni byli swiadomi
      popelnionych czynow:( niestety cos o tym wiem ... z tego co wiem oni bardzo
      tego zaluja.Moge wam powiedziec ze oni sa normalnymi ludzmi i nigdy wczesniej
      im sie cos takiego nie przytrafilo:) na codzien sa normalni i prowadza normalne
      zycie.Mała przestroga:nigdy nie zazywajcie klonozepanu!!!bo skonczycie jak
      oni!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka