Dodaj do ulubionych

FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 00:10
??
Obserwuj wątek
    • Gość: "OLIWIA" Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 00:13
      Dwie kobietki mają dar - polecam. 3631093
      • Gość: ona27 Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 18:10
        gdzie jest ten fryzjer??
        • wegatka Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? 06.01.05, 18:33
          Polecam salon "Magda" przy PCK 2b (chyba taki jest adres). Korzystam zawsze z
          usług szefowej p.Magdy - kobieta ma po prostu talent. Obcięcie z modelowaniem
          kosztuje 35 zł.
          • Gość: kolo Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:13
            POLECAM SALON "ZYGMUNT"- w I aleji NMP
            • Gość: Ewa Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:31
              A ja gorąco polecam Anie Sochę na ul. Lenartowicza 4/6 to jest taki pawilonik
              wolnostojący. Z tym ze trzeba sie umawiać na tel. 323-49-94. Ma zakład od ponad
              roku, a pracowała wcześniej w znanym zakładzie u pani Marzeny w Rędzinach.
              Świetnie obcina, robi super pasemka no i w ogóle.
              Gorąco polecam
              Ewa
              • Gość: a Z-d P. Marzeny w Rędzinach??? IP: 195.116.246.* 13.01.05, 07:07
                A gdzie jest ten słynny zakład P.Marzeny w Rędzinach???
                • Gość: maxima Re: Z-d P. Marzeny w Rędzinach??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:12
                  Zakład Marzeny znajduje sie w Rędzinach na ul. Okupnickiej, ale nie pamiętam
                  numeru. Trzeba wjechać w podwórko, jednak na ulicy jest szyld. Ulica Okupnicka
                  jest to druga ulica w lewo za kościołem (trzeba zjechać z górki, po prawej mamy
                  żółty, duży budynek młyna zbożowego, a po lewej jest sklepik spożywczy i ta
                  właśnie uliczka.
                  Pozdrawiam
              • Gość: OLO CZESTOCHOWSKIE WIEŚNIARY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:33
                WY CZESTOCHOWSKIE WIESNIACZKI PROSZTE BABY
          • Gość: Ania Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:00
            Polecam salon w Sece na górze FRESH jest super, młode dziweczyny, dobre
            kosmetyki do włosów i miła obsługa. Za obcięcie z modelowaniem zapłaciłam 30 zł
          • Gość: ANKA GORZEJ BADZIEWIARY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:35
            TE PANNY NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA O FRYZURACH TYLKO PASENKA BALEAGE I TAK
            CAŁA CZESTOCHOWSKA WIEŚ WYGLĄDA
        • Gość: "OLIWIA" Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:05
          Studio Stylizacji Fryzur "OLIWIA", ul. Równoległa 13/4 - pytaj o właścicielki Romę lub Anetę. Nie zawiedziesz się :))
          • Gość: iwona FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.pcz.pl 07.01.05, 07:49
            salon Teresy Ujmy w alejach 2 brama za sofą - dokladnego adresu nie pamiętam.
            babka jest genialna, po obcięciu nie musiałam przez długi czas modelować
            włosów, same się układały. za obcięcie z modelowaniem 35 zł.
            • Gość: Ania Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 12.01.05, 13:53
              Może i fajnie strzyże ale te uczennice błąkające sie po tym zakładzie i niezawsze pachnace mnie to tam denerwóje.A i cena jest droga! jak na ta ciasnote zero komfortu jak za tą cene.!!!!!!
            • Gość: ojjjjj .... Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.riph.silesianet.pl 13.01.05, 08:17
              byłam w tym salonie fryzjerskim jeden raz i nigdy już tam nie pójdę ... miałam
              tak koszmarnie ściete włosy, że wstydziałam się wychodzić z domu !!! - ale może
              dlatego było tak źle, że zajęła się mną jakas młoda dziewczyna ...
              • Gość: "OLIWIA" Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:33
                Pisałam/em wczesniej, że tylko Roma lub Aneta to odpowiednie osoby do strzyzenia, modelowania, etc, ale jesli ktos nie pyta się i pozwala uczyc sie na wlasnych wlosach uczennica to niech nie ma pretensji. zreszta uczennice sa nie tylko w oliwii.
    • Gość: xx Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 12.01.05, 13:43
      Jest jeden zakład koło byłej Panoramy od parkingu chodze tam z cała rodzinką nazywa sie "AGATA".Powstał jakieś rok temu i do dziś ma super ceny!Ja za obcinke z modelowaniem płace dychę.!Jest jeden problem że tam trzeba się umówic telefonicznie tyle ma klijętek i klijętów.
      • Gość: Gocha Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 12.01.05, 13:49
        JEST JEST ten załadzik ja też tam chodze jeden mankamet to te zapisy przez telefon!Ale jest tanio bynajmniej ja za modelowanie tez płacę 10zł.A w Tesco 60zł za komplet.
        • Gość: Aga Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 08:36
          A może jakieś namiary (telefon)na ten salonik koło Panoramy?
          • Gość: Gocha Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 13.01.05, 10:29
            Jeśli jesteś zainteresowana to przejdz sie tam, tel na forum niepodam Ci do Pani Agaty to szefowa.Jestem pewna że wyjdziesz zadowolona.
          • Gość: Iza Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 13.01.05, 10:48
            Podam Ci adres WAŃKOWICZA 8, Przy Promenadzie stoi Panorama musisz przejśc za nią , pol lewej stronie sa domki jednorodzinne i to w nich jest ten salonik to chyba 3 dom od Promenady.Polecam
            • Gość: Aga Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:07
              Iza.Dzięki za info.Wybiorę się napewno.Sprawdzę to cudo.
            • Gość: Renata Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 14.01.05, 10:33
              Ja też tam chodye z rodzinka atmosfera jest tam super.! Ktoś pisał ze problemem jest dzwonienie i umawianie sie? Ja jestem z tego zadowolona ide na umówioną godzinę i odrazu siadam na fotel,bez marnowania zbędnego czasu.POECAM SALON PANI AGATKI!!!!
          • Gość: ewa Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 14.01.05, 19:04
            salonik koło bylej panoramy polecam wszystkim nazywa on sie "AGATA" PANI ZA OBCIECIE I MODELOWANIE TAM BIERZE JEDYNE 10 ZL.Jest tam milo i przytulnie pani agatka zreszta tez jest mila.polecam wszystkim:)
            • Gość: Kamila Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 18:15
              Ale ktoś robi kichowatą reklamę zakładu Pani Agatki- szkoda że wszystkie opinie
              są z tego samego IP :)))Nie ma jak samoreklama
          • Gość: ula Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 14.01.05, 19:12
            salon teresy ujmy jest za przeproszeniem do dupy maly i wogule smierdzace fryzierki ostatnio tam poszlam baba zrobilam mi na glowie istny koszmar obcinala mnie niejaka magda czy jakos tak.a za to wszystko zaplaciłam 35zl rozumiecie.nikomu niepolecam uwazajcie na takie zakłady
      • Gość: PROFESJONALISTA HAIR EXTENSION DREADY DREDLOKI WARKOCZYKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:22
        I WSZYSTKO CO NIE TYPOWE JESLI CHCESZ WYGLĄDAĆ ORYGINALNIE NIEPOSPOLICIE
        ODRÓŻNIAĆ SIE OD RESZTY CZĘSTOCHOWIAN ZADZWOŃ DO NAS OFERUJEMY STRZYŻENIA
        AWANGARDOWE I NIE TYLKO...MAMY DOŚWIADCZENIE ZDOBYTE W NIEMCZECH HOLANDII GDZIE
        AWANGARDA SIĘGA SZCZYTU CO MOZE WIEDZIEC I UMIEĆ FRYZJERCZYNA PO ZAWODÓWCE NA
        JAGIELOŃSKIIEJ BO TAKICH SALONÓW JEST U NAS W CZE-WIE MNÓSTWO WIĘC JEŚLI JESTEŚ
        INDYWIDUALNOŚCIĄ ZADZWOŃ 3232134
    • Gość: jeszcze raz ja :)) Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.riph.silesianet.pl 13.01.05, 08:20
      a co myślicie o fryzjerkach pracujący w saloniku w byłej Billi ??? One same
      mają suuuuper fryzurki i mam wielką ochotę skorzystać z ich usług, jednak się
      nieco obawiam - czy mam do tego powody ???
      • Gość: Anna Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 13.01.05, 14:03
        Spróbuj przecież włosy odrosną?A potem daj znać na forum!!!jak było i czy jesdteś zadowolona?To moze zrobimy nowy temat: NAJGORSI FRYZJEŻY CZĘSTOCHOWY?
        • Gość: .... Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.riph.silesianet.pl 14.01.05, 07:58
          Raczej chodziło mi o wypowiedź kogoś kto już tam był ... Twoja w niczym mi nie
          pomogła :))), a co do odrastania włosów to jakoś nie bawi mnie męczenie się z
          beznadziejną fryzurą tylko dlatego, że wcześniej nie wiedziałam co mnie
          czeka :))) Pozdrawiam.
        • Gość: kama Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.net 29.04.05, 20:42
          Najlepszy fryzjer to Kadus, pan Tomek i jego żona sa rewelacyjni!!!!
    • altu Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? 13.01.05, 14:36
      na ul. Szajnowicza-Iwanowa, za OBI w tych niebieskich blokach.
      taka korpulentna fryzjerka, blondynka.
      jest rewelacyjna.
      ceny w miare niskie (35 z modelowaniem)
      wlosy szybko odrastają i się dobrze fryzura utryzmuje..
    • Gość: samanta Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:52
      A co sadzicie o fryzjerkach i cenach na ul. 3Maja salon katarzyny bajor????
    • Gość: kkkkk Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.05, 20:08
      Salon Sandra na Kilińskiego. Rewelacyjnie.
      • Gość: bajka Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:59
        a ja polecam salon "gracja" na al .pokoju obok chińskiej restauracji,najlepiej
        umawiać się z szefową bo świetnie obcina i farbuje,chodze tam od jakiegoś czasu
        i jestem zadowolona...
    • Gość: jest oki !! Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 01:09
      na ulicy rownoleglej jest zaklad oliwia, pracuja tam dwie mlode dziewczyny (nie uczennice) i powiem ze jestem bardzo zadowolona z ich usług i oczywiscie cen. goraco polecam - to sa perfekcjonistki !!
      ada
      • Gość: Marysia333 Bardzo dobry Waszyngtona 59 GRACEróg Jaracza. IP: *.inds.pl / *.pl 14.01.05, 19:23
        Goraco polecam .ceny umiarkowane.Znizki dla dzieci i dla kleryków i uczniow z
        seminarium duchownego.
    • Gość: f-m-n "Oliwia" IP: 82.160.21.* 15.01.05, 14:40
      W "Oliwii" polecam nie tyle co właścicielki (pani Roma i Aneta), a młodziutką
      fryjzerkę panią Ulę, która moim zdaniem przynamniej modeluje i czesze
      fantastycznie. Na Sylwestra z moich naprawdę krócitukich włosów, ledwo dających
      się związać, a i tak gdzie niegdzie włosy wychodzą, upieła coś na wzór koka.
      Fryzura wytrzymała cały wieczór!
      Godny polecenia jest też salon wdłuż lini tramwajowejści, na Wolności, przed
      kwadratami, przy sklepie Indyjskim, chyba nazywa się "Marta". Przede wszystkim
      właścicielka pani Ewa (są dwie, ta przy kości to właścicielka) ma rewelacyjną
      rękę.
      A co do "Gracji", chodziłam do pani Agnieszki, do czasu, aż trafiłam na jej zły
      dzień...
      • Gość: Kaśka Re: "Oliwia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 21:35
        możesz jeszcze napisać gdzie ta "Oliwia" jest i może jakiś numer telefonu :)))
    • Gość: mala Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 17:47
      Polecam salon TRENDY w centrum handlowym Jaggielonczycy na rakowie kolo PZU.
      Zwlaszcza pani Monika ma talent!!!
      • szczawka Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? 30.04.05, 03:24
        zgadzam sie ze monika z trendy jest super.ja oddalam sie w jej rece pare razy
        mowiac rob co chcesz byle bylo mi ladnie.o dziwo zawsze mialam inna fryzure i
        ludzie nie uciekali przedemna.pomogla mi przejsc okres zapuszczania wlosow-w
        trakcie niedgo wygladalam jak czlowiek.goraco polecam
        • Gość: Marta Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 14:30
          A ja bardzo gorąco polecam salonik Małgosi Kuli. Kto chodził do pani Marzeny
          Sarny do Rędzin napewno znają ją :). Małgosi zakład jest Michałowskiego. Byłam
          ostatnio zmienić fryzurke, wyszłam bardzo zadowolona, a co ciekawe niewiele
          zapłaciłam :)
    • Gość: Ala Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: 212.87.240.* 18.01.05, 15:10
      Co z wami kobietki z czestochowy niechodzicie do FRYZJERÓW????!!!
      pomóżcie wybrac tego najlepszego???!!
      • iwonnkaa Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? 18.01.05, 16:40
        Polecam salon w Tesco, zwłaszcza taką troszkę puszystą czarnulę.
        Nowa fryzura na studniówkę , REWELACYJNA...........a tak córka się bała..........
        POLECAMY
        Ruda z maturzystką
    • Gość: ilona Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 13:10
      Ja polecam fryzjera Darka,pracującego obecnie w fajnym salonie Hair Factory.
      Odkąd obciął mi włosy na krotko i nie musiałam ich modelowac ani podcinac az do
      chwili gdy miałam juz długie do ramion, postanowilam ze juz zawsze bede
      chodzila tylko do niego. Kiedys pracował w salonie Laurent, pozniej dostał
      oferte pracy w Krakowie ale na szczescie juz wrocił do Czestochowy i teraz
      pracuje w Hair Factory. Zadzwoncie i umowicie sie tel. 3666008, zapytajcie
      konkretnie o Darka. Czeka sie cholernie dlugo, przed chwila dzwoniłam to
      najblizszy termin jest na połowe maja :) ale warto czekac, a z tego jakie ma
      kolejki najlepiej wynika jaki jest dobry. Polecam, szczegolnie tym ktorzy chcą
      obciac włosy!
      • Gość: :)))))))) Re: FRYZJER??? DOBRY FRYZJER- CO WY NA TO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:45
        Takie rankingi i listy fryzjerów itp.są zupełnie bez sensu...To co mnie się
        podoba i mi odpowiada niekoniecznie będzie dobre dla kogoś innego.Fryzura w
        której ktoś wygląda super-na mojej głowie może wyglądać poprostu śmiesznie-i na
        odwrót.Jedni lubią klimat małych saloników,a inni-dużych.Wszystko zależy od
        indywidualnych upodobań.Dlatego moim zdaniem,żeby znaleźć dobrego fryzjera(dla
        siebie)trzeba poprostu testować ich na swojej głowie.Innej metody nie widzę...
    • Gość: lili coś innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:57
      dobrze to zaproponujcie mi fryzjerke ktora zrobi mi dosłowny hard core na
      głowie u nas częstochowscy fryzjerzy mogą tylko zaoferować pasemeczka balejażyk
      i to co naucza sie na tych szkoleniach a potem finał jest taki że cała
      czestochowa chodzi taka sama zero wyobrażni i własnych pomysłów no cóż teraz
      ludzie chcą być .......trend-owaci..hehehe
      • Gość: ja ja ja!!!! DO lili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 17:08
        ja ci zrobię "dosłowny hard core"na głowie!!!!i w dodatku bbbbbbb.tanio!!!!za
        jedyne 5zł.(słownie-pięć zł.)-w sam raz starczy na paczkę fajek.mam bbbb.dużą
        wyobraźnię-będziesz na pewno wyglądać inaczej niż wszystkie laski na ulicy.a
        teraz napiszę ci o proponowanej fryzurze:czacha ogolona na łyso a pośrodku(ale
        w poprzek-żeby było oryginalnie)irokez o długości 3 i 10
        milimetrów.gwarantuję,że będziesz zachwycona!!!
        • Gość: olo Re: DO lili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:54
          spadaj wiesniaku
        • Gość: lili do ja ja ja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 22:28
          widać od razu jakim jestes wieśniakiem pewnie chodzisz w dresach masz ogolony
          kark o bawisz sie w porterze a wolny czas spędzasz w ''alejach'' hehehehe- oto
          cały twój świat jesteś tak niewydolny intelektualnie jak tylko moze być
          częstochowski wieśniaczek hehehehe a tak swoja drogą myśl nad dalszymi
          pomysłami fryzur bo moze od myślenia tak przez przypadek wyrostuje ci
          sie ....móżdzek.............hehehe;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka