Gość: noname IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 22:40 Hehehe Szef Straży Miejskiej w Lublińcu wykazał się rzadko spotykanym wsłuzbach mundurowych poczuciem humoru. ROTFL koza na patrolu :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aleksander Kujawsk Re: List gończy za kozą IP: *.icpnet.pl 31.01.05, 20:53 Przeczytałem raport o Kozie w Lublińcu. Zainteresowało mnie nazwisko komendanta Marka Dmitriewa. Jest to bardzo rzadkie nazwiko w Polsce. Mam 74 lata. Nazywam się Aleksander Kujawski (Czarek) Mieszkałem z rodzicami Przed II wojną światową i wczasie okupacji jak również po wojnie w Częstochowie przy Al. N.M.Panny 71 m 12. Mój ojciec miał tam warsztat produkujący Siatki druciane na ogrodzenia i dla młynów. W bramie po lewej stronie mieszkała zacna rodzina Dmitriewów. Senior miał na imię (jesli dobrze pamiętam) Sasza a jego żona Ksienia. Mieli dwoje dzieci syna Alka i córkę ........( niestety imienia nie pamiętam).Jestewm bardzo ciekawy czy ten komendant jest ich potomkiem. Moi rodzice mieli z tą rodziną bardzo przyjacielskie i serdeczne kontakty. W czasie okupacji wspólnie zrobili bardzo dużo dobrego dla ludzi.... Chciałbym wiedziec czy to są Potomkowie tej wspaniałej Rodziny. Na wszelki wypadek, gdyby Pan Marek Dmitriew chciał ze mną nawiązać kontakt, podaję mój aktualny adres: Aleksander Kujawski Os. Kościuszkowców 15/13 62-020 SWARZĘDZ tel. stac. 061/8173680 tel. kom: 0600444938 e-mail: olek@aeroklub.poznan.pl lub olek1@icpnet.pl Pozdrowienia dla Redakcji i nie tylko Aleksander Kujawski Odpowiedz Link Zgłoś