Gość: owca IP: *.zab.zigzag.pl 15.02.05, 08:57 wiem ze są problemy ze znalezieniem sali na wesele ok. 50 osób. znacie jakies?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 12:10 Gość portalu: owca napisał(a): > wiem ze są problemy ze znalezieniem sali na wesele ok. 50 osób. znacie > jakies?? Już od nowa wałkowanie i sranie się zaczyna !!! Od nowa ta sama śpiewka tj. sala na 50 osób, na 100, na 120, która lepsza, gorsza taka, owaka czy sraka itd. Który zespół najlepszy, najtańszy, nie chleją, dziewczyn nie podrywają, nie pierdzą i takt mają ? Czy wy nie umiecie wejść w archiwum lub stare wątki poczytać a nie truć dupska o jednym i tym samym, toż się cholera już żygać chce jak się czyta o tych salach weselnych ????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: sala na ok. 50 osób IP: *.zab.zigzag.pl 15.02.05, 12:13 po co tu wchodzisz młotku???wejdź sobie na forum "słowotok znudzonych kretynów". chyba nikt ci nie trzymał pistoletu przy głowie??A może chciałeś wylać troszkę zółci bo coś nie wyszło w domku??? Odpowiedz Link Zgłoś
dudo99 Re: sala na ok. 50 osób 15.02.05, 12:16 Gość portalu: marek napisał(a): > po co tu wchodzisz młotku???wejdź sobie na forum "słowotok znudzonych > kretynów". chyba nikt ci nie trzymał pistoletu przy głowie??A może chciałeś > wylać troszkę zółci bo coś nie wyszło w domku??? A tobie kretynie coś nie tak ?? Do specjalisty się udać należy a nie truć dupy na necie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 12:19 Gość portalu: marek napisał(a): > po co tu wchodzisz młotku???wejdź sobie na forum "słowotok znudzonych > kretynów". chyba nikt ci nie trzymał pistoletu przy głowie??A może chciałeś > wylać troszkę zółci bo coś nie wyszło w domku??? A ty cw..u po co tu wchodzisz ??? Ryj cię swędzi palancie jeden ??? Kultury w słownictwie nie znasz znudzony jełopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: sala na ok. 50 osób IP: *.zab.zigzag.pl 15.02.05, 12:33 o tym akurat w postach nie było dlatego pytam. może najpierw wczytajcie się w ich treść a nie piszcie w kółko to samo. jak będziecie brać slub to też będzie to dla was ważna sprawa, chyba że sale zalatwi mamusia albo nie jest to dla was wazne wydarzenie. dlatego moze zamiast pisać o "truciu dupska" może coś poradzicie???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayessa Re: sala na ok. 50 osób IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.02.05, 13:03 Na dzialkach kolo cmentarza na Kulach jest taka fajna sala.Na tablicy przed nia jest podany numer tel Odpowiedz Link Zgłoś
dudo99 Re: sala na ok. 50 osób 15.02.05, 13:18 Gość portalu: mayessa napisał(a): > Na dzialkach kolo cmentarza na Kulach jest taka fajna sala.Na tablicy przed nia > > jest podany numer tel Znaczy się numer do grabarza jak by ktoś nie wiedział. A sala taka w sam raz "mała" !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 13:15 Gość portalu: owca napisał(a): > o tym akurat w postach nie było dlatego pytam. może najpierw wczytajcie się w > ich treść a nie piszcie w kółko to samo. jak będziecie brać slub to też będzie > to dla was ważna sprawa, chyba że sale zalatwi mamusia albo nie jest to dla was > > wazne wydarzenie. dlatego moze zamiast pisać o "truciu dupska" może coś > poradzicie???:)) Widzę, że masz problem w poruszaniu się po necie i w tym właśnie temacie ?? A był on wałkowany ileś tam już razy i nie tylko o ilości osób ale też o innych ważnych dla nowożeńców sprawach. Należy więc zasięgnąć jęzora jak się samej nie wie lub nie umie czegość znaleść , lub sobie poradzić a nie truć dupska o jednym i tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: sala na ok. 50 osób IP: *.zab.zigzag.pl 15.02.05, 13:21 no, ty masz na pewno problemy w poruszaniu się po słowniku ortograficznym - parę wskazówek: najpierw trzeba go kupić, np. w KSIĘGARNI, potem otworzyć na literze "z", a następnie znaleźć pisownię słowa "znaleźć". to też nie jest bardzo trudne i można się tym zająć zamiast siedzenia w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 13:31 Gość portalu: owca napisał(a): > no, ty masz na pewno problemy w poruszaniu się po słowniku ortograficznym - > parę wskazówek: najpierw trzeba go kupić, np. w KSIĘGARNI, potem otworzyć na > literze "z", a następnie znaleźć pisownię słowa "znaleźć". to też nie jest > bardzo trudne i można się tym zająć zamiast siedzenia w internecie. A oprócz tego jeszcze coś mądralo znalazłaś ??? Czy tobie kretynko nie zdarza się pomylić !! Rozumiem wszystko, ale do napisanych słów nie wracam i stąd może znaleść się pomyłka lub mały błąd kretynie buraczany. Mam ci twoje znaleść ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: sala na ok. 50 osób IP: *.zab.zigzag.pl 15.02.05, 13:33 o rany!!i znowu to samo - ZNALEŹC, ZNALEŹć!!!ten gość jest odlotowy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 13:37 Gość portalu: owca napisał(a): > o rany!!i znowu to samo - ZNALEŹC, ZNALEŹć!!!ten gość jest odlotowy!! A ty widać z torby winnaś sobie kretynko strzelić, polonistko poje...na !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 14:28 Gość portalu: owca napisał(a): > o rany!!i znowu to samo - ZNALEŹC, ZNALEŹć!!!ten gość jest odlotowy !! Ty kretynko, na tym forum i nie tylko, są pewne zasady pisania !! Nie każdy zawsze stosuje "Caps Lock" może to pojmniesz debilu jeden !! A do słownika to sama zajrzyj, po kropce kończącej zdanie następny wyraz zaczynać się winno z dużej litery paragrafie jeden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 17:55 Gość portalu: owca napisał(a): > o rany!!i znowu to samo - ZNALEŹC, ZNALEŹć!!!ten gość jest odlotowy!! Ja piperd.......e !!!!!!!!! Tak ciężko komuś tak proisty wyraz przeczytać !!! "owca" a ile ty klas skończyłaś ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUMIN Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 13:41 Gość portalu: owca napisał(a): > no, ty masz na pewno problemy w poruszaniu się po słowniku ortograficznym - > parę wskazówek: najpierw trzeba go kupić, np. w KSIĘGARNI, potem otworzyć na > literze "z", a następnie znaleźć pisownię słowa "znaleźć". to też nie jest > bardzo trudne i można się tym zająć zamiast siedzenia w internecie. Tobie dziewcze to sperma nie uderzyla do glowki ??? Opamietaj sie torbielu, sama tu nie jestes !!!!!!!! A na ewentualne problemy to do lekarza a nie na necie otuchy szkac !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwykot Re: sala na ok. 50 osób IP: *.d4.club-internet.fr 15.02.05, 13:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=20295316&a=20334727 odrobina szacunku dla innych internautow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: sala na ok. 50 osób IP: *.zab.zigzag.pl 15.02.05, 13:23 ok, przeczytałam wszystkie te posty. I co???nie widziałam nic o salach na 50 osób, wszystkie są większe. może wskażesz mi miejsce, gdzie o tym jest napisane?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwykot Re: sala na ok. 50 osób IP: *.d4.club-internet.fr 15.02.05, 13:27 Gość portalu: owca napisał(a): > ok, przeczytałam wszystkie te posty. I co???nie widziałam nic o salach na 50 > osób, wszystkie są większe. może wskażesz mi miejsce, gdzie o tym jest > napisane?? nie wiem. natomiast wyraznie jest napisana p r o s b a : odrobina szacunku dla innych internautow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 13:35 Gość portalu: leniwykot napisał(a): > Gość portalu: owca napisał(a): > > > ok, przeczytałam wszystkie te posty. I co???nie widziałam nic o salach na > 50 > > osób, wszystkie są większe. może wskażesz mi miejsce, gdzie o tym jest > > napisane?? > > nie wiem. natomiast wyraznie jest napisana > p r o s b a : > > odrobina szacunku dla innych internautow Szanowny "gościu " "leniwykot" !! Po cóż to z jakimś imbecylem dyskutować. Ćwok nie umie sobie radzić, to truje na necie i tu szuka wskazówek aby w życiu sobie poukładać i jęzora pospolitego zasięgnąć. Skąd to takie paragrafy się biorą ?? "poloniści jak by nie było" !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex224 Re: sala na ok. 50 osób 15.02.05, 14:31 Gość portalu: owca napisał(a): > ok, przeczytałam wszystkie te posty. I co???nie widziałam nic o salach na 50 > osób, wszystkie są większe. może wskażesz mi miejsce, gdzie o tym jest > napisane?? "owca" widać odlotowa jesteś !!!!!!!!!! Sama się kretynko naucz pewnych zasad, a później się wymądrzaj ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
alex224 Re: sala na ok. 50 osób 15.02.05, 13:47 Gość portalu: owca napisał(a): > wiem ze są problemy ze znalezieniem sali na wesele ok. 50 osób. znacie > jakies?? Kobito ?? czy ty nie masz problemów psychicznych ??? Nie truj dupy i nie ubliżaj innym gó..arzu bo noie po to to forum zostało stworzone. Sama tu nie jesteś, kretynów nie brakuje widać. Najlepiej to spadaj w cholere z tego forum imbecylu powalony !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 14:06 alex224 napisał: > Gość portalu: owca napisał(a): > > > wiem ze są problemy ze znalezieniem sali na wesele ok. 50 osób. znacie > > jakies?? > > > Kobito ?? czy ty nie masz problemów psychicznych ??? > Nie truj dupy i nie ubliżaj innym gó..arzu bo noie po to to forum zostało > stworzone. > Sama tu nie jesteś, kretynów nie brakuje widać. > Najlepiej to spadaj w cholere z tego forum imbecylu powalony !!!!!!! Nie denerwujcie się, ćwoki wszędzie się zdarzają ?? Innaczej rzecz ujmując ci "poloniści " poje..i !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 14:15 wiem ze są problemy ze znalezieniem sali na wesele ok. 50 osób. znacie jakies?? o tym akurat w postach nie było dlatego pytam. może najpierw wczytajcie się w ich treść a nie piszcie w kółko to samo. jak będziecie brać slub to też będzie to dla was ważna sprawa, chyba że sale zalatwi mamusia albo nie jest to dla was wazne wydarzenie. dlatego moze zamiast pisać o "truciu dupska" może coś poradzicie???:)) no, ty masz na pewno problemy w poruszaniu się po słowniku ortograficznym - parę wskazówek: najpierw trzeba go kupić, np. w KSIĘGARNI, potem otworzyć na literze "z", a następnie znaleźć pisownię słowa "znaleźć". to też nie jest bardzo trudne i można się tym zająć zamiast siedzenia w internecie. A ja myślałem, że normalny zdrowy i wykształcony polak to wie, że po zdaniu kończącym go kropką, to następny wyraz zaczynamy z dużej litery ?? Ale widać, jakiś ćwok, burak i kretyn się znajdzie co innaczej czyni ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 15.02.05, 14:16 Gość portalu: Fred napisał(a): > wiem ze są problemy ze znalezieniem sali na wesele ok. 50 osób. znacie > jakies?? > > o tym akurat w postach nie było dlatego pytam. może najpierw wczytajcie się w > ich treść a nie piszcie w kółko to samo. jak będziecie brać slub to też będzie > to dla was ważna sprawa, chyba że sale zalatwi mamusia albo nie jest to dla was > wazne wydarzenie. dlatego moze zamiast pisać o "truciu dupska" może coś > poradzicie???:)) > > no, ty masz na pewno problemy w poruszaniu się po słowniku ortograficznym - > parę wskazówek: najpierw trzeba go kupić, np. w KSIĘGARNI, potem otworzyć na > literze "z", a następnie znaleźć pisownię słowa "znaleźć". to też nie jest > bardzo trudne i można się tym zająć zamiast siedzenia w internecie. > > A ja myślałem, że normalny zdrowy i wykształcony polak to wie, że po zdaniu > kończącym go kropką, to następny wyraz zaczynamy z dużej litery ?? > Ale widać, jakiś ćwok, burak i kretyn się znajdzie co innaczej czyni ???????? Ale coż zrobić, kretynów nieuków nie brakuje przecież !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayessa post do kopiowania IP: *.inds.pl / *.inds.pl 15.02.05, 15:30 Restauracje, lokale "BiKajo" - dom weselny - Częstochowa ul. Lwowska 201/203 tel.325 44 34, 362 27 44, 0603 664 237 "Grand" - hotel - Częstochowa ul. Drogowców 8, tel. 368 30 22, 0502 086 875 "Bonaparte" - hotel - Częstochowa ul. Ul. Osada Młyńska 24, tel. 361 85 32 Sala Kinga - Częstochowa, ul. Stanisławy 3 , tel. (0-34) 324 02 15, 0-608 888 764, tel/fax: (034) 361 07 59 "Muzyczna Bis" - Sala Muzyczna - Częstochowa ul. Leśna 3, tel. 324 25 31, 0502 099 577, 0505 082 417 "Mil - Pat" - sala weselna, kompleksowa obsługa gastronomiczna - Zbigniew Nodzyński, Częstochowa ul. Zaciszańska 25, tel. 365 79 67, 0601 888 342 "Kleopatra" - centrum przyjęć okolicznościowych - Częstochowa ul. Makuszyńskiego 86, tel. 362 59 25, 0608 677 449 "Tęcza"- sala taneczna - Częstochowa ul. Legionów 56, tel. 362 46 45, 0606 180 569 "Pałac Nieznanowice" - hotel, restauracja - Nieznanowice, ul. Sobieskiego 22a, tel. 328 19 98, fax. 229 78 87 "Zornica" tel.3274880 Poczesna ul Spadowa 4 "Casablanca" ul Zdrowa 80/82 tel 3652268 "yellow" ul.Festynowa 38, tel. 3617870 "sala muzyczna" ul.Lesna 3, tel. 3242531 Mysle ze to juz duzy wybór-sa to sale male i duze. Artystyczne dekorowanie róznych elementów slubnych- 3650261 ul.Zegarowa 75,inne 3227005 Zabytkowe limuzyny 692045450 limuzyny 604614304 To jest spisane z informatora slubno-weselnego z targów slubnych oraz z google.Moze kopiowanie tego co napisalam na wszystkich watkach slubnych troche zacheci innych do szukania SAMODZIELNIE. Instrukcja: w wyszukiwarce np. google wpisuje sie haslo: sala weselna czestochowa, wesele czestochowa.Mozna równiez zajrzec do: a)Panorama firm Czestochowa 2005 strona 138-haslo:restauracje b)Czestochowska ksiazka telefoniczna 2004, strona 428, haslo: restauracje c)polskie Ksiazki Telefoniczne, Czestochowa i region czestochowski 2004/5 strona 67, haslo :restauracje Specjalnie dla wszystkich zasmiecajacych forum -ja nie biore slubu ale tylko dla WAS-raz na zawsze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: post do kopiowania IP: 80.51.236.* 15.02.05, 15:36 Gość portalu: mayessa napisał(a): > Restauracje, lokale > > > > "BiKajo" - dom weselny - Częstochowa ul. Lwowska 201/203 tel.325 44 34, 362 27 > 44, 0603 664 237 > > "Grand" - hotel - Częstochowa ul. Drogowców 8, tel. 368 30 22, 0502 086 > 875 "Bonaparte" - hotel - Częstochowa ul. Ul. Osada Młyńska 24, tel. 361 85 32 > > Sala Kinga - Częstochowa, ul. Stanisławy 3 , tel. (0-34) 324 02 15, 0-608 888 > 764, tel/fax: (034) 361 07 59 > > "Muzyczna Bis" - Sala Muzyczna - Częstochowa ul. Leśna 3, tel. 324 25 31, 0502 > 099 577, 0505 082 417 > > "Mil - Pat" - sala weselna, kompleksowa obsługa gastronomiczna - Zbigniew > Nodzyński, Częstochowa ul. Zaciszańska 25, > tel. 365 79 67, 0601 888 342 > > "Kleopatra" - centrum przyjęć okolicznościowych - Częstochowa ul. > Makuszyńskiego 86, tel. 362 59 25, 0608 677 449 > > "Tęcza"- sala taneczna - Częstochowa ul. Legionów 56, tel. 362 46 45, 0606 180 > 569 > > "Pałac Nieznanowice" - hotel, restauracja - Nieznanowice, ul. Sobieskiego 22a, > tel. 328 19 98, fax. 229 78 87 > > "Zornica" tel.3274880 Poczesna ul Spadowa 4 > "Casablanca" ul Zdrowa 80/82 tel 3652268 > "yellow" ul.Festynowa 38, tel. 3617870 > "sala muzyczna" ul.Lesna 3, tel. 3242531 > > Mysle ze to juz duzy wybór-sa to sale male i duze. > > Artystyczne dekorowanie róznych elementów slubnych- 3650261 ul.Zegarowa 75,inne > > 3227005 > Zabytkowe limuzyny 692045450 > limuzyny 604614304 > To jest spisane z informatora slubno-weselnego z targów slubnych oraz z > google.Moze kopiowanie tego co napisalam na wszystkich watkach slubnych troche > zacheci innych do szukania SAMODZIELNIE. Instrukcja: w wyszukiwarce np. google > wpisuje sie haslo: sala weselna czestochowa, wesele czestochowa.Mozna równiez > zajrzec do: > a)Panorama firm Czestochowa 2005 strona 138-haslo:restauracje > b)Czestochowska ksiazka telefoniczna 2004, strona 428, haslo: restauracje > c)polskie Ksiazki Telefoniczne, Czestochowa i region czestochowski 2004/5 > strona 67, haslo :restauracje > Specjalnie dla wszystkich zasmiecajacych forum -ja nie biore slubu ale tylko > dla WAS-raz na zawsze!!!!!!!!! Szkoda, że takich "gości" jak w/w jest tak mało na tym forum. Ćwoków za to nie brakuje i stąd tak wiele złości, nienawiści i jeszcze innych z tego powodu wynikających spraw. Nie jeden wie, że ""Caps Lock" służy do jeszcze innych spraw a nie tylko do "ą ż ś ć ź ń " itd Matołom, nie zawsze da się pewne kwestje i sprawy wytłumaczyć !!!! "mayessa" Pozdrawiam Cię !!! jesteś miła ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marten Re: post do kopiowania IP: *.zab.zigzag.pl 15.02.05, 15:38 ale chyba nie chodzi tylko o podawanie numerów??to kazdy moze znalezc w ksiazce tel. chodzi raczej o wymiane doswiadczen, spostrzezen Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: post do kopiowania 15.02.05, 15:42 Wiesz, ze ile osób tyle zdan-jednemu sie podoba innemu nie wiec z tymi doswiadczeniami to tez jest tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marten Re: post do kopiowania IP: *.zab.zigzag.pl 15.02.05, 15:45 ale zawsze można napisac np. czy mialo sie problemy z wlascicielem, ile bylo jedzenia, jak bylo z odplatnoscia, itp, itd. takich rzeczy nie przeczytasz w ksiazce tel, a od wlascicieli na pewno nie. takie problemy wychodza dopiero jak bierzesz slub - moge zrozumiec ze innych to nie interesuje, ale przeciez moga wchodzic na inne fora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: post do kopiowania IP: 80.51.236.* 15.02.05, 15:52 Gość portalu: marten napisał(a): > ale zawsze można napisac np. czy mialo sie problemy z wlascicielem, ile bylo > jedzenia, jak bylo z odplatnoscia, itp, itd. takich rzeczy nie przeczytasz w > ksiazce tel, a od wlascicieli na pewno nie. takie problemy wychodza dopiero jak > > bierzesz slub - moge zrozumiec ze innych to nie interesuje, ale przeciez moga > wchodzic na inne fora. Qu.. mać !! Ile to już razy wcześniej było wałkowane, a wy ciągle jedno i to samo pie..cie w koło !! Tyle się już tu pisało o właścicielach, zespole itd. !! Czy tak trudno poszuakać w starych wątkach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa do martena 15.02.05, 16:08 Odnosze wrazenie, ze niektórym to sie nawet do ksiazki tel.nie chce zajrzec.A co do opinii- tak jak napisalam wczesniej -ile osób tyle zdan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwykot Re: sala na ok. 50 osób IP: *.d4.club-internet.fr 15.02.05, 16:48 rzecz w tym, ze to niekoniecznie poszukujacy rozwijaja siec tematow zasmiecajac forum to rowniez ci, ktorzy oferuja uslugi, spamuja niekomercyjne strony. jest watek na sale 70 osob. toz to to samo co sala na 50. ale w celach reklamy powiela sie 50 na 70, podpisuje sie kilkoma pseudonimami i nie zwraca sie uwagi na swe wlasne forumowe chamstwo brnac dalej arogancko rozwijajac rownolegle reklamowe watki dzieki Mayessie juz nie ma usprwiedliwien a Admin powinien wycinac s p a m bo to jest spam Admin! Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwykot Regulamin Forum IP: *.d4.club-internet.fr 15.02.05, 17:22 Które wątki kasujecie, a które przesuwacie do Oślej Ławki? Kasujemy jedynie wątki łamiące prawo (na przykład zawierające groźby karalne lub ujawniające cudze dane osobowe) lub tzw. spam (np. wątki powtarzające się, reklamowe). W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło. z Regulaminu Forum Admin, prosze, spam to s p a m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Regulamin Forum IP: 80.51.236.* 15.02.05, 17:53 Popieram stanowoczo !!! Mnie też już od tych wesel żygać się chce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: sala na ok. 50 osób IP: *.l1.c4.dsl.pol.co.uk 16.02.05, 04:03 A ja bylem na calkiem fajnej imprezce weselnej w klubie bilardowym DAST na przeciwko dworca PKP. Wlascicielka przemiła, żarcie sowite i smakowite. Ceny przystępne. Tel 324 73 91. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta <a href="http://slub.hg.pl/index.htm" target="_blank">slub.hg. IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:16 slub.hg.pl/index.htm-bardzo dobra strona internetowa, znajdziecie tam wszystkie adresy potrzebane podczas organizacji wesela.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malma Re: sala na ok. 50 osób IP: 80.51.236.* 22.02.05, 10:51 Gość portalu: gg napisał(a): > rick Wiemy dobrze o co chodzi w tym wątku !!! Ale ty chyba masz jakiś problem z pisownią czy coś w tym rodzaju ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: sala na ok. 50 osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:46 Polecam rewelacyjna sale, miałam wesele w 2004 tak i jest swietna. Ul. Łódzka 233, "Karczma". 3721041 Swietny klimat. Jedzenie na bardzo wysokim poziomie. to sala na ok 70 osob, ja mialam 80 na przyjeciu i bylo juz troche ciasno. Ponadto posłuchaj sobie zespołu METRO 3283700, oni maja mase zlecen wiec raczej w gazecie ich ogłoszen nie znajdziesz, ale skorzystaj z tego telefonu. Polecam, naprawde bedziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sala na ok. 50 osób IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:55 POLECAM: MALAGA przy Promenadzie obok parkingu. Miałam tam w sierpniu zeszłego roku, ok 100 za osobę a jedzenia ponad połowę zostało i do okruszka można było zabrać następnego dnia. Polecam "chłopskie jadło" w Maladze. Ponadto uczciwa i solidna obsługa. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego na nowej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś