Dodaj do ulubionych

GODNA PRACA W CZ-WIE

IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 21.02.05, 10:41
Mam pytanko a mianowicie czy w Czwie mozna znaleźć godna pracę Chodzi mi o
zarobki ok 1200-1300 zł.Od ponad 2 lat szukam pracy ale nic nie ma Najpiej
jakaś robota papierkowa.
Może ktoś mi podpowie gdzie szukać
Mika
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:48
      Nie jest latwo ale szukaj- mnie sie udalo moze nie za 1200- mniej ale od 8-16
      od pon- ptku i nie panstwowa praca, i jestem juz z 2 dzieckiem w ciazy i
      jeszcze mnie nie zwolnili:)Pracodawcow mam rownych-oby takich wiecej w
      naszym "swietym miescie".
      Nie wiem gdzie juz bylas, pewnie wszedzie i tak Cie zbywaja ze zadzwonia ze za
      tydzien ale ....zycze wytrwalosci

pozdrawiam
    • Gość: Gość Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:54
      Jak nie ma pracy to dobra każda z papierkowej leniu polecam trzepanie workow po
      cemencie
    • temur23 Re: GODNA PRACA W CZ-WIE 21.02.05, 13:30
      Jeśli godziwe zarobki dla Ciebie to 1200-1300 zł to gratuluję. Ta kwota to pensja brutto czy netto?
      A później się ludzie dziwią, że pracodawca oferuje 849 zł brutto - toć to prawie godziwe pieniądze. Za pół roku może jakaś podwyżka, do 1000 zł. ROTFL
      • Gość: blekota Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:52
        Kupisz z tych 849 zł bilet miesieczny zostaje 770zł. oplacisz mieszkanie
        zostaje 400zł. Masz dziecko na utrzymaniu.......Polecam karierę w Dospelu!
        • Gość: to_nie_on_to_leon dospel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:31
          rozwaliles mnie kolego , naprawde upadłem ze smiechu ;-) pozdrawiam
          pewnie sie znamy hahaha
      • Gość: m Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: 82.160.21.* 21.02.05, 15:58
        wlasnie debilu kpisz z ogromnej czesci spoleczenstwa ktora za te pieniadze musi
        wyzywic 4 osobowa rodzine, a wielu innych ludzi nie moze znalezc pracy nawet za
        taka place.
        A dlaczego pracodawca tyle daje bo jak nie wezmiesz tej pracy on znajdzie 20
        innych ktorzy sie za tyle zatrudnia.

kolejny kretyn, ktoremu rodzice daja na wszystko, a sam nie pojdzie do roboty
        dopoki nie dadza mu kierowniczego stanowiska albo mamusia z tatusiem nie zaloza
        mu jakiejs firmy w ktorej sam bedzie zatrudnial za 1200zl.
        • obserwator_czwa Re: GODNA PRACA W CZ-WIE 21.02.05, 19:29
          To ze ludzie za tyle pracują wcale nie znaczy ze to godziwe pieniądze.
          To znaczy tylko tyle ze swiat schodzi na psy.
          A te wycieczki osobiste ... ehhh jakze one podnoszą poziom wypowiedzi ....
        • Gość: blekota Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 08:57
          Dlaczego się tak pienisz. Taka jest prawda. Niestety nie pisze o niczym innym
          tylko o paradoksie zarobków w Polsce. Więc się zastanawiam jak za 1200 zł
          potrafisz utrzymać 4 osobową rodzinę. Ja placąc wszystkie opłaty na bierząco
          nie potrafię utrzymać dwuosobowej...
          • Gość: blekota Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 08:59
            cd...

A o Dospelu poczytałem tutaj!
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=20572838
            • Gość: He he Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:33
              Ładnie,a co powiesz o niepełnych 800 złotych i szefie który wmawia że i tak
              dobrze że tyle,że powinnismy go po dupie całowac i czuć się jak pączki w
              maśle??W podobnej sytuacji jest wielu absolwentów uczelni wyższych bez koncepcji
              na przyszłośc a z chęcią dorobienia się czegokolwiek poza garbem??Dla takich
              1200 złotych okazuje się byc łakomym kąskiem,nie dla tego że mją niskie
              ambicje(z resztą nasz kraj zaniża je skutecznie) lecz dla tego że okazuje się to
              być całkiem ciekawą alternatywą dla niepełnej najnizszej krajowej.I wcale tu nie
              jest mowa o ludziach bez praktyki,leniach,kombinatorach lecz zwykłych ludziach
              którzy uczciwie chca się dorobić jakiegoś majątku za swojego jeszcze życia.
        • temur23 Re: GODNA PRACA W CZ-WIE 22.02.05, 14:33
          Gość portalu: m napisał(a):
          > wlasnie debilu
          To "debilu" było do mnie? W takim razie Tobie także gratuluję, ale kultury osobistej.
          >kpisz z ogromnej czesci spoleczenstwa ktora za te pieniadze musi
          >
          > wyzywic 4 osobowa rodzine, a wielu innych ludzi nie moze znalezc pracy nawet za
          >
          > taka place.
          Nie kpię ze społeczeństwa. Śmieszy mnie jedynie fakt, że ten świat tak się stoczył, że 1200 zł to godziwe pieniądze.

> A dlaczego pracodawca tyle daje bo jak nie wezmiesz tej pracy on znajdzie 20
          > innych ktorzy sie za tyle zatrudnia.

To poruszyłem właśnie w mojej wypowiedzi.

>
          > kolejny kretyn,
          Znowu do mnie? A nawet jeśli nie, to obrażaniem ludzi nie za wiele zdziałasz. Ale cóż... to Polska właśnie.

> ktoremu rodzice daja na wszystko, a sam nie pojdzie do roboty
          > dopoki nie dadza mu kierowniczego stanowiska
          Nie dają. Nie od razu też musi być kierownicze stanowisko. Wręcz przeciwnie - uważam, że najpierw należy się sprawdzić "na dole". Choć przyznam, że pracowałem już jako przełożony grupy osób.

>albo mamusia z tatusiem nie zaloza
          > mu jakiejs firmy w ktorej sam bedzie zatrudnial za 1200zl.
          Nie założą. A za ile bym zatrudniał, to zależy od kwalifikacji poszczególnych członków ekipy, stanowiska itd., itp. - składa się na to wiele czynników. Myślę jednak, że byłoby to więcej niż 1200 zł.
    • Gość: zawiedziona Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:45
      nienawidzę tego miasta!
      mam nadzieję że jest nas wielu :/
      • obserwator_czwa Re: GODNA PRACA W CZ-WIE 21.02.05, 19:30
        no to przeciez Polska otworem stoi .... co cię powstrzymuje?
        • Gość: Menel Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:30
          Skoro taki fajny temat jest to ja bym chetnie sie dowiedzial cos o pracy
          wykladacza towaru.Czytalem sobie dzis wyborcza i widzialem ogloszenia ze "po
          przeszkoleniu ,na miesiac bede dostawal 1275"-mit?Bajka?Dlatego pomyslalem ze
          od czegos musze zaczac-tylko czy jest sens isc na wykladacza towaru,na noc,5 h
          za "nie godziwe "pieniadze.Prosilbym o opinie osob ktore pracuja lub pracowaly
          w tym charakterze
          • Gość: Wykladacz towaru Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 21.02.05, 20:53
            Pracuje jako wykladacz gazet w kiosku bardzo ciezka praca,ze ho ho,zarabiam 300
            stowy,poczytam plus czapke sliwek i popalic.
      • Gość: tomzy Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: 212.160.108.* 21.02.05, 20:53
        jest nas conajmniej dwoch :)
      • Gość: gutek Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:31
        Gość portalu: zawiedziona napisał(a):

> nienawidzę tego miasta!
        > mam nadzieję że jest nas wielu :/

tak, tak wysadźmy się najlepiej razem w powietrze...
        • Gość: Menel Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:16
          To co mam isc na tego magazyniera czy sie nie oplaca????
    • Gość: x Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:24
      Tylko nie szukaj w Dospelu - proszę Cię!
    • Gość: reni Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:59
      a czy ktoś miał okazje pracować w naszym częstochowskim zakładzie
      pracy "chronionej" JAWO
      • Gość: poszukujący Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.realestate.net.pl 04.03.05, 09:46
        Moja znajoma pracuje w JAWO,ale nic nie mówi ,że jest źle czy dobrze.Ważne
        cyt;<że jest robota>
        • Gość: Pracodawca__a Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:48
          Jakbyscie cos soba reprezentowali to byscie wszyscy napewno robote
          mieli.Najlepiej nic nie umiec nie miec specjalizacji i nazekac na wyzysk bo dla
          was debili praca i to za min 2000 zloty powinna czekac no i jeszcze z
          mozliwoscia podkradania czy lewizny jakiejs.Zawsze mozna jechac do Anglii czy do
          Grecji do pracy tylko wam sie nie chce.
          • Gość: tibor Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.cable.ubr03.newm.blueyonder.co.uk 04.03.05, 19:17
            Eee, cos Ty, naprawde?
            • maxima_13 Re: GODNA PRACA W CZ-WIE 05.03.05, 21:05
              A ja tak trochę z innej bajki wrzucę kilka słów. Wszyscy szukacie "GODNEJ"
              pracy, to bardzo ciekawe określenie, może mi ktoś raczy wyjaśnić co ma ono
              znaczyć. Bo ja szukam 10 pracowników za godne pieniądze czyli do 3000pln. Ale
              nie do pracy papierkowej, tylko do cięższej umysłowej pracy, w której aby
              zarabiać trzeba się wykazać i coś robić. Na moje ogłoszenie w GW odpowiedziało
              150 osób, na rozmowę umówiło sie 58, na rozmowę przyszło 17, została jedna
              osoba. Reszta sama zrezygnowała. A podobno takie bezrobocie u nas jest. Nie
              wymagam żadnego doswiadczenia ani stażu pracy, ale płaca nie jest stała tylko
              na akord, i 3000 nie jest trudno zarobić. Tylko że wszyscy są tak leniwi że
              wola mieć obiecane 1000 albo i mniej i obijać sie, niż wziąć los w swoje ręce i
              zarobić dużo więcej.
              A może ktoś się odważy i spróbuje?
              Jeśli jesteście na tyle odważni, chcecie coś osiągnąć, ale nie boicie sie pracy
              podaję swój e-mail maxima_13@gazeta.pl
              Pozdrawiam
              maxima
              • Gość: Menel Re: GODNA PRACA W CZ-WIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 21:22
                Czy ta praca na akord to jest jakas akwizycja,chodzenie po domach,itd...i
                jezeli uda mi sie w ciagu 1 dnia sprzedac(wcisnac) ludziom 50 past do zebow i
                tak przez 30 dni w miesiacu(bo teoretycznnie to jest mozliwe) to zarobie te
                3000 zl?Duzo jest wlasnie w Gazecie takich ogloszen-"skladanie
                dlugopisow ,nawet 2000 zl miesiecznie"-mozna sie podjarac.
                • maxima_13 Re: GODNA PRACA W CZ-WIE 05.03.05, 21:47
                  To nie jest akwizycja, a my pracujemy od poniedziałku do niedzieli więc 22 dni
                  pracy a nie 30. A tak swoją drogą to wolałabym sprzedawać tą pastę za 3000 niż
                  nudzić się cały dzień za 680 na miesiąc. Jednak teoretyczne zarobki w ogóle
                  mnie nie interesują
                  Pozdrawiam
                  maxima
                  • Gość: Kubiś Pracy pod dostatkiem :-) :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 22:38
                    Kiedyś calkiem niedawno poruszylem ten sam temat Maximo i mialem takie samo
                    zdanie na temat bezrobocia w naszym regionie . Polecam Archiwum Forum z zeszlego
                    roku i moją polemikę z resztą forumowiczów którzy byli zbulwersowani tym że
                    pisalem to samo co ty teraz . Temat " Jest Praca " . To byl odjazd :-)
                    Pozdrawiam .....Kubiś
                    • Gość: Adi Re: Pracy pod dostatkiem :-) :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 01:54
                      Oficjalną przyczyną zamknięcia sklepu komputerowego Apollo na ul.Ogrodowej był
                      brak odpowiedniego personelu do samodzielnego prowadzenia oddziału w
                      Częstochowie (szukano trzy lata).

Pozdrawiam
                      • Gość: Zlomiarz CC Weżta sprawy w swoje ręki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 16:50
                        Jak ktoś mówi że nie ma pracy na Hucie to albo ślepy albo Frajer !!!!!!!!Ja
                        prawdę mówiąc na Hucie wyciągam min 100 plnów dniówka . JEST COOL
                        Zapewniam was że to nie żart !!! I do tego nienormowany czas pracy .
                        Budzę się o 7:00 Po śniadaniu idę do piwnicy po wuzek . Najważniejsze jest
                        żeby w kołach było powietrze no bo na flakach byśmy się z kumplem umęczyli i w
                        drogę na Hutę . Przejeżdzamy przez dziurę w płocie no i pchamy i pchamy na
                        teren dawnego WIELKIEGO PIECA . Tu chciałbym bardzo mocno podziękować tym
                        którzy się przyczynili do wygaszenia tego obiektu , ponieważ jest to taka duża
                        kupa złomu{ setki tysięcy ton stali } że mnie moim dzieciom i nawet wnukom
                        gwarantowałaby życie w dobrobycie.Moje głowne narzędzie pracy to Młot i dobra
                        piłka do metalu .Preferuje tylko firmę STANLEY narzędzia praktycznie nie
                        zniszczalne . Mamy też
                        dużą konkurencję ale tak jak wspomniałem wcześniej życia nam braknie żeby
                        wywieżć chociaż połowę . Jak uda się wyciągnąc 200pln na głowę to słodzimy
                        sobie ciężką dniówkę półlitrówką z zagrychą . Pracujemy niestety siedem dni w
                        tygodniu ale i to się opłaca .Kiedyś dawniej to dniówką było 150 kg miedzi
                        więc nawet 400 złoty w dzień .Dzięki temu mam zapasowy wuzek.Ale miedż
                        niestety się skończyła .Czego tam nie było .Silniki elektryczne kable
                        miedziane o przekroju 8 cm .Miedz śię cięło jak masełko i piła starczała na
                        miesiąc .Teraz trzeba kupować częściej ale i tak wyciągamy opierniczając się
                        100złoty na głowę.Żule co pracują na Hucie legalnie mają majstra więc są
                        FRAJERAMI . My jesteśmy szefami sami dla siebie no i powiedzcie czy jest nam
                        żle ?. Kochamy Hutę i takie rządy na hucie jak obecnie .
                        Czy w Polsce jest żle . Niehumanitarnym występkiem jest kraść klapy od kanałów
                        . Nawet kiedyś jak widziałem taką kradzież to od razu zadzwoniłem na Policje
                        .Powiedziałem o tym rodzinie no i wszyscy mnie pochwalili że jestem Uczciwy i
                        troskliwy dla przechodniów . Pozdrawiam BEZROBOTNYCH LENIÓW . NIE ŚIEDZTA po
                        kontach i nie pijta tylko rubta co chceta bo roboty jeszcze jest pod dostatkiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka