Dodaj do ulubionych

SKOK W BOK !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:03
Wymaga tolerancji czy rozwodu?
Obserwuj wątek
    • obserwator_czwa Re: SKOK W BOK !!! 10.03.05, 12:51
      ale w Czestochowie czy wogole? ;)
    • Gość: Menel Re: SKOK W BOK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:43
      mysle ze tak
      • devileq Re: SKOK W BOK !!! 10.03.05, 13:54
        "Wymaga tolerancji czy rozwodu?"
        "mysle ze tak"
        a pomyślałeś, zanim wysłałes odpowiedź, bo ona jest ni w pięć ni w dziewięć :-p

A jeśli chodzi o mnie, to lepiej, żeby nie było takowego, niźli miałabym mieć
        potem dylemat, co z tym zrobić.
    • Gość: Baba Re: SKOK W BOK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:47
      Nie dopuszczam czegoś takiego w swoim związku mimo że okazji bylo wiele
      • Gość: Kobitka Re: SKOK W BOK !!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 14:05
        Skok w bok? Ale nie bez mojej wiedzy. Jeśli chodziłoby tylko o s.., to
        spotkanie np. z jakąś parą zaprzyjaźnioną i "mała odmiana" z wymianą. Wtedy
        tak. Albo w trójkącie
        • Gość: art Re: SKOK W BOK !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 19:12
          Ja miałem taką przygodę z moją żoną i parą przyjaciół. Zapewniam że jest super,
          tylko się nie zakochajcie bo mogą być kłopoty. Wiem co mówię.
          • Gość: saddam Re: SKOK W BOK !!! IP: 212.191.37.* 14.03.05, 13:06
            Tez tak mialem :) Zajebiscie :)
            • Gość: Kaja Re: SKOK W BOK !!! IP: *.riph.silesianet.pl 14.03.05, 13:29
              i jeszcze powiedzcie, że wszyscy byliście w jednym pomieszczeniu - przecież to
              jest zboczone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: dyskretna Re: SKOK W BOK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:36
        Dyskretnie czemu nie, ale zaraz rozwód jestem przeciwna.
        • Gość: Wybredna A i owszem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:05
          Jeżeli o mnie chodzi tylko z wysokim ,szczuplym brunetem z brązowymi oczami -
          to tak dla odmiany od swojego mendy:-D .Ale u nas w Czewie takich ładnych jest
          może ze dwóch...a moze juz wogole nikogo takiego niema?
          • Gość: MjM Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:51
            Ja optuję za tolerancją.
            Wszystko się może zdażyć.
            • Gość: oral Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:57
              lubie ryzyko!?
            • Gość: bryg Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:01
              Mój dziadek mawiał, że przy jednej dziurze kot zdechnie. Przepraszam, że
              zabrzmaiło to staroświecko.
          • Gość: phantom_cc@gazeta. Re: A i owszem... IP: 212.87.240.* 14.03.05, 00:37
            ale ja protestuje!!!!
            sa... !!! napisz to dam foto i przekonasz sie !!!
            • Gość: zainteresowana Re:ZAINTERESOWANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:39
              Och gdybym miała wiecej odwagi!!!!!
            • Gość: Wybredna Re: A i owszem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:43
              chętnie ucieszę oczęta ;-D .4033492 gad
              • Gość: Wybredna Re: A i owszem...cdn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:45
                ...tylko nie przysyłaj foto Enrico Igiełki ;-D..
    • Gość: wini Re: SKOK W BOK !!! IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 12:12
      jeśli coś takiego Ci się zdarzyło to NIGDY nie mów o tym swojej żonie. Nigdy.
      To zepsuje wszystko. Wiem z własnego niestety doświadczenia.
      • devileq Re: SKOK W BOK !!! 14.03.05, 15:10
        czasem lepiej nie wiedzieć...
      • Gość: oral Re: SKOK W BOK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:21
        Mam nadzieje, ze sie wygadałeś przypodkowo a nie w chwili czułosci małżenskij.
        • Gość: roto Re: SKOK W BOK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:12
          Bardzo dobry pomysł i dobry relax ale jak to wprowadzić w zycie.
          • Gość: Judyta Re: SKOK W BOK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:12
            Chyba Wam się forum pomylilo...
            • Gość: do Judyty Re: SKOK W BOK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:01
              popieram...
      • Gość: anielica Re: SKOK W BOK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:00
        ja wolalabym dowieziec sie od wlasnego meza ze mnie zdradzil niz od jakis
        "zyczliwych" ludzi.a co do wybczenia? raz bym chyba wybaczyla,ale TYLKO RAZ.
        • Gość: Kaja Re: SKOK W BOK !!! IP: *.riph.silesianet.pl 17.03.05, 12:40
          jak raz wybaczysz to Twój (a w zasadzie nie tylko Twój) mężczyzna bedzie miał
          świadomośc, że może to zrobić po raz kolejny (skoro mu wybaczyłaś) ... a Twoje
          zapewnienia, ze przebaczyszał pierwszy i ostatni raz nie przywiążą go na siłę
          do Ciebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka