Gość: bingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:03 Wymaga tolerancji czy rozwodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwator_czwa Re: SKOK W BOK !!! 10.03.05, 12:51 ale w Czestochowie czy wogole? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: SKOK W BOK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:43 mysle ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: SKOK W BOK !!! 10.03.05, 13:54 "Wymaga tolerancji czy rozwodu?" "mysle ze tak" a pomyślałeś, zanim wysłałes odpowiedź, bo ona jest ni w pięć ni w dziewięć :-p A jeśli chodzi o mnie, to lepiej, żeby nie było takowego, niźli miałabym mieć potem dylemat, co z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Re: SKOK W BOK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 13:47 Nie dopuszczam czegoś takiego w swoim związku mimo że okazji bylo wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobitka Re: SKOK W BOK !!! IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 14:05 Skok w bok? Ale nie bez mojej wiedzy. Jeśli chodziłoby tylko o s.., to spotkanie np. z jakąś parą zaprzyjaźnioną i "mała odmiana" z wymianą. Wtedy tak. Albo w trójkącie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: SKOK W BOK !!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.05, 19:12 Ja miałem taką przygodę z moją żoną i parą przyjaciół. Zapewniam że jest super, tylko się nie zakochajcie bo mogą być kłopoty. Wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saddam Re: SKOK W BOK !!! IP: 212.191.37.* 14.03.05, 13:06 Tez tak mialem :) Zajebiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: SKOK W BOK !!! IP: *.riph.silesianet.pl 14.03.05, 13:29 i jeszcze powiedzcie, że wszyscy byliście w jednym pomieszczeniu - przecież to jest zboczone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskretna Re: SKOK W BOK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:36 Dyskretnie czemu nie, ale zaraz rozwód jestem przeciwna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybredna A i owszem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 13:05 Jeżeli o mnie chodzi tylko z wysokim ,szczuplym brunetem z brązowymi oczami - to tak dla odmiany od swojego mendy:-D .Ale u nas w Czewie takich ładnych jest może ze dwóch...a moze juz wogole nikogo takiego niema? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MjM Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:51 Ja optuję za tolerancją. Wszystko się może zdażyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oral Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 18:57 lubie ryzyko!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryg Re: Tolerancja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 21:01 Mój dziadek mawiał, że przy jednej dziurze kot zdechnie. Przepraszam, że zabrzmaiło to staroświecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phantom_cc@gazeta. Re: A i owszem... IP: 212.87.240.* 14.03.05, 00:37 ale ja protestuje!!!! sa... !!! napisz to dam foto i przekonasz sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re:ZAINTERESOWANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:39 Och gdybym miała wiecej odwagi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybredna Re: A i owszem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:43 chętnie ucieszę oczęta ;-D .4033492 gad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybredna Re: A i owszem...cdn. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 22:45 ...tylko nie przysyłaj foto Enrico Igiełki ;-D.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini Re: SKOK W BOK !!! IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 14.03.05, 12:12 jeśli coś takiego Ci się zdarzyło to NIGDY nie mów o tym swojej żonie. Nigdy. To zepsuje wszystko. Wiem z własnego niestety doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oral Re: SKOK W BOK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:21 Mam nadzieje, ze sie wygadałeś przypodkowo a nie w chwili czułosci małżenskij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roto Re: SKOK W BOK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 13:12 Bardzo dobry pomysł i dobry relax ale jak to wprowadzić w zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: SKOK W BOK !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:12 Chyba Wam się forum pomylilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Judyty Re: SKOK W BOK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:01 popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anielica Re: SKOK W BOK !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:00 ja wolalabym dowieziec sie od wlasnego meza ze mnie zdradzil niz od jakis "zyczliwych" ludzi.a co do wybczenia? raz bym chyba wybaczyla,ale TYLKO RAZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: SKOK W BOK !!! IP: *.riph.silesianet.pl 17.03.05, 12:40 jak raz wybaczysz to Twój (a w zasadzie nie tylko Twój) mężczyzna bedzie miał świadomośc, że może to zrobić po raz kolejny (skoro mu wybaczyłaś) ... a Twoje zapewnienia, ze przebaczyszał pierwszy i ostatni raz nie przywiążą go na siłę do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś