Dodaj do ulubionych

Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:01
I tak najlepszy jest TZN !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: 192.168.1.* / *.i-dsl.info 10.04.05, 22:25
      Każdy ma swoje zdanie wiec wypowiedzi w stylu ta szkoła jest najlepsza sa nie na
      miejscu bo przecież pewno nie byles uczniem tej szkoły :) wiec niewiesz jak tam
      jest!!
      • Gość: Marek Podgórski Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:20
        Dokładnie. Często zadaje mi się pytanie: która szkoła jest lepsza...Traugutt
        czy np... Norwid?. Moja odpowiedź jest niezmienna. Jestem absolwentem
        Traugutta, tutaj się uczyłem, tutaj teraz (z ogromną przyjemnością) pracuję,
        więc mogę wypowiadać się o Traugucie. Nie znam Norwida, Sienkiewicza, Kopernika
        czy TZN'u i nie zamierzam wypowiadać się na podstawie plotek "krążących po
        mieście".
        Co do samego liceum - gorąco polecam. Myślę, że dobrą reklamą szkoły będą np.
        wypowiedzi naszych uczniów na forum dyskusyjnym - www.traugutt.net/forum/
        Pozdrawiam gimnazjalistów (i nie tylko :)
        Marek Podgórski
        pedagog II LO
        www.traugutt.net/lo/
    • Gość: beavis Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: 212.87.241.* 11.04.05, 00:17
      taaaa tylko omijajcie moje wypowiedzi ;)
      • Gość: Rafał Lamch Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 10:11
        Moje też. Albo lepiej - wcale ich nie będzie.
    • Gość: Dorota Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: *.hcz.com.pl 11.04.05, 11:14
      Licytacje, która szkoła jest lepsza są żenujące. A tak naprawdę to piękny czas
      młodości. Tu przeżywamy swoje pierwsze wzloty i porażki. Budujemy przyjaźnie,
      przeżywamy zauroczenia, czyli poznajemy świat nie tylko z książek - po prostu
      dorastamy. Czego się nauczymy, co zapamiętamy to tylko zależy od nas. Jestem
      absolwentka tej szkoły i przez cztery lata były chwile lepsze i gorsze. Po 20
      latach wyblakły te gorsze, a ostrości nabrały te wesołe i fajne. Czy szkoła
      jest lepsza czy gorsza nie jest ważne (niezmierzalne, a co chcemy z niej
      wynieś, a to już zależy tylko od nas samych.
    • Gość: xxty Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:06
      hmm znow nie bylo o czym pisac :D Kiedy inne szkoly organizowaly otwarte drzwi
      wyborcza milczala, kiedy organizuje je Traugutt mamy artykul :D Smieszne ... od
      razu widac kogo gazeta faworyzuje :D
      • Gość: Olo Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:56
        hej Lamchu. Jakbyś przegladał to forum raz jeszcze i miał czasem ochotę zagrać w
        nogę z kolegami to daj znać na maila: aleksanderolejniczak@wp.pl. Po IP widzę,
        że jesteś w W-wie :)

pozdr
        Olek
        • Gość: ktos subiektywny SLOWACKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:14
          ahh ludzie ludzie traugut ma znajomosci to i o nim pisza w gazetach
          ale my slowaki jestesmy twardzi i sie nie damy :)
          hehehe
        • Gość: xxx Re: Slowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:20
          dzisiaj tak pochodzilem po liceach i dochodze do wniosku ze slowacki mial
          najlepiej to zaplanowane, ludzie byli ladnie ubrani, mili, usmiechnieci,
          nauczyciele mili, szkola ladnie wystrojona.
          az chce sie byc w takiej szkole
          wiec poki co nakbardziej podoba mi sie slowacki, a no i duuuzo fajnych dziewczyn :)
      • Gość: robert/były uczeń Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:44
        dawno to zauwazono ,ze traugutt ma dobre układy "mieście" ..a klasa szkoły dla
        mnie srednia...po co rozgrzebywac....to co kiedys....
    • Gość: ktos subiektywny Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Slowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:00
      warto by tez pisac ze w innych liceach jest dzien otwarty :) np w takim
      slowackim przy ktorym traugut sie umywa :)
    • Gość: uczennica gimn. Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:25
      ja dziś bylam na dniach otwrtych Słowaka i uważam ze to świtna szkoła. elitarna
      i z tradycją. polecam ją wszystkim, a co zapewne zainteresuje dziewczyny -
      fajni faceci. :)
    • Gość: Karola Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:30
      Do traugutta chodzą pusci ludzie! Renoma szkoły opiera sie tylko na
      wczesniejszych latach. Ta szkoła schodzi na psy. Odradzam wszystkim. Mój kumpel
      tam zaczął chodzić i przepisał sie po miesiącu (czego nie załuje). Tragedia...
    • Gość: Ktoś Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: 192.168.* / 212.87.240.* 11.04.05, 17:20
      "W sali gimnastycznej siedziało kilkoro nauczycieli" - ekhm...ekhm... To była
      świetlica. A poza tym nie sądzę, żeby tzn był najlepszy, bo uczyło się tam
      sporo moich znajomych, którzy nie wypowiadali się za dobrze o tej szkole...
      Według mnie nie ma szkół najlepszych czy też najgorszych. Każdy sam sobie
      wybiera szkołę, która jest dla niego najatrakcyjniejsza. W swoim wyborze moze
      kierowas sie rowniez opinia starszych kolegow, rodzenstwa, rodzicow. Moi
      rodzice doradzali mi Słowackiego lub Norwida, ale ja wybrałam Traugutta i
      jestem zadowolona ze swojego wyboru.
      • Gość: aaaxxx Re: Dzień otwartych drzwi w Liceum im. Traugutta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 20:08
        Plotek o najlepszych i najgorszych szkołach jest tyle, że ja już o każdym
        liceum słyszałem, że jest najlepsze albo najgorsze. Dlatego nie będę się
        sugerował plotkami chodzącymi po mieście tylko opiniami starszych kumpli i
        wynikami matur. O Traugucie myślę poważnie, słyszałem sporo pochlebnych opini,
        a co do TZNu, chodzę do gimn w tym samym budynku i z tego co widzę to
        niezaciekawi ludzie chodzą do tego tezeta. Ale to taka moja opinia bliżej ich
        nie znam, ale po ryju już mi się zdarzyło dostać. O kasę oczywiście szło. No to
        na tyle by było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka