IP: *.localdomain / 83.16.16.* 11.04.05, 18:44
czy jest dobry lekarz homeopata w Częstochowie ??
proszę namiar ,kiedy i gdzie przyjmuje ,no i ile szykować forsy ??
Obserwuj wątek
    • Gość: art Re: HOMEOPATA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 19:08
      Nie wiedziałem, że są ludzie którzy wierzą w takie historie jak homeopatia. To
      są bzdury, a leki w postaci granulek to taki sam lek jak placebo. O naiwności
      ludzka....
      • Gość: jasiu... poczytaj (nie przejmuj się nazwą serwera) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 19:23
        www.wiara.pl/tematcaly.php?idenart=1100694708
        • kajka121 Re: poczytaj (nie przejmuj się nazwą serwera) 11.04.05, 21:56
          Tak się składa że ja swoje dzieci leczyłam homeopatycznie gdy były
          małe..wybrałam taki sposób leczenia gdyż często chorowaly a lekarstwa
          konwencjonalne nie przynosiły dlugotrwalego skutku. I nie zgodzę się że jest to
          placebo czy czarna magia. Najważniejsze dla mnie było to że działało i że dzieci
          przestały chorować. Sama też stosowałam z doskonałym skutkiem, jednak u osób
          dorosłych działanie jest osłabione z różnych powodów. Ja osobiście jeździłam z
          dziećmi do dr. Jadwigi Bułacz do Kamyka a teraz wiem że w Częstochowie na
          ul.Wesołej jest bardzo dobra pani doktor ale nie pamiętam jej nazwiska :)
          • sajgonetka Re: poczytaj (nie przejmuj się nazwą serwera) 12.04.05, 10:32
            spróbuj tutaj:
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
            cale forum poświęcone Homeopatii
    • Gość: linapau Ewaryst Skopp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:06
      jakieś 7 lat temu leczyłam swoją mamę u profesora Ewarysta Skopp'a, przyjmował
      w miejscowości MIOTEK (skręcasz w prawo przy Kaletach jadąc do Bytomia) na
      ulicy XXX-Lecia PRL, po prawej stronie. Nr domu nie pamiętam.
      Jest to starsz, doświadczony lekarz, nie żaden znachor, który leczy za bardzo
      niewielkie pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka