Gość: abcd IP: *.localdomain / 83.16.16.* 11.04.05, 18:44 czy jest dobry lekarz homeopata w Częstochowie ?? proszę namiar ,kiedy i gdzie przyjmuje ,no i ile szykować forsy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art Re: HOMEOPATA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 19:08 Nie wiedziałem, że są ludzie którzy wierzą w takie historie jak homeopatia. To są bzdury, a leki w postaci granulek to taki sam lek jak placebo. O naiwności ludzka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu... poczytaj (nie przejmuj się nazwą serwera) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 19:23 www.wiara.pl/tematcaly.php?idenart=1100694708 Odpowiedz Link Zgłoś
kajka121 Re: poczytaj (nie przejmuj się nazwą serwera) 11.04.05, 21:56 Tak się składa że ja swoje dzieci leczyłam homeopatycznie gdy były małe..wybrałam taki sposób leczenia gdyż często chorowaly a lekarstwa konwencjonalne nie przynosiły dlugotrwalego skutku. I nie zgodzę się że jest to placebo czy czarna magia. Najważniejsze dla mnie było to że działało i że dzieci przestały chorować. Sama też stosowałam z doskonałym skutkiem, jednak u osób dorosłych działanie jest osłabione z różnych powodów. Ja osobiście jeździłam z dziećmi do dr. Jadwigi Bułacz do Kamyka a teraz wiem że w Częstochowie na ul.Wesołej jest bardzo dobra pani doktor ale nie pamiętam jej nazwiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: poczytaj (nie przejmuj się nazwą serwera) 12.04.05, 10:32 spróbuj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 cale forum poświęcone Homeopatii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linapau Ewaryst Skopp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:06 jakieś 7 lat temu leczyłam swoją mamę u profesora Ewarysta Skopp'a, przyjmował w miejscowości MIOTEK (skręcasz w prawo przy Kaletach jadąc do Bytomia) na ulicy XXX-Lecia PRL, po prawej stronie. Nr domu nie pamiętam. Jest to starsz, doświadczony lekarz, nie żaden znachor, który leczy za bardzo niewielkie pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś