Gość: bryg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:51 A co tam panie w Fortum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robotnica Re: FORTUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 20:14 No, Panie nie prowokuj. Najlepiej wiesz co w FORTUM!!! "LEADERY" trzymają się mocno, gorzej z nami robolami. [ale mi się rymło!].Wszystko przed nami. Polscy decydenci są lepsi od tych z Helsinek, gnoją równo załogę.Robole jak za feudalizmu nie mogą nic wiedzieć. I tak mało kto wie gdzie pracuje: czy już jest w innej spółce, czy jeszcze nie. OCZYWIŚCIE NIE DOTYCZY TO CZAPY, czyli kierownictwa której rozmiar jest nieokreślony. POZDROWIENIA DLA PRĘŻNIE DZIAŁAJĄCEGO ZZ CIEPŁOWNIKÓW Z JEGO PRZEWODNICZĄCYM NA CZELE. MY WYSIADAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Re: FORTUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:29 Po co to udawać babe, wiadomo że wysiudają nas wszystkich. Zostanie tylko Gur....l, jego osoba towarzysząca, no i leader. Robole na urlop !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryg Re: FORTUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:45 Z najnowszej gazetki Fortum wynika, że załoga jest zadowolona ze zmian(?). Piszcie. Może ktoś przeczyta prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fty Re: FORTUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:51 czemu nie powiecie ze to ten palant Górnikowski i jego mądra żoneczka rządza w fortum ,głupie palanty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: FORTUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 04:57 Wiem tylko ,że do końca roku jestem na Uw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ja Re: FORTUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:44 To ja w takim razie wiem, że jesteś robolem [przepraszam za określenie].Bo jak do tej pory, to tylko z tej grupy są urlopowani. URZĘDNIKI TRZYMAJĄ SIĘ MOCNO I WIJĄ SOBIE NOWE GNIAZDKA.gratulacje dla zarządu! Odpowiedz Link Zgłoś