anakastyczny 14.04.05, 16:26 Kulturalnemu pasażerowi okazanie biletu nie szkodzi... Dobry tekst niczym ze socjotechnicznego poradnika małego agitatora, przecież to żenujące kto w ogóle wymyślił...? I po co? A potem o rymach częstochowskich mówią. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot Re: Kulturalnemu pasażerowi... IP: 195.116.81.* 14.04.05, 17:41 A mnie dziś rano po godz. 7.oo w autobusie 24 dwóch chciało kontrolować z jednej brygady . Najpierw przeszedł jeden kanar, a kiedy schowałem sieciówkę do portfela a portfel do kieszeni drugi podchodzi "bilecik proszę ". Zapytałem czy trzeci też będzie kontrolował na co kanarek obruszył się " po co te nerwy ". A w ogóle kanary zrobiły sieostatnio agresywne. Odpowiedz Link Zgłoś
anakastyczny Re: Kulturalnemu pasażerowi... 14.04.05, 18:11 "Kulturalnemu pasażerowi okazanie biletu nie szkodzi" tak winno być zapomniałwem o kreseczkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzydki Re: Kulturalnemu pasażerowi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 22:42 > "Kulturalnemu pasażerowi okazanie biletu nie szkodzi" a może by tak jeszcze "Kulturalnemu kontrolerowi okazanie dokumentu upawniającego do kontroli nie szkodzi" - tyczy się to kierowców pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Kulturalnemu pasażerowi... IP: *.bis / 212.244.80.* 15.04.05, 00:13 No to jeszcze: "Kulturalnemu pasażerowi nie godzi się wsiadać do autobusu drzwiami oznaczonymi jako wyjście" Albo inaczej: "Tylko chamy wchodzą przez wyjście" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer z musu Re: Kulturalnemu pasażerowi... IP: 195.116.81.* 15.04.05, 08:03 Gość portalu: Krzychu napisał(a): > No to jeszcze: "Kulturalnemu pasażerowi nie godzi się wsiadać do autobusu > drzwiami oznaczonymi jako wyjście" > > Albo inaczej: "Tylko chamy wchodzą przez wyjście" Cuchnie mi tu nieeleganckim zachowaniem . Jakim ? nie nazwę, bo nie chcę się zniżać do poziomu... , czy raczej poniżej poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazia Re: Kulturalnemu pasażerowi... IP: *.server.ntli.net 15.04.05, 21:09 pasazer widze bardzo oh, eh, wyczulony... Odpowiedz Link Zgłoś