Gość: Adam IP: *.com.pl 16.04.05, 18:13 Czyżby dzisiaj nic się w Częstochowie nie działo ? Brak jakichkolwiek wiadomości w tym sportowych. A może strajk personelu? Wstyd!!!! coś się powinno zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pako Oni tak mają od zawsze. IP: 82.160.8.* 16.04.05, 18:31 Od piątku do wtorku. Wolny zawód taki. Kiedyś też zacząłem się z nimi dochodzić to mnie ich redaktor "prowadząca" zbluzgała jak chory pijak swoje kapcie, nazwała ćwierćinteligentem i wysłała do portalu o wojnie z Irakiem jak mi wiadomości mało. Życzę więcej powodzenia. Ja już odpuściłem i rzeczywiście, jak wielu innych, pływam po innych, profesjonalnie prowadzonych portalach, wpadając od czasu do czasu zobaczyć czy coś się zmieniło. I wierzcie mi, albo sprawdźcie w archiwum, od czterech lat - ani na jotę. Ta sama atmosferka samozadowolenia i omnipotencji. Zespołowi GW życzmy, zatem, dalszego dobrego samopoczucia i sukcesów na niwie dziennikarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: GW -nie spać IP: 195.116.81.* 17.04.05, 19:41 Jest 17 kwietnia godz.19.38 ,a w serwisie nadal wiadomości z 15 kwietnia. Czy nic się nie wydarzyło w naszym mieście . gdyby nie forum nawet by ludzie nie znali wyniku np. rakowa. A mówią że żyjemy w XXI wieku - wieku informacji . Może ale nie w Częstochowie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś