Gość: lipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:08 lipa panowie, lipa ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ckm Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:18 za przygotowanie zawodników do sezonu odpowiadają trenerzy , za sprzęt zawodnicy i mechanicy. wprawdzie sezon się jeszcze nie skończył ale widać że popełniono błędy. brak Ułamka nie usprawiedliwia nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faja-Senior Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.pl 25.04.05, 10:36 panie prezesie Maslanka - prosze sie wreszcie obudzic bo może byc za późno i zrobić wreszcie coś z juniorami. To co pokazują od początku sezonu woła o pomstę do nieba. Szczepaniak jedzie tylko raz dobrze w pierwszym biegu a Ciura ... nie będę się wypowiadał. Jest Pan profesjonalistą i chyba nadeszła najwyższa pora dać szansę następnemu. Chciałbym znać Pana zdanie na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm_ista Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:18 co ty bys chcial zrobic z juniorami??.dostali nowy sprzet i tyle.poza tym to jakies super talenty nie sa.wiec nie oczekujmy od nich jakis duzych zdobyczy punktowych..jak zdobywaja w granicach 4 punktow to juz jest dobrze..nasi seniorzy-profesjonalisci powinni sie wziazc do roboty a nie opierdzielac sie i zwalac wine na sprzet..ale i tak nie jestem jakos zalamany ta porazka.trudno, trzeba jechac dalej,tylko prezes Maslanka powinien przeprowadzic meska rozmowe z naszymi gwiazdorami zeby w przyszlosci nie zdarzaly sie takie wpadki..pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg131 Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:17 Kompromitacja - tak to jest jak się ma zespół złożony z samych gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:59 wiadomo było że włókniarz nie wygra w gdańsku mógł jeszcze wyżej przegrać gdyby nie defekt Hancoka byłem iwidzałem mizeria.W gdańsku każdy zgubi punkty teraz czas na unie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:24 DO ROBOTY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachman Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 25.04.05, 12:34 Niech mnie ktoś kurde przypomni w którym to roku zdali licencje Osumek z Ułamkiem? Są to ostatni wychowankowie klubu którzy potrafią jeżdzić na torze.Kupowanie pracowników czy załatwianie obywatelstwa to nie jest to. W klubie MUSZĄ być autentyczni medalikarze, bez nich to nie jest Włókniarz!!!!!!!! tylko jakiś Złomrex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:52 ludzie samo określanie nas jako faworytów do mistrza nic nie da. do roboty obiboki. jakoś na treningach to tylko szczepaniak i drabik coś robi a reszta chodzi i pierdoły popycha. już wkrótce może być za późno i wtedy będzie narzekanie. i popieram ZMIENIĆ CIURE NA INNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyba Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.lan / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:05 krzystyniak to palant jak mozna bylo wziasc takiego trenera on napewno nie nauczy jezdzic nasze talenty a osumek to jest wielkie nieporozumienie ale to bylo do przewidzenia przed sezonem bedziemy jezdzic w 4 bo ulomek zawsze bedzie kontuzjowany po kontuzji albo przed kontuzja kolejnosc przypadkowa wersje mozna laczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:40 Tory żużlowe powinny być ujednolicone(jednakowa geometria,nawierzchnia). Wówczas będą wygrywać najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekkoatleta Re: Żużel. Klęska Złomreksu Włókniarza w Gdańsku IP: 212.244.62.* 25.04.05, 16:18 ... i nie powinny mieć łuków, wiraży, zakretów. Tak po prostu - 100 m prostej. Mozna tez zrezygnowac z motocykli. I wtedy na pewno wygrają najlepsi tzn. najszybsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rawfciu Krytykanci! Gotów! Start! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:08 Nazwiska nie jeżdżą na żużlu. W tym sezonie każdy bedzie wyjatkowo zmotywowany szczególnie u siebie by nie przegrać. Mamy nie rewelacynego juniora (drugi -bez komentarza)i po kontuzji Ulamka dziurę w skladzie szczególnie widoczna na wyjedzie. Wystarczy potem, że komus mnie wyjdzie mecz i porazka wisi w powietrzu. Tym bardziej też, że zdarza sie, że jak pojedzie druga linia to slabiej liderzy i na odwrót. Ale sezon gdzie zdobyliśmy mistrzostwo nie zaczeliśmy także sielankowo, a wszyscy wiemy jak sie super wszystko skonczyło. Prawdziwych kibiców poznaje sie w biedzie. Mam nadzieję tylko , że na koniec sezonu wszystko zagra jak trzeba, bo prawdziwych mężczyzn jak wszyscy wiemy nie poznaje sie po tym jak zaczynają, ale jak kończą. Dlatego mam nadzieje, że we Włókniarzu pokierują wszystkim tak, że jeszcze nasi pokżą lwi pazur. A na razie to pierwszy dzwonek, że należy troche lepiej wziąć sie do roboty. Pozdrowienia od kibica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf (Cz-wa) Wstyd!!! Drabik przestań w końcu pić!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 17:28 ...No bo tak to wygląda!!! Rozumiem sprzęt, wpadka, ale to co on i jego kumple gwiazdorzy wyprawiali w Gdańsku to skandal!!! Wstyd przegrywać z taką drużyną! I to w takim stylu! Jestem kibicem od wielu, wielu lat i kocham tych zawodników, znam ich zasługi dla klubu, ale takim profesjonalistom takie rzeczy nie powinny się tak często zdarzać! To nie pierwszy raz! Żenująca jest na dodatek wypowiedz Walaska! Chłopak wraznie się nie przejął i jest z siebie i z obrotu sytuacji zadowolony! Tak być nie może! Człowiek daje co dwa tygodnie cholerne jak na te czasy 16zł, jezdzi na wyjazdy wydająć kolejne kilkadziesiąt zł, a tu się odpłacają! Dla nich tor to jest miejsce pracy, a my kibice jesteśmy poniekąd ich szefami i chlebodawcami! Wymagamy od nich coś w zamian! Tak być dalej nie może!!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilq Mistrz Mistrz CKM IP: 80.51.191.* 25.04.05, 19:13 No w gdansku dali ciala powinni popracowac bardziej nad soba inad sprzetem .Same nazwizka nie jezdza.A wypowiedz Walacha mnie dziwi troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilq Mistrz Mistrz CKM IP: 80.51.191.* 25.04.05, 19:13 No w gdansku dali ciala powinni popracowac bardziej nad soba inad sprzetem .Same nazwizka nie jezdza.A wypowiedz Walacha mnie dziwi troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Mistrz Mistrz CKM IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 25.04.05, 19:32 Mysza ci sie zaciela, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś