Dodaj do ulubionych

Skąd biorą kase?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 11:58
W kraju szaleje bezrobocie a jak ktoś pracuje to za marne grosze wiec skad
modziez ma pieniądze na zabawe modne ciuchy telefony?Gdy spytałem nazwali
mnie wapniakiem.A może rodzice zarabiają ogromną kase nie ma bezrobocia i
mamy raj na ziemi.CZasami młodzi ludzie sami zarabiają ale to wyjątki a poza
tym trzeba by zarabiać sporo zeby na wszystko starczyło wiec pytam skąd biorą
pieniądze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Skąd biorą kase? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:04
      Po pierwsze mają zamożnych rodziców, po drugie sami są na tyle wykształceni i
      zaradni, ze sami zarabiają na siebie.
      Mam to szczęście, że stać mnie na wiele rzeczy, na które inni nie mają
      pieniędzy. Widzę, to i cieszę się, ze jestem w innej sytuacji. Przyzwyczaiłam
      się do życia na odpowiednim poziomie i pewnie upadek byłby bolesny. Tyle....
      • Gość: panasonik Re: Skąd biorą kase? kradną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:38
        uważam, że w większości kradną (komórki*), wymuszają. duzo mniejszy procent
        zarabia uczciwie. łatwiej okraść niż siedziec za kasą w realu za 500 pln.
        * ukradnie komórke za powiedzmy 400 pln jakiejś Pani, sprzeda za 200 pln. kay
        jest zadowolony, poza okradzioną.
    • Gość: :)))))))))))))) Re: Skąd biorą kase? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:03
      Ja mam sponsora :)))))Jest w wieku mojego ojca-ale to nic.Trochę
      człowiek "pocierpi"a kaska jest na wszystko co mi się zamarzy...Żeby tylko
      kiedyś nie wymienił mnie na nowszy model...
      • Gość: sponsor Re: Skąd biorą kase? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:07
        szukam wiec sponsorki! jestem mlody wyksztalcony z malym przebiegiem, panie
        ostrzegam bedzie bolalo :D
    • Gość: LUMP BO W KRAJU NIE MA BEZROBOCIA TYLKO NARZEKANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 14:50
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka