Dodaj do ulubionych

Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzaniu PCz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 20:59
kto jest najlepszym wykładowcą na Zarzadzaniu proponuje otworzyć listę, skoro
ginekologów, stomatologów nauczycieli oceniami. Oceńmy pracowników Wydziału
Zarządania Politechniki Częstochowskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: czestochowianin Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:15
      coś nie piszą...wynika to z kilku faktów jednego ogólnie znanego, że studenci na
      zarzadzaniu są do niczego i nawet o swoich wykładowcach nie mają zdania (dziś
      skończyć zarządzanie to jak WT na WSP lub AWF), drugi fakt studenci zarządzania
      nie czytają żadnych gazet, trzeci może to taki bezbarwny Wydział
      • Gość: rafallski Arnold Pabian RuleZ IP: *.localdomain / 83.16.102.* 04.05.05, 18:45
        Z katedry marketingu...
      • strzalka_ok Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani 04.05.05, 23:16
        To każdy student wie, że uczyć się musi, więc na forum nie przesiaduje ...
        Ale zajęcia dla zainteresowanych są super ...
        no jak ktoś się uczy bo musi ( nie bo chce...) to to niech zakuwa,
        a wykładowcy nie są do lubienia, lecz do nauczania.
        Pozdrówka dla studentów !!! sukcesów życzę , bo wszystko jest możliwe
        • Gość: dooo strzalka_ok Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 10:19
          to starsznie ograniczeni są współczesni studenci skoro cały czas uczą się nie
          czytając prasy....a co kształtuje ich swiatopogląd podręczniki ??? ...to
          mizernie....nie wychodzić poza ramy, to studia trochę inwencji twórczej. Cóż
          widocznie tacy studenci przyzwyczajeni do atmosfery szkółki podstawowej kiedy to
          pani podawała lektury obowiązkowe....
          a ranking jest najlepszych wykładowców (zdaniem studenta)to nie tylko lubienie
          czyli tym samym rozumiem, ze ranking strzalka_ok kojarzy ci sie tylko z
          emocjonalnym jednym stanem :)....rzeczywiście czytasz tylko podręczniki i
          najwidoczniej nie była tam prezentowana definicja rankingu :)...jaka szkoda
    • Gość: studentka Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:41
      a ja tam lubię Pudłę, nic ciekawego nie mówi ale fajniutki jest
      • Gość: AL Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 14:44
        Mój znajomy, absolwent Zarządzania PCz na pytanie :co porabiasz? Odpowiedział:
        - Nie chciało się nosić teczki, trzeba nosić woreczki! /pracuje w supermarkecie
        budowlanym, jako "uzupełniacz towaru na półkach"/
        Spytam Go o najfajniejszego wykładowcę...
        • Gość: poinformowany Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:04
          Ciekawy watek, podbijam - szkoda ze studenci tak kiepsko typuja :)
          • Gość: konfu Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:08
            nie wiesz jaka jest opinia o studentach zarządzania ??? ..może nawet nie znają
            swoich prowadzących ?
        • Gość: AA Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 00:26
          Więc słuchaj "Orle" ..... zasadniczo styl życia ludzi dzieli się na
          ekspansywny lub zachowawczy (nie licząc form pośrednich) i tak się pewnie
          składa że zetknęłeś/aś się ze stylem zachowawczym, który jest bierny i nie ma
          inicjatywy. Musi robić u innych bo sam nic nie wymyśli. Tacy ludzie też kończą
          teraz studia ..... dziwi mnie euforia ludzi u władzy ... że w Polsce coraz
          więcej ludzi ma wyższe wykształcenie. Skoro otwiera się szeroko wrota uczelni
          dla wszystkich, również tacy ludzie kończą te uczelnie.

Ja też skończyłem WZ PCz i w życiu nie narzekam. Równoczesnie śmieje się z
          głąbów którzy pokończyli medycenę czy prawo za kase swoich starych i teraz
          siedzą w domkach bo nigdzie ich nie można wcisnąć nawet za marne 1000zł. Z
          drugiej strony zetknąłem się z osobami które skończyły pseudouczenlnie
          zagraniczne typu Oxford. Jedna z takich osób po skończeniu informatyki na
          Oxfordzie nie potrafiła wysłać maila w outlooku ...... Czy w tym kontekście
          nasza polibuda jest zła?????? Zastanów się ........
          • Gość: ciekawy Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:11
            ...więc słuchaj ""grafomanie" :) :)(hmmm stosujac twoja formule musialem zaczac
            od wiec :), niepoprawnie stylistycznie..ale przeciez ty nie narzekasz skonczyles
            Polibude)...zasadniczo ludzie dziela się na osoby, które czytają tekst ze
            zrozumieniem lub bez ..no jest jeszcze grupa ludzi czytających selektywnie ...
            wątek nie jest poświęcony rankingowi lub próbie ataku na Politechnikę (bo jest
            to porządna uczelnia) lecz ocenie (w sumie subiektywnej) pracowników Wydziału
            ZARZĄDZANIA nie zauważyłeś tego. Rozumiem chciałeś zaistnieć gratuluję.

Piszcie na temat !!!
            na marginesie zauważyłem jedną regułę w wątku, który tematycnie związany jest z
            rankingiem wykładowców pojawiają się studenci flustraci uważając, że atakowana
            jest Politechnika i Wydział Zarządzania....hmmmm ciekawe zjawisko
            a może problem z interpretacją "enigmatycznego" słowa RANKING
            • Gość: AA Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:27
              Słuchaj "bystrzaku" .... ja nie pisałem do ciebie tylko to kogoś o nicku AL ...
              • Gość: ciekawy Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:41
                heheh proszę ...no zakompleksiony ..cały czas musi gzdieś się pojawić
                ...zakompleksiony albo bardzo wrażliwy :)...przepraszam, że doprawadziłem do tak
                traumatycznego zdarzenia, które wywołało twoje oburzeenie...rozumiem emocjonalne
                chłopię z ciebie :)...a skad ja biednym "bystrzak" mialem wiedziec do kogo
                adresujesz ten post :)...i przepraszam, ze zabralem glos nie wiedzialem, ze nie
                wolno :)....rozumiem tym samym, ze masz wiele do powiedzenia na wlasciwy temat
                (przypominam RNAKING itd..) i chcesz pociagnac monolog :)
                • Gość: AA Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:07
                  co ty człowieku wypisujesz??? poczytaj się ...... jakie kompleksy .... o czym
                  ty w ogóle gadasz ...... widzę że nawet nie wiesz jak funkcjonuje forum i kto
                  do kogo pisze ..... wpinasz się w nie swój wątek (oczywiście wiem że to ty
                  założyłeś wątek główny) i wypisujesz pierdoły ..... finito
                  • Gość: ciekawy Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:33
                    hehehe jak zauważyłeś czytający "inaczej", że jestem autorem tego wątku więc jak
                    mogę "wpinać się w nie swój wątek" skoro ja go złaożyłem, to jakis bełkot...:)
                    rozumiem chcesz pouprawiać dialektykę ..
                    :)..kompleksy a tak kolego egzaltowany :)..ponieważ wątek dotyczy rankingu
                    prowadżacych na WZ a nie twoich przemyslen i rozważan filozoficznych :)))

a co do zasad w forum, każdy może uczesniczyć w dowolnym bloku..i odnieść sie do
                    dowolnego postu panie wybujały :) ale rozumiem tych zamierzasz ustalic inne
                    zasady...
                    no skoro nawet outlooka umiesz obslugiwac to i formule forum mozesz zmienic
                    hehehe...
                    • Gość: AS Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:34
                      Dobra ...... widzę że zaczepki szukasz i szczerze mówiąc ... mam do gdzieś
                      dzieciaku ...... więc zaznaczam że piszę ostatni raz ....
                      Zeby zaspokoić twoją ciekawość napiszę ....... że moje typy to Millian i
                      Brzezin. Pierwszy dlatego, że walczył z tymi "studentami", ...... drugi że
                      założył WZ ...

Papa orle :))) i już się nie sil bo nikt ci nie odpisze.......
                      • Gość: ciekawy Re: do AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 20:06
                        hehehe jakis ograniczony ten student WZ :)))..zaczpeki szukasz a spojrz na swoj
                        post kolego :)....no coz to tylko absolwent WZ :)
                        Profesor Jerzak zalozyl kolego ...ale coz historii wydzialu do konca nie znamy :)
                        czolem to dobrze, ze zadeklarowales sie, ze nie odpiszesz :) panie NIKT :)
                        smutno mi bedzie hehehe..naprawde wzruszylem sie :) hahahhahaa
                        • Gość: AS Re: do AS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:41
                          W życiu też jesteś taki wygadany???? Wątpie ...... przez neta to sobie możesz
                          pisać i prowadzić pseudopolemiki ... panie NIKT ..... Myślę że w życiu pewnie
                          jest z ciebie niezły dupek co gęby nie potrafi otworzyć .....
                          • Gość: ciekawy Re: do AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:56
                            > W życiu też jesteś taki wygadany???? Wątpie ...... przez neta to sobie możesz
                            > pisać i prowadzić pseudopolemiki ... panie NIKT ..... Myślę że w życiu pewnie
                            > jest z ciebie niezły dupek co gęby nie potrafi otworzyć ....

hehehe do kogo adresujesz tego posta AS :)...do siebie ???:) teraz to mnie
                            zafrapowales :)
    • Gość: konfu Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:04
      ja jestem absolwentem WZ i myślę, że wielu można byłoby wymienić
    • Gość: ssudit van couer Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 21:51
      studenci tchórzliwi jesteście, brak wam odwagi to po co tworzyliście ten wątek
      JEST BEZNADZIEJNY! ale z humanistyka zawsze byliscie na bakier.
      • pointowski Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani 05.05.05, 22:12
        Czytajac Wasze opinie zastanawiam sie kim jestem... bo z nich ksztaltuje sie
        obraz studenta wydzialu zarzadzania jako ostatniego barana ktory nic nie robi,
        chodzi na najgorszy (w Waszej opinii wydzial) najgorszej uczelni - jednym slowem
        - skonczony glab jakich malo. coz... budujace.

Nie twierdze ze WZ PCZ to superliga ale mocna II na pewno.

Ale denerwuja mnie opinie studentow z innych wydzialow ze WZ to dno. Oczywiscie
        te na ktorych Wy jestescie sa w scislej krajowej czolowce prawda ? Studenci tam
        to same orly i geniusze tylko dlateczego nie widac Was w konkursach, rankingach,
        nie slychac o sukcesach ? no ale moze dlatego ze nie czytam gazet...
    • pointowski Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani 05.05.05, 22:12
      chodzi na najgorszy (w Waszej opinii wydzial) najgorszej uczelni - jednym slowem

to same orly i geniusze tylko dlateczego nie widac Was w konkursach, rankingach,
      • Gość: xxx Re: do pointowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:51
        pointowski napisał:

> Czytajac Wasze opinie zastanawiam sie kim jestem... bo z nich ksztaltuje sie
        > obraz studenta wydzialu zarzadzania jako ostatniego barana ktory nic nie robi,
        > chodzi na najgorszy (w Waszej opinii wydzial) najgorszej uczelni - jednym slowe
        > m
        > - skonczony glab jakich malo. coz... budujace.

kolego studencie rzeczywiście ....zastanawiam sie kim jestes albo nie czytasz ze
        zrozumieniem ...albo problemy z prosta interpretacja tytulu, albo kompleksy...za
        duzo tych albo :)...
        a moze nie kompleksy tylko megalomania przeczytaj tytul watku :)....tytul brzmi
        Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzaniu ...ty sie z nimi utozsamiasz
        :)...ten watek nie jest poswiecony twojej "wybitnej" osobie :)

• Gość: point Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: 217.96.59.* 05.05.05, 22:14

a jesli chodzi o wykladowcow to bardzo pozytywnie moge powiedziec o dr
      Przybylskiej - widac ze cieszy ja ta praca i bardzo pozytywne nastawienie do
      studentow
    • Gość: point Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: 217.96.59.* 05.05.05, 22:14

a jesli chodzi o wykladowcow to bardzo pozytywnie moge powiedziec o dr
      Przybylskiej - widac ze cieszy ja ta praca i bardzo pozytywne nastawienie do
      studentow
      • Gość: ciekawy Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:54
        point alias pointowski
        błyskotliwością rzuciłeś nas na kolana :)...nie dość, że cztery te same posty
        zamieściłeś :)...rozumiem to taka asekuracja :) abyśmy wszyscy przeczytali to
        jeszcze nie na temat piszesz :)...no tak jak przystało na studenta WZ :)
        • Gość: miś gogo Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.com.pl 06.05.05, 10:24
          A Róża Kubacka vel. lodziara jeszcze tam pracuje?
        • Gość: viv Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.zim.pcz.czest.pl 06.05.05, 10:55
          Witam,
          Tak śledzę rozwój tego tematu i wnioskuję, że taki ranking to za bardzo nie ma
          racji bytu. Każdy pisze po prostu o WZ i o studentach.
          Cóż można by się zastanowić na jakiej podstawie ocenić dobrego wykładowcę i kim
          właściwie jest student.
          Wykładowców na WZ jest wielu i jedni są lepsi a drudzy gorsi - ale czy mamy ich
          oceniać pod względem tego że stawiają nam same piątki, czy że są mili, czy że
          dobrze tłumaczą i są wymagający???
          A studenci to już inna bajka. Wydaje mi się że część "studentów" to ludzie
          którzy nic nie robią i liczą na prześlizgnięcie się przez wszystkie lata. Z
          takimi ludźmi to nawet najlepszy wykładowca nic nie zrobi.
          Ale są też studenci którzy naprawdę chcą się nauczyć i to widać.
          Więc ciężko jest generalizować zarówno w kwestii wykładowców jak i studentów.
          To że ktoś kończy WZ i nie ma pracy to nie jest wina wykładowców. Jest u nas np
          prowadzona na wysokim poziomie współpraca z zagranicą. Wszelkie wyjazdy na
          semestr na uczelniach zagranicznych to zawsze dodatkowy punkt na starcie w
          szukaniu pracy bo pracodawcy lubią ludzi z własną inicjatywą. Ale chętnych
          mało. Druga sprawa to język. Ilu studentów zna dobrze jeden język obcy?? A
          przecież od dawna wiadomo że bez języka to jak bez ręki. I czy to też wina
          wydziału że ktoś się po prostu nie uczy?
          Fakt jest jeden, wszędzie pojawiają się czarne owce - i wśród studentów i wśród
          wykładowców. Ale kto chce to skończy studia i sobie poradzi. I to zależy tylko
          od studenta i od tego co zrobi przez 5 lat. Nauczyciel ma za zadanie nakreślić
          problem i wyjaśnić go. Ale wiadomo że mając 15 godzin ćwiczeń, gdzie jeszcze
          1/3 wypada z okazji różnych świąt itp, nikt nie jest w stanie włożyć komuś do
          głowy całej wiedzy z danego przedmiotu. Jak ktoś chce to tą wiedzę poszerzy. a
          jak nie to potem stwierdzi że na studiach go nie nauczyli.
          I jeszcze odnośnie jednej z odpowiedzi dotyczącej Pana który stwierdził że jak
          nie nosił teczki to nosi woreczki. Czyja to wina że nie nosił teczki? Czy
          wydział miał mu nosić teczkę? Czy wykładowcy mieli mu nosić teczkę? Czy ona sam
          powinien ją nosić?
          • Gość: bubu Re: Pasieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:11
            Pasieka Zbycho to jest kolo, szelki ma
          • Gość: AL Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 10:58
            Witam serdecznie.
            Oczywiście ma Pan rację, że teczkę nosić powinien sam, ale nie chciał tego
            robić! Zaliczał jednak bez problemu....i stał się absolwentem! Czy tego chcemy
            czy nie, to opinię o Wydziale i wykładowcach kształtują jego absolwenci.
    • Gość: studentWZ Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:57
      a ja tam lubię WF istów cool są
    • Gość: Janni Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:11
      mówcie co chcecie ja tam głosuje na Sławka Kowalskiego
      • Gość: m Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 08.05.05, 14:28
        kabareciarz jest niezly z niego. ;)
        zobaczymy jak bedzie na egz. :P
    • Gość: EMI NIKLOETTA POLAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:27
    • Gość: kobietka Marcin Z. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:05
      to jest trudne pytanie ale wydaje mi się, że Marcin Z.
    • Gość: Alicja Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:56
      a ja tam lubię takich dwóch doktorów na zasadzie kontrastu. Razem wszędzie
      chodzą a są różni jeden to usmiechnięty grubasek, drugi to czarno łysawy. Obaj
      są wymagający i boją się ich ale i lubią ludzie. Zagadka kto to tak ?
      • Gość: GG Re: Ranking najlepszych wykładowców na Zarządzani IP: *.zim.pcz.czest.pl 12.05.05, 09:52
        Jak możesz to napisz więcej szczegółów bo my mamy kilka typów ale nie jesteśmy
        pewni. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka