Dodaj do ulubionych

Zlot zabytkowych samochodów?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:12
Witajcie!
Słyszałem że w ten weekend na lotnisku w Rudnikach maja być zabytkowe
samochody czy to prawda??Prosze o szybką odpowiedz, bo nie wiem czy samochód
mam szykować:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Zlot zabytkowych samochodów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:47
      tak, zabytkowe motocykle i samochody. Mozna będzie takze zwiedzać stare
      samoloty. Impreza zaczyna się chyba o 10 rano, ale dokładnie nie wiem
      • Gość: Tak tak Re: Zlot zabytkowych samochodów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:13
        Impreza zaczyna sie o 11:00!!! ZApraszam będa atrakcje i to dużo i rózne!
        Pozdro
        • Gość: dn Re: Zlot zabytkowych samochodów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:10
          o 11.00 w sobotę czy w niedzielę?
          • Gość: gość Re: Zlot zabytkowych samochodów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:14
            w sobotę, czyli już było! było kilka fajnych autek, ale myślę że mozna było
            zaprosić ich więcej
            • Gość: qsw Re: Zlot zabytkowych samochodów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:39
              Można by zaprosić więcej? Ja przyjechałem Warszawą i żałuje że w ogóle
              przyjechałem bo obsługa była dość niegrzeczna, a i tak im zrobiłem grzeczność
              że przyjechałem! Skoro wiedzieli o tym tylko członkowie automobil klubu
              czestochowskiego to dużo osób nie mogło przyjechać:] bo ludziska olewają
              zebrania itd. Ja bym to na ich miejscu rozgłosił a ni tak potajemnie:] No ale
              pojechałem, przyjechałem i żyje!
              A może ma ktoś zdjęcia?? Prosiłbym o przesłanie:kipkop@interia.pl
            • Gość: wdee Re: Zlot zabytkowych samochodów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 14:39
              Jeszcze w jakiejs szkole na północy mozna było autka ogladac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka