Gość: zaraza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:08 życzę wszystkim którzy zostana w dniu wyborów w domach żeby żądził nimi LPR a córka wyszła za wszechpolaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mrx1921 Re: LPR I WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:19 A ja życzę wszystkim tym którzy w dniu wyborów będą siedzieć w domu , żeby ich syn został pedałem , a córka lezbiją . Dziadek z babcią poddani eutanazji , trzecie dziecko zamordowane w łonie matki . A także , aby murzyn zabrał im stanowisko w pracy , zlikwidowali wszystkie prywatne sklepiki , a zostały tylko hiper- lub supermarkety , w których podawać im będą " świeże kurczęta ". W szkołach zamiast Mazurka Dąbrowskiego uczyli Ody do radości oraz tego , że ich dzieciaki mogą sobie wybrać czy z chłopczykiem czy z dziewczynką . Aa , i jeszcze żeby na wędkę łowili ślimaki i jedli dżem z marchewek ;) POLSKA DLA POLAKÓW BBJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: LPR I WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 21:48 Dorosniesz, skonczysz studia, otworzysz umysl, wyjdziesz z zascianka ... sam ze swoich tekstow bedziesz sie smiac. Swoja szosa przeraza mnie, ze na forum Rakowa wiekszosc mysli tak jak Ty. Boje sie zeby wokol klubu nie zaczely sie skupiac masy wszechpolakow (i podobnych im skinow z SAWN) oraz oszolomow - zawsze skorych do zadymy. Poki co obserwujac forum Rakowa boje sie isc na mecz, a nuz za nieprawomyslnosc w czape dostane bo i takie deklaracje tam padaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrx1921 Re: LPR I WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:15 Gość portalu: ??? napisał(a): > Dorosniesz, skonczysz studia, otworzysz umysl, wyjdziesz z zascianka ... sam ze > swoich tekstow bedziesz sie smiac. Swoja szosa przeraza mnie, ze na forum Rakowa Proszę ... nie bój się przyjść na mecz . Porozmawiaj ze mną , dowiesz się co kończyłem , a co nie . Czy otworzyłem umysł czy nie . A przy okazji wytłumaczysz mi , na czym polega ten "zaścianek" . Gość portalu: ??? napisał(a): Boje sie zeby wokol klubu nie zaczely sie skupiac > masy wszechpolakow (i podobnych im skinow z SAWN) oraz oszolomow - zawsze > skorych do zadymy. Są różne poradnie psychiatryczne , załatwię ci skierowanie :/ Gość portalu: ??? napisał(a): Poki co obserwujac forum Rakowa boje sie isc na mecz, a nuz > za nieprawomyslnosc w czape dostane bo i takie deklaracje tam padaja. Nie chodź , na Stradomiu cię przygarną ... Ja pier...le , LUDZIE ! Szkoda klawiatury . BBJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: LPR I WYBORY IP: *.vf.shawcable.net 18.06.05, 14:22 Gość portalu: zaraza napisał(a): > życzę wszystkim którzy zostana w dniu wyborów w domach żeby żądził nimi LPR a > córka wyszła za wszechpolaka. Paskuda jestes. Czemu ludziom TAK ZLE zyczysz???? A tak poza tym, to niezmiernie mnie smieszy "wszechpolak" dowodzony przez ...Giertycha. Jakby to byl WRZODAK, to owszem! Pelna zgoda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: LPR I WYBORY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:27 Droga zarazo.Nie miałam takiego zamiaru.Ale za przestroge dziękuję W domu nie zostanę I wiem jak zagłosuję.Będę zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: LPR I WYBORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:20 czy u nas byla parada normalnosci ?:) jezeli tak to kiedy ?:)....i jak to wygladalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: LPR I WYBORY 19.06.05, 01:30 A ja pójdę zagłosować. Jeśli nie pójdę, a wygra LPR lub inne oszołomy, mogę mieć pretensję do samego siebie, że nie zrobiłem nic, aby powstrzymać tę zarazę. A tak przynajmniej zabiorę im jeden głos. Do czego i Was namawiam - idźcie wybrać mniejsze zło, bo wróci inkwizycja i założą u nas Ku Klux Klan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: LPR I WYBORY IP: *.org / *.org 19.06.05, 09:35 A ja sie nie martwie LPR i spólka dostosuja sie do tzw. standartów tak jak dostosowywały sie i inne partie mniej lub bardziej radyklne w swych hasłach. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia a pieniadz nie smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś