Dodaj do ulubionych

VII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:42
Proszę, napiszcie jak to jest z tymi darmowymi autobusami z Cz-wy do Złotego
Potoku w trakcie Lata Filmowego? O której i skąd odjeżdżają? Bardzo
załadowane?
Obserwuj wątek
    • Gość: szeci jurajski przeglad filmowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:25
      czy ktos wie moze gdzie i do kiedy mozna sie zapisywac na turniej pilki
      noznej??
      co do autobusow to nie wiem czy beda bezplatne,ale mozna spokojnie dojechac pks-
      em. bilet kosztuje ok 5 zl.
      • Gość: aro autobusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:51
        wlasnie .. popieram przedmówczynię .. jak tam autobusy, gdzie mozna zdobyc
        rozkład ..

czekamy na info ...
        • Gość: xx Re: autobusy IP: *.icis.pcz.pl 13.07.05, 11:10
          Podbijam watek.
        • Gość: kuba Re: autobusy ROZKLAD!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:34
          www.mpk.czest.pl tam znajdziecie rozklad wszystkich lini ale rownie dobrze i
          szybciej bedzie raczej PKSem www.pks-czestochowa.pl/
      • Gość: luki Re: jurajski przeglad filmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:22
        na turniej piłki noznej mozna przyjezdzac bez zapisów z tego co wiem,ale nie
        kłopoczcie sie bo i tak w dupe od nas dostanecie
    • redakcja_czestochowa Re: VII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku 13.07.05, 12:27
      O ewentualnych specjalnych autobusach i szczegółach mówi organizator imprezy:
      miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35270,2817266.html
      • Gość: ja Re: VII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:14
        No to sie redakcja popisała. Faktycznie po przeczytaniu wywiadu wiemy dużo
        więcej.
    • Gość: inka Re: VII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:48
      byłam wczoraj (otwarcie) straszna kicha VII raz robią a nie potrafią ekranu
      powiesić. Był za nisko żeby siedzieć blisko, bo scena zasłaniała część ekranu i
      NAPISY (no chyba że znasz dobrze angielski;) bo publiczność siedział w dołku. Z
      dalaka zaś nie dało się nic usłyszeć i słabo było widać, bo ekran był zbyt mały
      a w dodatku napisy zasłaniali ciągle łażący po piwo (mówiłam że im dalej od
      ekranu tym było niżej więc każdy kto wstawał zasłaniał wszystkim z tyłu. No a
      wstawali sporo, bo i po piwo i w krzaczki (TOY-TOY nie widziałam) i wreszcie po
      kilku piwach goście potrafili stać tylko dla "przyjemności" zasłaniania innym".
      Poza tym żadnej ochrony (ani policji ani firmy ochroniarskiej) tylko kilku
      pijanych stażaków/ochotników z napisami OCHRONA. Wszyscy "oglądacze" byli
      przyjacielscy, ale to w niczym nie tłumaczy "oszczędności" gminy.
      • Gość: Albercik Re: VII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:03
        Mam podobne wrażenia. Byłem w czwartek ok 23.00. Jeden wielki szum i gwar.
        Liczne grono "podchmielonych widzów". Mam wrażenie, że piwo i szaszłyki
        pokonały projekcję. Szkoda :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka