Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 21:42 Proszę, napiszcie jak to jest z tymi darmowymi autobusami z Cz-wy do Złotego Potoku w trakcie Lata Filmowego? O której i skąd odjeżdżają? Bardzo załadowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szeci jurajski przeglad filmowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:25 czy ktos wie moze gdzie i do kiedy mozna sie zapisywac na turniej pilki noznej?? co do autobusow to nie wiem czy beda bezplatne,ale mozna spokojnie dojechac pks- em. bilet kosztuje ok 5 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro autobusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:51 wlasnie .. popieram przedmówczynię .. jak tam autobusy, gdzie mozna zdobyc rozkład .. czekamy na info ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: autobusy ROZKLAD!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:34 www.mpk.czest.pl tam znajdziecie rozklad wszystkich lini ale rownie dobrze i szybciej bedzie raczej PKSem www.pks-czestochowa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: jurajski przeglad filmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:22 na turniej piłki noznej mozna przyjezdzac bez zapisów z tego co wiem,ale nie kłopoczcie sie bo i tak w dupe od nas dostanecie Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: VII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku 13.07.05, 12:27 O ewentualnych specjalnych autobusach i szczegółach mówi organizator imprezy: miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35270,2817266.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: VII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:14 No to sie redakcja popisała. Faktycznie po przeczytaniu wywiadu wiemy dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: VII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:48 byłam wczoraj (otwarcie) straszna kicha VII raz robią a nie potrafią ekranu powiesić. Był za nisko żeby siedzieć blisko, bo scena zasłaniała część ekranu i NAPISY (no chyba że znasz dobrze angielski;) bo publiczność siedział w dołku. Z dalaka zaś nie dało się nic usłyszeć i słabo było widać, bo ekran był zbyt mały a w dodatku napisy zasłaniali ciągle łażący po piwo (mówiłam że im dalej od ekranu tym było niżej więc każdy kto wstawał zasłaniał wszystkim z tyłu. No a wstawali sporo, bo i po piwo i w krzaczki (TOY-TOY nie widziałam) i wreszcie po kilku piwach goście potrafili stać tylko dla "przyjemności" zasłaniania innym". Poza tym żadnej ochrony (ani policji ani firmy ochroniarskiej) tylko kilku pijanych stażaków/ochotników z napisami OCHRONA. Wszyscy "oglądacze" byli przyjacielscy, ale to w niczym nie tłumaczy "oszczędności" gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: VII Jurajskie Lato Filmowe w Złotym Potoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:03 Mam podobne wrażenia. Byłem w czwartek ok 23.00. Jeden wielki szum i gwar. Liczne grono "podchmielonych widzów". Mam wrażenie, że piwo i szaszłyki pokonały projekcję. Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś