Dodaj do ulubionych

najładniesza barmanka w Częstochowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:17
wybierzmy najładniejszą barmankę w mieście
moja propozycja - brunetka (niestety nie wiem jak ma na imię) z "Oslo"
ładniejsza niż Monica Bellucci
Obserwuj wątek
    • Gość: i'm rules Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:46
      jestem po 30stce faktycznie byłem parę razy a mój kumpel to przychodził pare
      dni z rzędu popatrzeć - uroda ZJAWISKOWA
      • Gość: Fedziu Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.111.inds.pl 23.07.05, 21:52
        najładniejsza jest Anetka z zebrano :))
        • Gość: mc Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:54
          Pracujaca rowniez w Absynthionie na CBC ;)

Pozdro fedzik :D
          • john_fontane Re: najładniesza barmanka w Częstochowie 24.07.05, 06:38
            Zdecudowanie dziewczyna z Oslo. Jak by to powiedziec zeby nie obrazic, a
            wyrazic... ?? ,,Ona jest anatomicznie doskonała'' :)) Naprawde piękna kobieta,
            ciekawe jaka z charakteru... (?)
            • Gość: A Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.ny325.east.verizon.net 24.07.05, 07:24
              Hey ! A jakies zdjecia to nie laska !?
              Dla wzrokowcow sam opis jest ummm...niewystarczajacy.
        • Gość: kamszociak Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:41
          to prawda, a do tego łatwa... więc bierzmy się za nią :D
      • Gość: ccc Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: 212.160.108.* 27.07.05, 22:48
        To moja sympatia.
    • Gość: Bywalec Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:04
      Zdecydowanie najładniejszą barmanką jest Pan Stasiek. Rewelacja:)
      • Gość: piwosz Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:42
        Kiedyś fajna barmanka była w Fanaberii, ale już jej nie ma :(( Teraz
        zdecydowanie Oslo! Czarnulka jest cudowna. Tak oryginalnej urody nigdy w życiu
        nie widziałem. Do tego inteligentna i miła (niemożliwe a jednak). Miło pije się
        piwko w takim towarzystwie...
        • Gość: a cewaf cw Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:13
          dajcie jakas fotke tej laski z oslo!!!!
        • Gość: China Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:43
          Czarnulka powiadacie??Jakas mulata z kręconymi włosami czy co?
      • Gość: ToMNR Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.bis / 212.244.80.* 25.07.05, 10:23
        Tak jest!
        Najseksowniejsza :)
        I jeszcze mozna o polityce czasem porozmawiac
        pdk Stanley Bar ;]

ToMNR
        www.rakow.com.pl
    • Gość: Obywatel Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:23
      Ty proca coś ci sie chyba w głowie popierr...
    • Gość: Al Eeee tam chrzanicie....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:47
      Najfajniejsza jest Edyta z Don Kichota
      • Gość: ols a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: *.pl 24.07.05, 21:57
        tzn na jakiej ulicy i pod jakim nr:)pojde zobaczyc z ciekawosci
        • Gość: China Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:00
          Korczaka 14(?) to już chyba osiedle Trzech Wieszczy.
          • tomqpl Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? 24.07.05, 22:46
            Trzech Wieszczów.
            • Gość: fedzik Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: *.111.inds.pl 25.07.05, 02:27
              nie znacie sie, Anetka jest ultra najładniejsza chociaz pani z Oslo tez niczego
              sobie :D
              • john_fontane Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? 25.07.05, 03:11
                Jaka Anetka ?
                • Gość: China Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:04
                  Napisze ktoś wreszcie jak wyglada ta barmanka z Oslo czy nie?
                  • Gość: proca Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:29
                    Ty obywatel jesteś chyba pedałem
                  • john_fontane Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? 25.07.05, 13:34
                    Gość portalu: China napisał(a):

> Napisze ktoś wreszcie jak wyglada ta barmanka z Oslo czy nie?

Już na początku było napisane. Piękna brunetka, ale nie typ latino. Raczej
                    prawdziwa dama, dziewczyna z klasa. Zgrabna, piękne oczy, usta. Śliczne włosy.
                    Taka księżniczka. Jak byłem tam jakiś czas temu dowiedziałem się o imię, ale
                    jakoś mi już wyleciało z głowy. W każdym bądz razie, kobieta z niej piękna.
                    Tylko wciąż się zastanawiam co ona tam ma w główce... ?
                  • Gość: Temur Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:03
                    Wejdź sobie na stronkę Oslo. Tylko trzeba poszukać.
    • Gość: facet Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.07.05, 18:38
      podtrzymuje ten jakże radosny wątek :)
      • Gość: xyz barmanka z oslo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:23
        hehe, od kiedy w Oslo pracuje to "zjawisko"?Bo cos mi sie wydaje,ze tylko na
        okres wakacji... I jesli mam racje,to piszecie o mojej kuzynce.Dziewczyna na na
        imie Justyna, jest na 3 roku stosunkow miedzynarodowych;bodajze w 2000r.
        zostala vice-miss nastolatek ziemi czestochowskiej.
    • blanc Re: najładniesza barmanka w Częstochowie 25.07.05, 19:16
      W Oslo nigdy nie byłem;)
      Kiedyś bardzo podobała mi się barmanka w nieistniejącym już niestety "Lamusie"
      na DK. To była naprawdę piękna brunetka:)
      • Gość: Hmmm Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 01:21
        O, jakiś kumaty, piszesz o tej, która ma imię na literkę I ?? Pozdro
        • john_fontane Re: najładniesza barmanka w Częstochowie 26.07.05, 09:24
          Heh...Chcecie ją chociaż ogólnie oglądnąc ?
          www.puboslo.czwa.pl
          Po prawej stronie w ramce najbliższe wydarzenia, dolny plakat.
          Jest na zdjeciu obok napisu ,,Bankiety...''
          Co prawda fotka mala, a i jej nie widac. Ale faktycznie jest na stronce.
          Jak cos znajde to dopisze.
          .
          • Gość: nie do john_fontane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:49
            Stary to nie ONA. Widziałeś ją kiedyś w rozpuszczonych włosach (jeśli tak to
            napisz :)) ? Słabe zdjęcie, ale na 99% to nie jest ona. Pozdro.
            • john_fontane Re: do john_fontane 29.07.05, 01:48
              Widzialem. I wiesz jaka byla moja pierwsza mysl ? Co taka dziewczyna robi w
              barze w takiej Czestochowie ? Mogla by byc aktorka, modelka kimkolwiek, ale
              zeby barmanka. Powiem, ze nie wiem czy bym sie odwazyl gdybym mial mozliwosc
              poznania jej b;izej... ona jest WYJĄTKOWA.
          • Gość: Muniek Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:38
            po dlugich poszukiwaniach znalazlem wreszcie jej foto.
            Rzeczywiscie jest na tej stronce: www.puboslo.czwa.pl
            ale nie po prawej stronie w ramce jak ktos wczesniej napisal ale w dziale :
            galeria: ostatnie zdjecie z podpisem "noc bluesowa"
            • Gość: ja Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:48
              Muniek, jestes pewny,ze to ona? Bo ja nie dostrzeglem na tej fotce,zadnego
              nadzwyczajnego zjawiska... W ogole trudno zauwazyc tam kogos z obslugi- sami
              goscie i zespol...
              • Gość: Muniek Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:46
                No oczywiscie zartowalem z ta fotka :P
        • blanc Re: najładniesza barmanka w Częstochowie 26.07.05, 23:17
          Szczerze mówiąc to nie pamiętam jej imienia, niestety... Pozdrawiam również
    • Gość: p "CAFE SKRZYNKA"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:19
      co sądzicie o dziewczynach stamtąd?
    • Gość: mahjong karolina z flasha :) IP: 80.51.236.* 26.07.05, 20:18
      a co sadzicie o karolinie z flasha :) hehehehehe
    • Gość: barmanka z Oslo Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:08
      Kochani! Dziekuje za wszystkie mile slowa o mnie, a joz to ze jestem ladniejsza niz ta Beluci to chyba najczesciej slyszany przeze mnie kaplement, juz mnie to troche nudzi, karzdy facet sie mna zachwyca, ale coz taki los pieknej kobiety... Caluski dla wszystkich mezczyzn****************
      • Gość: kaya Do barmanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:37
        Naucz się poprawnie pisać głąbie! Za podszywanie się pod inne osoby grozi kara
        pozbawienia wolności do pół roku.
        • Gość: proca Re: Do barmanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:49
          to nie mogła ona napisać, bo takie "byki" robią tylko głąby
          • Gość: Roman Re: Do barmanki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:16
            A co to,wśród bab to głabów nie ma?Są mośco panowie,i to w szczególnosci te
            najpiekniejsze którym się wydaje że najwazniejszym orężem dla nich,i jedynym to
            uroda.
      • Gość: mini Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:29
        na szcęście jest ryska na Monice;)
    • Gość: havok Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.cn.com.pl 27.07.05, 08:17
      Najładniejsza a nawet moge z czystym sumieniem powiedziec ze cudowana to jest chyba Ania z Cafe Spoko na Biznes Centrum. To trzeba zobaczyc!!
      • Gość: metro Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:30
        A ja mam pytanie. Może przy kandydatkach na Miss Barmanek będziecie podawać ich
        wiek? Dziękuje.
    • Gość: Jerzy Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 27.07.05, 13:04
      jest taki mily cytat z Byrona:

* * *

"Oko jej czarne — i któż się ośmieli
      Wzrok ten malować? — te oczy gazeli
      Wielkie i słodkie, ciemne i błyszczące!
      Dusza z nich mówi przez iskier tysiące,
      Które ze źrenic lecą przezroczystych
      Jako z Dżemszyda rubinów ognistych20.
      Dusza z nich mówi! Wbrew słowom Proroka,
      Że „postać niewiast jest ziemi powłoka” —
      Allachu! dusza mówi z tego oka!
      I choćbym w drodze ku lepszemu światu
      Przechodził ostre mosty Alsyratu21,
      Wisiał nad piekła ognistym potokiem
      I cały rajski ogród miał przed okiem,
      I w nim wabiące hurysy dziewice,
      Powiem: kto widział Leili źrenice,
      Ten Alkoranu nauk nie usłucha!
      Czyż taka piękność jest prochem bez ducha?22
      Jest cackiem, z którym bawi się mężczyzna? —
      Niech na nie spojrzy sam mufty, a wyzna,
      Że nieśmiertelność wygląda z jej źrenic.
      Na jej obliczu cudowny rumieniec
      Wiecznym i świeżym błyszczy się szkarłatem,
      Jakby granatów posypany kwiatem.

Jej włosy jako hijacynty płyną;
      Gdy okolona rówiennic drużyną
      Stanie, nad wszystkie głową wyniesiona,
      I da warkoczom płynąć przez ramiona,
      Włosem zamiata ślad swój na marmurach,
      Siad nóżki bielszej niźli śniegi w górach,

Kiedy z rodzinnych obłoków wylecą
      I ziemią jeszcze nie skalane świecą.
      Jako monarcha ptaków Frangestanu23,
      Łabędź, podnosi głowę z oceanu
      I pysznie skrzydłem uderza po fali,
      Skoro dostrzeże podróżnika w dali:
      Z taką powagą ona zwraca głowę
      I śnieżne ramię, i piersi perłowe,
      I z taką piękną dumą wzrokiem miota,
      Gdy na nie oczy śmie zwrócić pustota.
      Cofną się, blasku wytrzymać nie mogą,
      Pochlebiać chciały, upadają z trwogą."

o to chodzi? zbiorowa histeria :) proponuje rapt panowie. Kto za a kto przeciw ?
      • Gość: Jerzy Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 27.07.05, 13:08
        chodzilo o ta z Oslo
    • Gość: Ciekawski Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:28
      No to która wygrała?
      • Gość: proca Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:48
        byłem w oslo i JEJ nie było, ale nie miałem odwagi zapytać czemu
        • Gość: zych Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:55
          Po co pytacie ? Wiadomo, ze najprzystojniejsza jest Kinga z Portera.
          • Gość: Tomek Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 28.07.05, 22:12
            a mi sie podoba ochroniarz Damian z Vivy.
            • Gość: No tak Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:19
              Moim zdaniem wygrywa poani z Oslo a Karolina z Flasha hmm jak by to delikatnie
              napisac...niech lepiej nie bierze udzialu w konkursach pieknosci bo lustra moga
              popekac sorry ale taka prawda
    • Gość: ulakna Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.idea.pl 03.08.05, 10:30
      i dobrze daje dupy ku..v w restauraci,czestochowa to ku..kie miasto
      • Gość: tere fere Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:08
        a ty pewnie jestes na czele kretynko jak ladna to od razu ze k...co za debilizm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka