Gość: proca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:17 wybierzmy najładniejszą barmankę w mieście moja propozycja - brunetka (niestety nie wiem jak ma na imię) z "Oslo" ładniejsza niż Monica Bellucci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i'm rules Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:46 jestem po 30stce faktycznie byłem parę razy a mój kumpel to przychodził pare dni z rzędu popatrzeć - uroda ZJAWISKOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fedziu Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.111.inds.pl 23.07.05, 21:52 najładniejsza jest Anetka z zebrano :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:54 Pracujaca rowniez w Absynthionie na CBC ;) Pozdro fedzik :D Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: najładniesza barmanka w Częstochowie 24.07.05, 06:38 Zdecudowanie dziewczyna z Oslo. Jak by to powiedziec zeby nie obrazic, a wyrazic... ?? ,,Ona jest anatomicznie doskonała'' :)) Naprawde piękna kobieta, ciekawe jaka z charakteru... (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.ny325.east.verizon.net 24.07.05, 07:24 Hey ! A jakies zdjecia to nie laska !? Dla wzrokowcow sam opis jest ummm...niewystarczajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamszociak Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:41 to prawda, a do tego łatwa... więc bierzmy się za nią :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: 212.160.108.* 27.07.05, 22:48 To moja sympatia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:04 Zdecydowanie najładniejszą barmanką jest Pan Stasiek. Rewelacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:42 Kiedyś fajna barmanka była w Fanaberii, ale już jej nie ma :(( Teraz zdecydowanie Oslo! Czarnulka jest cudowna. Tak oryginalnej urody nigdy w życiu nie widziałem. Do tego inteligentna i miła (niemożliwe a jednak). Miło pije się piwko w takim towarzystwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a cewaf cw Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:13 dajcie jakas fotke tej laski z oslo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: China Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:43 Czarnulka powiadacie??Jakas mulata z kręconymi włosami czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.bis / 212.244.80.* 25.07.05, 10:23 Tak jest! Najseksowniejsza :) I jeszcze mozna o polityce czasem porozmawiac pdk Stanley Bar ;] ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:23 Ty proca coś ci sie chyba w głowie popierr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Eeee tam chrzanicie....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:47 Najfajniejsza jest Edyta z Don Kichota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ols a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: *.pl 24.07.05, 21:57 tzn na jakiej ulicy i pod jakim nr:)pojde zobaczyc z ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: China Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:00 Korczaka 14(?) to już chyba osiedle Trzech Wieszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fedzik Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: *.111.inds.pl 25.07.05, 02:27 nie znacie sie, Anetka jest ultra najładniejsza chociaz pani z Oslo tez niczego sobie :D Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? 25.07.05, 03:11 Jaka Anetka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: China Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 10:04 Napisze ktoś wreszcie jak wyglada ta barmanka z Oslo czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proca Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:29 Ty obywatel jesteś chyba pedałem Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? 25.07.05, 13:34 Gość portalu: China napisał(a): > Napisze ktoś wreszcie jak wyglada ta barmanka z Oslo czy nie? _______________ Już na początku było napisane. Piękna brunetka, ale nie typ latino. Raczej prawdziwa dama, dziewczyna z klasa. Zgrabna, piękne oczy, usta. Śliczne włosy. Taka księżniczka. Jak byłem tam jakiś czas temu dowiedziałem się o imię, ale jakoś mi już wyleciało z głowy. W każdym bądz razie, kobieta z niej piękna. Tylko wciąż się zastanawiam co ona tam ma w główce... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temur Re: a gdzie jest knajpa OSLO w CZwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:03 Wejdź sobie na stronkę Oslo. Tylko trzeba poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.07.05, 18:38 podtrzymuje ten jakże radosny wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz barmanka z oslo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:23 hehe, od kiedy w Oslo pracuje to "zjawisko"?Bo cos mi sie wydaje,ze tylko na okres wakacji... I jesli mam racje,to piszecie o mojej kuzynce.Dziewczyna na na imie Justyna, jest na 3 roku stosunkow miedzynarodowych;bodajze w 2000r. zostala vice-miss nastolatek ziemi czestochowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: najładniesza barmanka w Częstochowie 25.07.05, 19:16 W Oslo nigdy nie byłem;) Kiedyś bardzo podobała mi się barmanka w nieistniejącym już niestety "Lamusie" na DK. To była naprawdę piękna brunetka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 01:21 O, jakiś kumaty, piszesz o tej, która ma imię na literkę I ?? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: najładniesza barmanka w Częstochowie 26.07.05, 09:24 Heh...Chcecie ją chociaż ogólnie oglądnąc ? www.puboslo.czwa.pl Po prawej stronie w ramce najbliższe wydarzenia, dolny plakat. Jest na zdjeciu obok napisu ,,Bankiety...'' Co prawda fotka mala, a i jej nie widac. Ale faktycznie jest na stronce. Jak cos znajde to dopisze. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie do john_fontane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:49 Stary to nie ONA. Widziałeś ją kiedyś w rozpuszczonych włosach (jeśli tak to napisz :)) ? Słabe zdjęcie, ale na 99% to nie jest ona. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
john_fontane Re: do john_fontane 29.07.05, 01:48 Widzialem. I wiesz jaka byla moja pierwsza mysl ? Co taka dziewczyna robi w barze w takiej Czestochowie ? Mogla by byc aktorka, modelka kimkolwiek, ale zeby barmanka. Powiem, ze nie wiem czy bym sie odwazyl gdybym mial mozliwosc poznania jej b;izej... ona jest WYJĄTKOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:38 po dlugich poszukiwaniach znalazlem wreszcie jej foto. Rzeczywiscie jest na tej stronce: www.puboslo.czwa.pl ale nie po prawej stronie w ramce jak ktos wczesniej napisal ale w dziale : galeria: ostatnie zdjecie z podpisem "noc bluesowa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:48 Muniek, jestes pewny,ze to ona? Bo ja nie dostrzeglem na tej fotce,zadnego nadzwyczajnego zjawiska... W ogole trudno zauwazyc tam kogos z obslugi- sami goscie i zespol... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 23:46 No oczywiscie zartowalem z ta fotka :P Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: najładniesza barmanka w Częstochowie 26.07.05, 23:17 Szczerze mówiąc to nie pamiętam jej imienia, niestety... Pozdrawiam również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p "CAFE SKRZYNKA"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:19 co sądzicie o dziewczynach stamtąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahjong karolina z flasha :) IP: 80.51.236.* 26.07.05, 20:18 a co sadzicie o karolinie z flasha :) hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barmanka z Oslo Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:08 Kochani! Dziekuje za wszystkie mile slowa o mnie, a joz to ze jestem ladniejsza niz ta Beluci to chyba najczesciej slyszany przeze mnie kaplement, juz mnie to troche nudzi, karzdy facet sie mna zachwyca, ale coz taki los pieknej kobiety... Caluski dla wszystkich mezczyzn**************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Do barmanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:37 Naucz się poprawnie pisać głąbie! Za podszywanie się pod inne osoby grozi kara pozbawienia wolności do pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proca Re: Do barmanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:49 to nie mogła ona napisać, bo takie "byki" robią tylko głąby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: Do barmanki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:16 A co to,wśród bab to głabów nie ma?Są mośco panowie,i to w szczególnosci te najpiekniejsze którym się wydaje że najwazniejszym orężem dla nich,i jedynym to uroda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:29 na szcęście jest ryska na Monice;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: havok Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.cn.com.pl 27.07.05, 08:17 Najładniejsza a nawet moge z czystym sumieniem powiedziec ze cudowana to jest chyba Ania z Cafe Spoko na Biznes Centrum. To trzeba zobaczyc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metro Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:30 A ja mam pytanie. Może przy kandydatkach na Miss Barmanek będziecie podawać ich wiek? Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 27.07.05, 13:04 jest taki mily cytat z Byrona: * * * "Oko jej czarne — i któż się ośmieli Wzrok ten malować? — te oczy gazeli Wielkie i słodkie, ciemne i błyszczące! Dusza z nich mówi przez iskier tysiące, Które ze źrenic lecą przezroczystych Jako z Dżemszyda rubinów ognistych20. Dusza z nich mówi! Wbrew słowom Proroka, Że „postać niewiast jest ziemi powłoka” — Allachu! dusza mówi z tego oka! I choćbym w drodze ku lepszemu światu Przechodził ostre mosty Alsyratu21, Wisiał nad piekła ognistym potokiem I cały rajski ogród miał przed okiem, I w nim wabiące hurysy dziewice, Powiem: kto widział Leili źrenice, Ten Alkoranu nauk nie usłucha! Czyż taka piękność jest prochem bez ducha?22 Jest cackiem, z którym bawi się mężczyzna? — Niech na nie spojrzy sam mufty, a wyzna, Że nieśmiertelność wygląda z jej źrenic. Na jej obliczu cudowny rumieniec Wiecznym i świeżym błyszczy się szkarłatem, Jakby granatów posypany kwiatem. Jej włosy jako hijacynty płyną; Gdy okolona rówiennic drużyną Stanie, nad wszystkie głową wyniesiona, I da warkoczom płynąć przez ramiona, Włosem zamiata ślad swój na marmurach, Siad nóżki bielszej niźli śniegi w górach, Kiedy z rodzinnych obłoków wylecą I ziemią jeszcze nie skalane świecą. Jako monarcha ptaków Frangestanu23, Łabędź, podnosi głowę z oceanu I pysznie skrzydłem uderza po fali, Skoro dostrzeże podróżnika w dali: Z taką powagą ona zwraca głowę I śnieżne ramię, i piersi perłowe, I z taką piękną dumą wzrokiem miota, Gdy na nie oczy śmie zwrócić pustota. Cofną się, blasku wytrzymać nie mogą, Pochlebiać chciały, upadają z trwogą." o to chodzi? zbiorowa histeria :) proponuje rapt panowie. Kto za a kto przeciw ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 27.07.05, 13:08 chodzilo o ta z Oslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:28 No to która wygrała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proca Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:48 byłem w oslo i JEJ nie było, ale nie miałem odwagi zapytać czemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zych Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:55 Po co pytacie ? Wiadomo, ze najprzystojniejsza jest Kinga z Portera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 28.07.05, 22:12 a mi sie podoba ochroniarz Damian z Vivy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No tak Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:19 Moim zdaniem wygrywa poani z Oslo a Karolina z Flasha hmm jak by to delikatnie napisac...niech lepiej nie bierze udzialu w konkursach pieknosci bo lustra moga popekac sorry ale taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulakna Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.idea.pl 03.08.05, 10:30 i dobrze daje dupy ku..v w restauraci,czestochowa to ku..kie miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tere fere Re: najładniesza barmanka w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:08 a ty pewnie jestes na czele kretynko jak ladna to od razu ze k...co za debilizm Odpowiedz Link Zgłoś