Dodaj do ulubionych

Czy jesteśmy tolerancyjni???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:10
Ciekawa jestem czy jesteście tolerancyjni, jaka jest Wasza reakcja na
homoseksualizm? Czy uważacie, że ludzie o odmiennej orientacji seksualnej
powinni się ukrywać aby nie narazić się na niechęć wyrażaną często poprzez
przemoc fizyczną?
Obserwuj wątek
    • Gość: Boozar Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.zim.pcz.czest.pl 26.07.05, 13:37
      Tak.
      "Jestesmy" tolerancyjni inaczej.
      pozdro
      • Gość: kamil czewa Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:36
        ja nie toleruje homoseksualizmu ........
        • Gość: xxx Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:07
          mnie nie przeszkadza to że ktoś jest homo do momentu w którym jego zachowania i
          orientacji nie jest mi narzucana jako coś normalnego - bo dla mnie czymś
          normalnym nie jest. do momentu w którym próbuje się tworzyc prawo dla tej
          mniejszości które godzi w elementarne interesy większości(adopcja dzieci). a
          najgorsze w tym wszystkim jest to że tak niewielka grupa ludzi może wpływac na
          tak wielu. oświecają nas :/ szkoda że tak wielu polityków ulega presji tego
          środowiska( i im podobnych - feministek :) ) mnie nie przeszkadza ich sfera
          intymna tylko błagam nie nazywajcie mnie ciemnotą albo faszystą za to że
          sprzeciwiłbym się paradzie albo adopcji dzieci.
        • Gość: xx Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.icis.pcz.pl 26.07.05, 16:42
          A ktos inny moze nie toleruje imienia Kamil i co wtedy ? :))
          • Gość: homofob Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:05
            ktoś kto nie toleruje imienia kamil jest taksamo nienormalny jak ktoś kto wsadza
            penisa w męską odbytnice!
            • Gość: kamil czewa Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:14
              ... dzięki ....
            • Gość: Nacjonalista Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:56
              Nie wiem kim jesteś, ale rewelacja:) Szczerze pozdrawiam.
              • Gość: mika jeśli ktoś lubi jak go pederasta klepie po dupie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:54
                no oczywiście niedługo
                zatolerujemy .....pedofilizm,,zoofilizm,,nekrofilizm,,,bo homosesualiści bedą
                już niemodni i przestazrali przyjdzie czas na tolerancje nowych
                zboczeń.....każdy jest tolerancyjny póki nie przyczepi sie do niego jakiś gej i
                z uśmiechem na ustach klepnie w tyłek.....łe łe łe....wtedy przemoc moze sie
                pojawic bo dla mnie to nie był by facet gdyby powiedział "a spoko klep,,,po
                dupie,,,,ja jestem tolerancyjny" reakcja wtedy jest....właśnie płaski na morde
                takiego zboczucha...a tylko ciota zareagowałaby
                TOLERANCYJNIE.......!!!!!!!!!!!!!!!!
                • mmaly Re: jeśli ktoś lubi jak go pederasta klepie po du 28.07.05, 15:25
                  Mika, ale Ty pieprzysz bez sensu...
                  Czyli heteroseksualne kobiety jak ich obcy mężczyźni klepia po tyłku na ulicy to
                  są zadowolone Twoim zdaniem?
                  Sorry, ale dla mnie nie grałoby roli kto mnie poklepie po tyłku na mieście. Nie
                  życzyłbym sobie takiej poufałości ani ze strony kobiet, ani mężczyzn. I nie ma
                  to nic wspólnego z orientacją seksualną.
                  Poza tym wydaje mi się, że geje póki co nie biegają po mieście i nikogo nie
                  gwałcą. Wczoraj podwoziłem stopem dwóch chłopaków i zachowywali się bardzo
                  dyskretnie. Tak dyskretnie, że bardzo długo nie zauwazyłem w lusterku, że się
                  trzymają za ręce.
                  A że porównujesz nieporównywalne zupełnie rzeczy to już mi się nawet nie chce
                  wyjaśniać.
                  Weźże włącz lepiej telewizor i się uciesz, bo IRA zapowiedziała złożenie broni
                  na dzisiejsze popołudnie. Weź z nich przykład.
                  • Gość: mika Re: jeśli ktoś lubi jak go pederasta klepie po du IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 17:36
                    no własnie cos co rzekomo nieprawdopodobne .......niedługo moze być
                    prawdopodobne.....to tak na marginesie.....nie pisze też że homo- musi być złym
                    człowiekiem....pisze o wypaczonych pederastach....a co do telewizora i
                    telewizji to przykro mi NIE OGLĄDAM!!!!!!! NIE ZAMIENIŁAM JESZCZE I NIE
                    ZAMIENIE MÓZGU NA PREPAROWANE INFO POCHĄDZĄCE Z KOLOROWEGO
                    KWADRACIKA......hehehe widać ty tak.
                    • mmaly Argumenty przedmówców 28.07.05, 18:16
                      Dzisiaj w ramach poszukiwań do pracy naukowej wpadłem na tekst, którego autor
                      szczegółowo opisuje, dlaczego Jan Paweł II był Antychrystem.
                      Co ciekawe, znalazłem w tym tekście parę argumentów, które wcześniej "mniej
                      tolerancyjni" z moich przedmówców napisali w tym wątku i w wątku o skinach.
                      Polecam: www.trosch.org/jpi/antichrist.html
                      • Gość: wili Re: Argumenty przedmówców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:42
                        hehehe dobre ..............argumenty na zasadzie...KOPERNIK TEŻ BYŁA
                        KOBIETĄ>>>>>niektórzy ludzie głęboko łykają kit ......no ale taki w ładniejszym
                        opakowaniu...hehehe papiez antychrystem- a kopernik kobietą>>>>TAK TEŻ MOZE
                        BYĆ.....hehehe
            • Gość: X 14/88!!!!! Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:11
              KU..!!!! Ja wam powiem tyle!!!! TOLERUJE TYLKO HETERO I TO BIALYCH!!! ZABILBYM
              WSZYSTKICH CZARNYCHOW ZOLTKOW I WOGOLE TE BRUDASY!!! EUROPA DLA BIALYCH!!!
              LICZY SIE TYLKO BIALA DUMA!!!
              POZDRO ARYJSCY BRACIA 14/88!!!
              • Gość: Wlodek Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.vf.shawcable.net 30.07.05, 05:27
                Gość portalu: X 14/88!!!!! napisał(a):

> KU..!!!! Ja wam powiem tyle!!!! TOLERUJE TYLKO HETERO I TO BIALYCH!!!
                ZABILBYM
                > WSZYSTKICH CZARNYCHOW ZOLTKOW I WOGOLE TE BRUDASY!!! EUROPA DLA BIALYCH!!!
                > LICZY SIE TYLKO BIALA DUMA!!!

NO ! TO DO BOJU!!!!
                Na co czekasz???? Wal z paly pedala, zoltego i inne brudasy!!! SMIALO!!!
                Tylko sprawdz czy skarpetki masz wyprane i czy ci pod pachami nie cuchnie.
                I nie zapomnij sie ogolic.

> POZDRO ARYJSCY BRACIA 14/88!!!

Musisz tylko glosno krzyczec zeby owi ARYJSCY BRACIA rozpoznali zes swoj.
                Jakis czas temu paru ARYJCZYKOW sie troche pomylilo i ich inni ARYJCZYCY przez
                ruszta przepuscili.
                Uwazaj na siebie.
                Zdrowie masz tylko jedno.
                I trzymaj sie ...czysto.
                • Gość: Mona Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 18:49
                  Włodku, a czy z główką u Ciebie wszystko w porządku? Upały Ci chyba nie
                  służą...Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
                  • Gość: Wlodek Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.vf.shawcable.net 30.07.05, 19:00
                    Gość portalu: Mona napisał(a):

> Włodku, a czy z główką u Ciebie wszystko w porządku? Upały Ci chyba nie
                    > służą...Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

A ty co??? Chcesz pomoc koledze odkolorowic i odpedalic ten swiat???
                    To bierz sie z nim do roboty...
                    Czysciej nie bedzie, ale moze bielej.
                    Choc to tez nic pewnego sadzac po zuzyciu srodkow czystosci na glowe mieszkanca
                    III RP.
        • Gość: Mona Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 19:13
          Kamilu, dlaczego?
    • Gość: Szczęki Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.111.inds.pl 26.07.05, 16:14
      Ja osobiście jestem nietolerancyjny, chodź mniej mnie drażni widok lesbijek jak
      gejów.
      • Gość: beniek Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 16:17
        Ostatnio byłem na urlopie w amsterdamie i troche w hadze tam jest wszędzie
        pełno miękich rączek. Kolesie śmigają sobie razem ale nie widzialem zeby
        kogokolwiek zaczepiali etc. generalnie byli naćpani ;-)))
        osobiście jak ktoś jest homo spoko ale niech rżnie sie w swoim wyrze i nie
        demonstruje calemu światu jaki to z niego pedał
    • Gość: Guderian Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:33
      "Tolerancja nie jest najwyzszą wartoscią" Gdyby byla na tym swiecie bylo by
      bardzo zle.
      • Gość: as Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.trustnet.pl 26.07.05, 19:11
        byłem tolerancyjny do czasu aż homo homo nie zaczeło demonstrowac swojej
        odmienności seksualnej, teraz uważam ich za przekletych zboczeńców których
        powinno sie pozamykać w obozach pracy, to są ludzie chorzy
        • Gość: Aga Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:58
          Jestem.Mam przyjaciół gejów i nie widzę w tym żadnago problemu. Cenie ich za to
          jakimi są ludźmi, a nie za to z kim sypiają (sama jestem mężatką - hetero)
          • Gość: Kamil Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 20:13
            Wydaje mi sie , że kobietom mniej przeszkadza widok gejów ....
            • Gość: Aga Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:33
              Pewnie masz rację. Geje których znam przyjaźnią się albo z kobietami, albo z
              innymi gejami. Rzadko zdarza się znajomość między gejem, a mężczyzną
              hetero...no chyba że hetro nie wie, że ten drugi jest gejem. Tzn.,nie chcę
              uogólniać, bo mamy z mężem tych samych znajomych, ale wiem, że dla niego pewne
              ich zachowania( których ja albo nie zauważam, albo są mi obojętne),
              sprawiają,że On czuje sie nieswojo (i nie chodzi tu bynajmniej o obściskiwanie
              się)
              • Gość: X Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:58
                Ja nie toleruję żadnego pedalstwa, trzebaby LPR na nich nasłać. Nie toleruję
                jak facet faceta posuwa.
    • Gość: Boozar Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.zim.pcz.czest.pl 27.07.05, 08:52
      Demokracja polega na tym, ze wiekszosc zawsze ma racje (uogolniajac).
      Ale wspolczesna (nowoczesna?) demokracja ma jeszcze jedna ciekawa ceche -
      ochrone praw mniejszosci (religijnych, narodowych, seksualnych itp...)
      Nawet w naszej konstytucji jest cos niecos na ten temat napisane ;)
      To teoria - czyli teoretycznie jestesmy w miare tolerancyjni (w porownaniu z
      takim Pakistanem to nawet bardzo tolerancyjni jestesmy ?)
      W praktyce - posty powyzej mowia wszystko ;(
      A co by bylo gdyby np. (pozostajac w temacie seksu) wiekszosci osob w polsce
      nie podobal sie sex oralny, bo to obrzydliwe niezgodne z natura itd. i kazdy
      kto go uprawia to pzrynajmniej 5 lat wiezienia ;)))
      Ja bym byl bardzo zmartwiony :(
      Koedzy z LPR pewnie nie,bo oni takie dewiacje tempią :))
      PS. Do czego prowadzi nietolerancja i ninawisc innosci to my juz wiemy - troche
      ponat 60 lat do tylu w niemczech.
      pozdro wszystkich hetero, homo, rudych, blondynow, szatynowi, brunetow i tak w
      ogole wszystkich :)))))
      • Gość: zzz Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:03
        g.Boozar napisał....koledzy z LPR pewnie nie,bo oni takie dewiacje tempią..
        nie moi to koledzy , ale tępią bo ochraniają to co dla nich i i kolegów
        np.Rydzyk .... najlepsze - tylko dla nich.
    • Gość: Iris Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 27.07.05, 09:50
      Sama sobie odpowiedziałaś.Polacy są wyjatkowo nietolerancyjnym narodem.Niechęć
      i przemoc fizyczna okazywana jest nie tylko osobom o odmiennej orientacji
      seksualnej ale innym kolorze skóry,innej budowie, innym wyznaniom.Wszytko co
      inne jest u nas tępione.Tylko dlaczego pytam?Ci wszyscy inni często są o wiele
      lepsi niż ci niby naormalni ale niestety muszą sie ukrywać bo przyznanie się do
      odmienności bywa niebezpieczne.
      Osobiście znam ludzi z tego środowiska.Sa to przemili i spokojni ludzie o
      wielkich sercach.I nie interesuję się tym co robią w łóżku bo jest to prywatna
      i intymna sparawa każdego .Najważniejsze ,że jest się człowiekiem!
      • Gość: Mona Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:46
        Nie powinno się dzielić ludzi na homo- i heteroseksualistów, tylko na dobrych
        i złych. Ale wiadomo, że każda odmienność bywa napiętnowana. Myślę, że niechęć
        wobec inności wynika prawdopodobnie z lęku przed „innością” i ze stereotypów,
        jakimi się kierujemy.
        • Gość: Gościu Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:22
          Tak, to przykre....zacofany naród :(((
          • Gość: Guderian Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: 217.96.15.* 28.07.05, 07:51
            Zacofany bo nietolerancyjny?? to niby jest w porzadku kiedy tolerujesz zlo? TAK
            stosunki homoseksulne są zle czy to sie komus podoba czy nie. Samym
            homoseksualistom wspolczuje.
            • Gość: Mona Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:41
              Tolerancja to szacunek dla innych ludzi bez względu na wyznanie, rasę czy
              orientację seksualną. Nie jest ona uwielbieniem i nie chodzi o to aby
              homoseksualistów kochać i uwielbiać, ale zwyczajnie szanować. I choć może nas
              coś wewnętrznie od nich odpychać, mogą nam się z jakiegoś powodu nie podobać,
              to trzeba starać się traktować każdego na równi.
            • Gość: Boozar Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.zim.pcz.czest.pl 28.07.05, 09:56
              Dlaczego sa zle ???
    • Gość: rek Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:49
      Mnie do niedawna wydawało się że jestem tolerancyjny. Tak wydawało sie, dlatego
      że nie spotkałem jeszcze osoby o odmiennej orientacji więc nie wiem czy jestem
      tolerancyjny czy nie. Sądze że jest wiele osób którym wydaje sie że są
      tolerancyjni, ale dopiero gdy w naszym najbliższym otoczeniu pojawi się taka
      osoba która ujawni nam swoją odmienność a my to zakceptujemy to będziemy mogli
      z pewnością powiedzieć że jesteśmy tolerancyjni:)
      • mmaly Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? 28.07.05, 09:10
        To wszystko jest bardzo złożony problem.
        Myślę, że dopóki dostrzegamy w człowieku to, kim jest, a nie to, z kim sypia, to
        jest dobrze. Niestety wielu z nas w ogóle nie umie słuchać innych ludzi i
        doceniać ich za to, co sobą reprezentują. Oceniamy po zewnętrznych pozorach.
        I tu nie ma wielkiej różnicy między heterykami, gejami, biseksami. Kiedyś na tym
        forum piętnowano mnie za to, że zdarza mi się coś przetłumaczyć dla Kampanii
        Przeciw Homofobii. Teraz już nie tłumaczę. Ale nie dlatego, że stałem się
        homofobem, lecz dlatego, że kilka miesięcy temu przekonałem się, że ta de facto
        gejowska organizacja, organizacja pożytku publicznego nota bene, walcząc o swoje
        priorytety depcze to, co ważne dla innych i nie okazuje najmniejszego szacunku
        seksualności innych ludzi.
        Może zresztą nie powinienem uogólniać, bo może to nie cała organizacja. Ale
        działają w tej organizacji ludzie, którzy do mojej seksualności (też niezbyt
        ligopolskorodzinnej) mają taki sam stosunek, jaki do gejów mają najmniej
        tolerancyjni z moich przedmówców.
        Na naszym forum pojawiło się też ostatnio trochę bardzo nietolerancyjnych wątków
        przeciwko islamowi. Od zawsze w bardzo chamski sposób atakujemy swoje poglądy
        polityczne, światopogląd... Mówiąc o tolerancji nie ma więc co pytać o
        homoseksualizm. Tym bardziej, że i sami homoseksualiści bywają bardzo
        nietolerancyjni.
    • Gość: Iris Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 09:38
      Najlepszy przykład tolrancyji Polaków doświadczył piłkarz Korony z Kielc od
      własnych kibiców. To jest dopiero tolerancja i kultura.Obrzydliwa ale jakże
      nasz polska ,katolicka i sprawiedliwa,nieprawdaż?
      • Gość: kibic Szacunek dla kibiców Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 11:34
        + za akcję.
        • Gość: teżzainteresowany tolerancją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:24
          tak jesteśmy bardzo tolerancyjni! - jak ktoś jeszcze nie zatłukł
          Glempa,Rydzyka.Długosza i innych za ich wypowiedzi z min.JG
          tak jesteśmy bardzo tolerancyjni! - jak ktoś nie zatłukł jeszcze paulinów za
          biznesowe przekrety tym samym profanowanie ŚWIĘTEGO MIEJSCA / JASNEJ GÓRY/ dla
          katolików.
          tak jestesmy tolerancyjni jezeli ktoś nie zatłukł jeszcze- tych szumowin z
          komisji sejmowej Orlen - wasermanów,giertychów,maciarewiczów i ....... świadków
          niektórych.
          tak jastesmy bardzo tolarancyjni! jak ktoś nie zatłukł tego waismana za
          opluwanie Polaków i ciagłe bzdurne żądania na rzecz żydow!
          tak jesteśmy bardzo tolerancyjni - nie żadjąc rozliczeń niemców ,rosjan ,a
          obenie brak właściwej reakcji na sprawy niemieckich "wypędzonych",białorusi i
          inwazji polskich najemników w Iraku.
          jesteśmy cholernie bardzo tolarancyjni.!!!!
          tolerancyjni na inność, seksualną,ubioru, wiary(dominują tu kler katolicki i
          rabini i inni..).
          Dosyć ciepło i kompowi.
        • Gość: Iris To nie kibice! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:36
          To zwykłe szumowiny.To świetny a w zasadzie najlepszy zawodnik w tej drużynie
          jedynie kolor skóry go wyróznia no i czywiście zdolności piłkarskie jakich nie
          mają jego biali koledzy a także niezwykle taktowne zachowanie kiedy go pytano o
          kibiców.Ten jeden człowiek ma więcej kultury niż cała banda pseudo-kibiców!
          Nie znasz niestety słowa szacunek!
          • axlrose Re: To nie kibice! 28.07.05, 14:14
            Fantastyczny zawodnik. Najlepszy jakiego widziałem, tylko piłki nie umie kopnąć,
            a i mnie się nie podoba.

Tak się promuje polski futbol. Słaba liga, to trza tych najlepszych (czyt.
            najtańszych) z Afryki ściągać. Słaba kadra, to tym najlepszym (najtańszym) z
            Afryki trza paszport dać. I co z tego, ze jedyne słowo po polsku którego się
            nauczy to "ku*wa", że na hymnie patrzy w niebo zdziwiony bo nie jarzy o co biega...
          • Gość: kibic Re: To kibice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:16
            Aleś tolerancyjna:) Szumowiny... Śmiechu warte. Czarnuch zabiera pracę Polakom
            i w tym kraju nie powinniśmy tego tolerować. Na drzewo! Wielka Polska= Biała
            Polska. Bez zobczeńców i innego syfu. Ale ty, wyznawca "Wyborczej" nigdy tego
            nie zrozumiesz , przez takich jak Ty w Polsce mamy taki rynsztok, w którym
            rozkradziono 3/4 majątku, zboczeńcy są chronieni przez policję, a w rządzie
            większość to pejscaci. Dejta spokój. SYF!!!
            • Gość: Iris Re: To kibice! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 14:24
              Czyim jestem wyznawcą to wyłącznie moja sprawa i nie Twój interes mnie
              osądzać.To wobec tego jak nazwac Polaków wyjeżdżających do pracy za granicę?To
              też Twoim zadniem powinno sie tępić?Przeciez Ci Polacy tez byc może pracę komuś
              zabierają.To nie wina murzyna ,że polscy piłkarze są do bani!Zresztą jacy
              sportowcy tacy kibice i odwrotnie!Masz rację SYF!TYlko za to juz nie mozna
              winić murzyna!
              • Gość: kibic Re: To kibice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:31
                Wyjeżdżają, bo do tego doprowadziła polityka liberalnych złodziei. A co, w
                Afryce nie mają bogactw naturalnych by spokojnie wyjść z tej nędzy? Pewnie, że
                mają tylko wszystko im zaje... korporacje. Co inteligentniejszych murzynów
                Europa przygarnia, a plebs zostaje z... AIDS , malariami i innym syfem.
                Myślisz, że mi ich nie szkoda? Ale ja wiem, że popierani przez michnkówkę
                zasrani kapitaliści mają w dupie ludzi, i zrobią wszystko by się nachapać.
                Jestem przeciwko przygarnianiu czarnych, bo nie chcę aby w Polsce, murzyn miał
                lepiej od tubylca, nie chcę także by powstawały jakieś pieprzone getta i gangi
                czarnuchów. Sama dobrze wiesz, że wpuszczając czarnych do kraju prędzej czy
                później do tego dojdzie. Tak jest w każdym kraju, który na to sobie pozwolił.
                Podobnie przykro mi jest, że prawdziwy Polak musi wyjeżdżać myć kible za
                granicę, by zarobić na, w miarę, normalne życie. A wszystko to przez cwanych,
                postkomunistycznych liberałów, których ten brukowiec tak broni.
                • mmaly Re: To kibice! 28.07.05, 15:42
                  Oj, kibic,Ty też masz nieźle pokopane w głowie.
                  Czy Ty nie widzisz, że to, co napisałeś, można by przepisać wstawiając Polaków w
                  miejsce murzynów, a Anglików czy Irlandczyków w miejsce Polaków? Świat jest,
                  chłopie, trójwymiarowy, nie płaski!!! Nie da się tak łatwo wytłumaczyć
                  wszystkiego, jak Ty to próbujesz zrobić.
                  Wczoraj dostałem list od mojego ucznia, który jest w Irlandii, i zastanawia się
                  czy wracać. Nie myje tam kibli, pracuje w swoim zawodzie, przyzwoicie mieszka i
                  ma sporo czasu i kasy na rozrywkę.
                  Pytał mnie o radę. Dobrze, że już mu odpisałem i dałem mu do zrozumienia, że to
                  jego życie i jego decyzja, bo po przeczytaniu Twojego posta to chciałoby się
                  radzić każdemu, by nie wracał do tego kraju.
            • Gość: xx Re: To kibice! IP: *.icis.pcz.pl 28.07.05, 14:24
              Ciekaw jestem czy jestes w stanie podac przyklad zeby Murzyn rzeczywiscie
              zabral prace Polakom ?

Bo trudno mowic o przykladzie z Korona ze to Brazylijczyk zabral prace
              polskiemu pilkarzowi - jakby Polacy byli lepsi nikt pzry zdrowych zmyslach nie
              sprowadzal by pilkarza z daleka.

Cieszy mnie tylko ze sponsorzy klubu nie ugieli sie przed szantazem i
              zapowiedzieli radykalne kroki przeciw kibicom. Bo zaden powazny sponsor nie da
              zlamanego szelaga na klub ktory kojarzy sie z rasizmem i nietolerancja.

Takie kluby moga wegetowac w IV lidze.
              • Gość: kibic Re: To kibice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 15:34
                > Ciekaw jestem czy jestes w stanie podac przyklad zeby Murzyn rzeczywiscie
                > zabral prace Polakom ?

Włącz telewizor, zobaczysz.
                Ole, Ole, Oli,Oli cała Polska cię pierd...i!
                • storima Re: To kibice! 28.07.05, 15:48
                  Na jakims watku obiecana byla poprawa.

Widac slowo "pseudokibica" jest pseudohonorem.
                  • Gość: Marcin Re: To kibice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 16:44
                    Prawda jest taka ze stosunki homoseksualne są GRZECHEM i ZŁEM i wy-
                    tolerancyjni i liberalni tego NIGDY nie zmienicie. A ssamym homoseksualistom
                    wspolczuje tej przypadlosci. Tak wspolczuje - bo tak naprawdę podstawy
                    homoseksulizmu,pedofilii zoofilii i innych nie są znane - nie są nimi na pewno
                    geny a raczej problemy natury mentalnej i psychologicznej. Zreszta znane są
                    przypadki wyleczenia tego.
                    • mmaly Warto czytać 28.07.05, 17:13
                      Marcinie,
                      najniebezpieczniejszym człowiekiem jest taki, który przeczytał jedną książkę.
                      Przeczytaj jeszcze kilka przynajmniej.
                      • Gość: Iris Re: Warto czytać IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.07.05, 17:30
                        Nic dodać ,nic ująć.Poprostu lepiej nie wdawać sie w plemiki z takimi
                        osobnikami:o)Ponieważ jestem tolerancyjna więc muszę tolerować i kibica i
                        Marcina ,nie ma wyjścia.Pomóc im już nie można ,na nienawiśc nie ma lekarstwa!
                        Bo to nie brak tolerancji to jest czysta nienawiść.
                    • Gość: Mona Re: To kibice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:26
                      Drogi Marcinie, nie oceniaj ludzi po tym z kim sypiają ale jakimi są ludźmi. I
                      jeszcze jedno. Twierdzisz, że stosunki homoseksualne to GRZECH. A sex oralny?
                      Czy to też grzech? Proszę o pilną odpowiedź bo zbliża się pierwszy piątek
                      miesiąca i nie wiem czy się z tego spowiadać. Pozdowienia !!!
                      • Gość: Marcin Re: To kibice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:47
                        Sama sobie odpowiedz. Powiedzialem przeciez ze szkoda mi tych ludzi a ich
                        przypadłosc wielką tajemnicą ale niestety stosunki homoseksualne jest ZLEM i
                        GRZECHEM i tego nie zmienice. A co tolerancji to jak ktos wspomnial wczesnij
                        "nie jest najwazniejszą wartoscią" i ja poprostu zlewam. NIE MA TOLERANCJI DLA ZŁA
                        • mmaly Marcinie 28.07.05, 20:51
                          Marcinie, imienniku mój.
                          Zamiast Cie klepać po tyłku jeszcze raz zachęcam:
                          www.trosch.org/jpi/antichrist.html
                          Może Ci to pomoże zrozumieć, że zło to pojęcie bardzo względne. Tekst omawia
                          szczegółowo, dlaczego to Jan Paweł II jest wcieleniem zła i antychrystem.
                          • Gość: Marcin Re: Marcinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:53
                            Sorry ale zupelnie mnie to nie interesuje. Stresciles juz jego tresc- bzdur nie
                            czytam
                            • mmaly Re: Marcinie 28.07.05, 21:01
                              No to szkoda, bo może zrozumialbyś jedno, mianowicie to, że sam wypisujesz
                              dokladnie takie same bzdury, tylko że u Ciebie brak jakichkolwiek argumentów, a
                              tamten tekst (aczkolwiek bzdurny) zawiera ich mnóstwo.
                              • Gość: Marcin Re: Marcinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:59
                                Argumenty?? tego Ci brak? poczytaj kolego Biblię to sie dowiesz - jest taka
                                historia o dwoch miastach. AA i nie pisz bzdur o tolerancji chrzescijanina i
                                katolika bo ja jako taki mam obowiązek zwracaca uwagę gdy ktos postępuje zle.
                                Nikogo konkretnego nie oceniam- nie do mnie to bedzie nalezec -jednakze mam
                                prawo wyrazic swoj sprzeciw. Powtorze jeszcze raz - STOSUNKI homoseksualne są
                                grzechem i tego nie zmienisz:)
                                • mmaly Re: Marcinie 29.07.05, 10:59
                                  No smutne, chłopie, smutne, że nie dasz się namówić na odrobinę poszerzenia
                                  horyzontów. Biblię tym lepiej byś rozumiał, jakbyś trochę więcej poczytał.
                                  Nawiasem mówiąc w artykule, do którego Cię odsyłałem, jednym z argumentów jest
                                  zdjęcie pokazujące, jak Jan Paweł II całuje Koran.
                                  • Gość: Guderian Re: Marcinie IP: 217.96.15.* 29.07.05, 12:21
                                    Cos widzę ze juz Ci brakuje argumentów w sporze i zmieniasz zupelnie temat. A
                                    co do Koranu - to wiesz Niezbadane są Sciezki Pana i proponowalbym wlasnie
                                    Tobie przejrzec chociaz troszke Koranu a zrozumiesz ow pocalunek.
                                    Zresztą prawdepowiedziawszy to wlasnie
                                    liberalizm,lewactwo,relatywizm,tolerancja dla wszystkich zoboczen to są wlasnie
                                    pomysly szatana odciagającego ludzi od jednej,jedynej Prawdy.
                                    • mmaly Re: Marcinie 29.07.05, 13:04
                                      Ja nie zmieniam tematu. Ja próbuję tylko pokazać analogie w toku rozumowania.
                                      Mam duży szacunek do Koranu, do Biblii i do kilku tysięcy innych książek.
                                      Niestety, normy społeczne nie mają charakteru uniwersalnego. Socjolodzy i
                                      antropolodzy próbując znaleźć jakieś prawo naturalne, jakieś uniwersalne normy
                                      moralne, znaleźli tylko jedną, mianowicie dość powszechne w większości kultur
                                      potępienie dla kazirodztwa. Natomiast wszystko inne jest względne i to
                                      próbowałem pokazać odwołując się do tego tekstu o Janie Pawle II. Ktoś potrafił
                                      bardzo logicznie i używając mnóstwa argumentów przedstawić Jana Pawła II jako
                                      wcielenie zła i upadku. Jest w tym logiczny na równi z kimś, kto w kółko
                                      powtarza tylko, że homoseksualizm jest grzechem i mówi to w sposób bardziej
                                      ortodoksyjny niż większość współczesnych kościołów chrześcijańskich. Nawet
                                      zdaniem Katechizmu kościoła katolickiego nie jest przecież tak, jak pisze
                                      Marcin. Czyżby jego autorzy nie znali Biblii? A może po prostu trochę lepiej ją
                                      rozumieją?
                                      • Gość: Guderian Re: Marcinie IP: 217.96.15.* 29.07.05, 14:03
                                        Czy Ty nie czytasz dokladnie??? Przeciez Marcin kilkakrotnie potępił Stosunki
                                        homoseksualne NIE samych homoseksualistów. Co wiecej nazwał samą przypadłosc
                                        tajemnicą. A to jest jak najbardziej zgodne z nauką chrzescijanską.
                                        • Gość: michal troche z innej beczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 14:26
                                          A ja tak sobie spojrzalem na to z innej strony czyli samej natury, bo jak
                                          wiadomo zwiazki przeciwnych plci daja potomstwo a tylko dlatego ze wlasnie
                                          natura tak to zaplanowala, a homoseksualisci z gory skazani sa na "zaglade"
                                          poniewaz nie maja fizycznej mozliwosci miec dzieci, wiec nie wydaje sie wam ze
                                          natura juz dawno podjela decyzje co jest dobre a co zle. A jesli chodzi o
                                          tolerancje to wydaje mnie sie ze glownie ludzi irytuje wlasnie to ze
                                          homoseksualisci domagaja sie takich praw jak zwykle pary heteroseksualne w tym
                                          do mozliwosci adoptowania dzieci, proponuje odniesc to do przykladu natury ktory
                                          przytoczylem wyzej i samemu uznac co jest dobre a co zle.
                                          • Gość: Boozar Re: troche z innej beczki IP: *.trustnet.pl 29.07.05, 20:49
                                            W naturze istnieja osobniki homoseksualne - wiec twoj argument jest nie
                                            trafiony.
                                            I w naturz nie sa oni "zagryzani" przez wspoltowarzyszy w stadzie. I inne
                                            osobniki nie probuja ich zmieniac.
                                            pozdro
                                            • Gość: michal Re: troche z innej beczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:25
                                              zgadza sie istnieja w naturze takie przypadki ;) ale to nie znaczy ze moj
                                              argument nie jest trafiony, pamietam program w ktorym wlasnie homoseksualizm
                                              ukazany byl na przykladzie malp nie wiem jak jest z innymi zwierzetami, ale nie
                                              dziwie sie tym stworzeniom byc moze nie rozumieja ze cos do czegos nie pasuje,
                                              natomiast ludzie sa na tyle rozwinieci ze czasem mozna by sie bylo zastanowic
                                              czy cos nie jest przypadkiem nie tak, a odnosnie tolerancji to wydaje mnie sie
                                              ze o wiele lepiej traktowano by ich jakby nie porownywali sie do zwiazkow
                                              heteroseksulnych bo to sa pzeciez jakby dwie rozne sprawy, i dlatego podalem
                                              przyklad o posiadaniu dzieci.
                                              • mmaly Re: troche z innej beczki 30.07.05, 21:14
                                                Michale, nie trzeba wielkiej inteligencji by zauważyć jak bardzo facet pasuje do
                                                faceta (co ciekawe, do pary kobiet większość panów nie ma zwykle zastrzeżeń, że
                                                nie pasują do siebie). Wystarczy odrobina wyobraźni. Widocznie małpy z Twojego
                                                programu miały tę właśnie odrobinę.
                                                I tego samego Tobie życzę, niekoniecznie po to, byś zaczął sypiać z facetami
                                                oczywiście. Wyobraźnia przydaje się w wielu sferach życia. Także w seksie hetero
                                                albo przy czytaniu Biblii (chociaż w zupełnie inny oczywiście sposób)
                            • Gość: Mona Re: Marcinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:03
                              Ale piszesz...
                      • Gość: expertum credere p Re: Mona IP: cyberglina.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 12:39
                        zależy między innymi z kim i dlaczego.

Nawiasem mówiąc pojęcia grzechu i czystości seksualnej w perspektywioe
                        historycznej kształtowały się przez obserwację zjaiowsk biologicznych:

i tak krew kojarzono naturalnie z życiem (krew przy porodzie i mensturancja) i
                        śmiercią (krew przelana w ofirze czy też na polu bitwy), a więc dwoma sferami
                        świętymi i tajemnymi których jedynym władcą i panem jest sam Stwórca, dawca
                        życia. Dawało to podstawę do zakazów rytualnych zabraniających niepowołanym
                        osobom miesznie się w odwieczny porządek rzeczy (zakaz obcowania z
                        miesiączkującą, zakaz spożywania duszonego zwierzęcia z którego nie spuszczono
                        krwi).

Podobnie gdybyś całowała się z kim popadnie, gdzie popadnie i w co popadnie,
                        dodatkowo nie zadając pytań o higienę partnerów, prawdopodobnie wcześniej czy
                        później dostałabyś opryszczki lub czegoś o poważniejszych konsekwencjach, a
                        postronny obesrwator (koleżanki??) zinterpretowałyby to jeśli już nie jako
                        grzech przeciw czystości i wstrzemięźliwości seksualnej, to co najmniej jako
                        grzech przeciw cnocie zdrowego rozsądku, umiaru i ogólnie pojętego panowania nad
                        sobą.

--------------------------------------------------------------------
                        "jest czas pieszczot i czas powstrzymywania sie od nich.
                        Marność nad marnościami i wszystko marność"

- Kohelet
                • Gość: kodżot Re: To kibice! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:41
                  cala polska poza mna i poza 99% zdrowego na umysle spoleczenstwa!Lecz sie!To
                  choroba!Nara!
    • Gość: Adam z Lublińca Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: 80.51.222.* 29.07.05, 13:35
      Pewnie ze ejstesmy tolerancyjni! Ludzie homo są spox! Ja nic do nich nie mam!
    • Gość: Mona Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 12:14
      Nic się w Polsce nie zmieni, dopóki wszyscy dookoła nie będa próbowali mówić
      innym jak mają żyć i kogo kochać. W dzisiejszych czasach ludzie nie wiedzą co
      to tolerancja nawet nie potrafią uszanować tego że inny człowiek może mieć
      odmienne poglądy lub upodobania. Nie każmy innym być takimi, jak my jesteśmy.
      Badźmy dobrzy, mili, tolerancyjni, spotykajmy sie przy jednym stole, po prostu
      badzmy LUDŹMI. Wydaje mi sie, że coraz częściej właśnie o tym zapominamy.
    • Gość: ona Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:13
      Włosy stają na głowie jak się czyta wypowiedzi niektórych forumowiczów. Nasze
      społeczeństwo jeszcze nie dojrzało.....To przykre ;(((
      • Gość: adamo Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 06:46
        Taaaaak...........to żenujące:((
    • Gość: XXL Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:21
      Mam przyjaciół homoseksualistów, to wspaniali, inteligentni ludzie. To przykre,
      że nie mogą normalnie żyć, że muszą się ukrywać, udawać. A przecież nie robią
      nic złego. Po prostu kochają. Czy to jakieś przestępstwo?
    • Gość: adamo Re: Czy jesteśmy tolerancyjni??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 17:50
      W górę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka