Gość: motylek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 13:02 Prosze doradzcie czy na prezent slubny (jestem swiadiem) moze byc wycieczka do Paryza tylko ze taka skromna i chyba to nawet weekend tylko bedzie.Zalezy jak fundusze.Doradzcie moze byc...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracuś Re: PREZENT SLUBNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:42 Witam, nie wiem nad czym się zastanawiasz, pewnie że może być, uważasz że to zły pomysł? Nawet jeśli miałaby to być tylko noc w Paryżu uważam pomysł za wyśmienity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: PREZENT SLUBNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 15:48 Dzieki pracuś :-D a jezeli maja inne plany?Powiedziec im wczesniej o tym? A moze polecicie jakies biuro podrozy??? pzd motylek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: PREZENT SLUBNY IP: *.sme.cranfield.ac.uk 27.07.05, 16:02 Skoro jestes swiadkiem, to przeciez ich mozesz delikatnie podpytac... Np jakie macie plany na po slubie? jedziecie gdziec? Szczerze mowiac mnie bardzo by ucieszyl taki prezent jest on niebanalny i lepsze to od kolejnego zelaska:-) Zawsze mozesz umowic sie w iurze w ktorym bedziesz kupowal wycieczke ze chcesz zrobic prezent parze mlodej ale jezeli beda mieli inne plany albo beda chcieli zwrotu pieniazkow to czy by sie nie dalo.... Na pewno wiesz jak to dobrze zalatwic:-) Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla Ciebie i tej Mlodej Pary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: PREZENT SLUBNY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:14 Dziekuje jestescie wspaniali :-)A co do prezentu tez mi sie wydaje wspanialy...wOle dac taki prezent (czyt. pamiatke) niz kolejny zestaw agd. Dzieki pzd.. moze zna ktos fajne biuro??? Odpowiedz Link Zgłoś