Dodaj do ulubionych

Fon - to już koniec.

IP: *.xtreme.net.pl 30.07.05, 14:49
Zastanawiam się kto rządzi radyjkiem fon. Mam nieoparte wrażenie, że jest to
ktoś z konkurencji. No bo jak tłumaczyć fakt, że ostatnio zwolniono redaktora
Marka Magierę człowieka w radio fon od sportu. Nie musiałem kupować gazet, by
się dowiedzieć co piszczy w częstochowskim sporcie.
Jeszcze 2 lata temu wiedziałem co się dzieje w mieście jeśli chodzi o sprawy
społeczno-gospodarcze. Potem radio pozbyło się redaktora Marka Kołakowskiego.
Pamiętam szczególnie jego ostre poranne wywiady z samorządowcami. Jeden
z niewielu dziennikarzy w Częstochowie, który nie bał się pytać polityków o
różne sprawy.
Jeszcze wcześniej radio wyrzuciło redaktora Piotra Wieszczyka mojego
ulobionego prezentera. Jego poranki były prowadzone z dużą klasą. Ostatnio
dowiedziałem się, że radio zwolniło innego prezentera Jacka Jarawkę.
W odpowiedzi dlaczego pan Jacek niepracuje usłyszałem od redaktora
naczelnego, że tonie móg zasr... interes.
No i tak, albo ktoś okrada to radio i wyrzuca niewygodnych, a chyba oto
chodzi, albo szefem stacji jest ktoś z radia C. Innego wytłumaczenia nie ma.
No chyba, że .... redaktor naczelny radia Fon jest chory psychicznie.
A swoją drogą jestem ciekawy kto jest właścicielem radia czy w ogóle wie kto
i jak rządzi w jego rozgłośni.
Ale w zasadzie jak powiedział mi redaktor naczelny nie mój zasr... interes
dlatego słucham radia C i Katowic.
Jestem ciekawy jaka jest opinia innych internatutów?

Obserwuj wątek
    • Gość: leandrao Re: Fon - to już koniec. IP: 80.51.57.* 30.07.05, 15:03
      Kułakowskiego a nie Kołakowskiego. Co do polityki Knysaka szkoda sie wypowiadac, bo nawet nie chce mi sie komentowac zachowania tego pajaca.
      • Gość: gość Re: Fon - to już koniec. IP: *.prenet.pl 30.07.05, 18:38
        po pierwsze to Marek Magiera odszedł sam . no cóż zrobić jeśli prezes/naczelny zlewa totalnie trzecioligowy sport ?

Marek Kułakowski - nie wiem o co dokładnie poszło , pisać nie będę . szkoda , że go już nie ma , bo też lubiałem włączyć radio na te 15 minut rano . pytania czasem miał hm... walcujące rozmówcę , ale dobrze .

Wieszczu grał soboty jeszcze 2 lata temu i też fajnie szło w eter , ale było to chyba dodatkowe zajęcie pana Piotra .

Co do JJ , to styl grania ma bardziej rockowy - inny niż popowy kierunek stacji , może dlatego go już nie ma , co jest dla mnie dużym zaskoczeniem - nie wiedziałem o tym . mam jednak nadzieję , że poniedziałkowe "Rock po zmrocku" wróci po wakacjach ?
        • Gość: radioman WYBACZAM WAM BO JESTEŚCIE W GIMNAZJUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:24
          jesli dostaniecie sie do liceum to bedzie niwybaczalne:

Kołakowski w mózgu miał dwie komórki i to z lewej strony. poziom pytańnasuwał
          na mysl jedno - wczesniej był na konsultacji w komórce partyjnej. jego pytania
          rozwalcowywały bo powodowały ataki smiechu i zażenowania - teraz w radiu kazdy
          moze mówić przez mikrofon. nawet nktos tak nieobiektywny i z wyraźnymi
          sympatiami eseslowskimi. o ile sie nie myle był członkiem komisji rady miasta z
          rekomendacji SLD. a teraz uprawia ten sam proceder w kablówce Szczuki -
          przewodniczącego rady miasta z SLD.

4-ligowy sport jest wart zainteresowania gminnego biuletynu a nie 12 miasta w
          Polsce

serial o wronie rzeczywiscie dowodził bezmózgowia autora - nie ma żadnego
          odniesienia do realiów a sili sie na wskazywanie konkretnych osób - o dziwo
          nigdy nie podawano autora - pewnie sie wstydził - co jednoznacznie wskazywało
          kto pisał te wypociny

co do naczelnego wole sie nie wypowiadac, bo szkoda na to czasu - czy
          wółasciciele stacji maja blizszy z nnim kontakt? czy zapytali sie "na miescie"
          co o nim sadzą ludzie?

pozostali panowie sa żadni wiec nie warto tracic na nich czasu
          • Gość: kopol Re: WYBACZAM WAM BO JESTEŚCIE W GIMNAZJUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 22:39
            Serial o Wronie to jedyne co tam bylo dobre.Muzyka koszmarna.
            • Gość: poinformowany bezguście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:56
              ten knot moze podobac sie tylko tepakom, żałosna zakomplesiona karykatura,
              dziwie sie prezyzdentowi że tego nie zdepcze obcasem. widac na dłoni
              preferencje polityczne autora. po za tym to jest debilne
          • Gość: gość Re: WYBACZAM WAM BO JESTEŚCIE W GIMNAZJUM IP: *.prenet.pl 31.07.05, 11:03
            "4-ligowy sport jest wart zainteresowania gminnego biuletynu a nie 12 miasta w
            Polsce"

jest wart , bo to nasze miasto i nasze drużyny sportowe !
            • Gość: gość Re: WYBACZAM WAM BO JESTEŚCIE W GIMNAZJUM IP: *.prenet.pl 31.07.05, 11:04
              imho
              • Gość: gość Re: WYBACZAM WAM BO JESTEŚCIE W GIMNAZJUM IP: *.prenet.pl 31.07.05, 11:05
                coś ucięło ;)

imho co masz z tego 12 miasta ? największy powiat w kraju ?
                • Gość: astor Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:43
                  Mnie się obecnie nie podoba styl prowadzenia "Mówisz i masz", i właściwie to
                  sama się zastanawiałam co sie stało z kilkoma w/w prowadzącymi..muszę
                  powiedzieć że tęskni się mi do tych głosów, któr naprawdę lubiam, a których już
                  nie ma..I Dorotkę Cierpińską gdzieś chyba rzadziej słyszę, ale mam nadzieję że
                  jej nie obejmie "reorganizacja" :) A powtarzany aż do przesady "Świat oczami
                  dziecka" staje się bardzo nudny i coraz mniej zabawny. No cóż, w moich oczach
                  Fonka także wiele straciła, mniej zyskała - nie pozostaje mi nic innego jak
                  chyba przeżucenie się na inną stację..
                  Swoją drogą, przydałboby się inne radio w 12 mieście w Polsce. Albo raczej
                  Radio.Myśle, że wiele osób na to czeka..Pozdrawiam.
                  • Gość: astor Fon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 11:45
                    Oczywiście - przeRZucenie - jakiś psikus się mi wdarł:)
                  • Gość: leandrao Re: Fon IP: 80.51.57.* 31.07.05, 19:43
                    Akurat wolalbym sobie posluchac Magica albo Kulakowskiego a nie Dorotki Cierpinskiej, ktora mnie rano raczy "newsami" z czestochowskich gazet. Dziekuje, wystarczy otworzyc GW, Zycie albo Dziennik i mam to samo. News to news a nie kopiowanie lokalnej prasy.
                • Gość: :D Re: WYBACZAM WAM BO JESTEŚCIE W GIMNAZJUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:20
                  mnóstwo fajnych ludzi, fajnych miejsc i dużo wydarzen. oczywiscie nie dla tych
                  co smażą cebule w akademiku
                  • Gość: kl Re: WYBACZAM WAM BO JESTEŚCIE W GIMNAZJUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 13:23
                    ale naczelny obsmarował własne miasto, piszac w Metro, że w kulturze mało się
                    dzieje. kompromitacja.taki gośc powinien byc poddany anatemie
                    • Gość: słuchacz Re: WYBACZAM WAM BO JESTEŚCIE W GIMNAZJUM IP: 212.87.241.* 31.07.05, 22:15
                      Co za bzdury ktoś wypisuje o Kułakowskim.Jaka komisja?Jaka Rada Miasta i jakie
                      SLD?Ważne że jak zaczynał rano zderzenia słuchano go we wszystkich biurach i
                      urzędach.Wszyscy ważniejsi w mieście chcieli dostać się do tego programu.Czy
                      jeżeli ktoś nie stoi z rękami przy spodniach przed wiadomymi osobami musi
                      zasługiwać na różne epitety ze strony zawsze lojalnych.Czy nie można uszanować
                      że ktoś coś robi dobrze?Narzekamy na poziom życia w naszym mieście prawie we
                      wszystkich dziedzinach a na forum jedynie połajanki i epitety wobec
                      każdego,który cokolwiek osiągnął i coś zaczyna w tym mieście znaczyć.
                      • Gość: MAREK K. nie rozumiem!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 01:00
                        sorry ale cztałem to kilka razy nie rozumiem. kto coś zaczynał znaczyć? co on
                        robił dobrze? po co chcieli sie dostac do tego żałosnego programu? co on robił
                        z tymi rękami w spodniach? bo mi sie tylko jedno jedno nasuwa na myśl....:-)
        • Gość: JACEK Re: Fon - to już koniec. IP: *.rn / *.rntel.com 04.08.05, 11:14
          Nie wroci. Chyba, ze w jakiejs innej stacji, gdzie nie bedzie Pana Szefa... z
          niektorym nie oplaca sie po prostu pracowac... Pozdrawam, Jacek
          • Gość: gość Re: Fon - to już koniec. IP: *.grosz.prenet.pl 04.08.05, 14:04
            no cóż... sprawy wewnętrzne przemilczmy :( zostaje mi chyba tylko posłuchać Cię z audycji , które mam nagrane na kasetach . niestety nie mam akurat tych , w których tworzyłeś opowieści muzyczne wspomagane fragmentami książek . nie raz nie dwa siedziało się z kubkiem kawy do 1 w nocy . zawsze podobało mi się też intro , tylko nie wiem co to za utwór .

pozdrawiam i powodzenia na innej fali :)
          • Gość: FONikoman Re: Fon - to już koniec. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 23:36
            Eh... Faktycznie jest troche prawdy w tym co piszecie, ale niestety nie za wiele
            J.J Wcale nie odszedl z radia i mozecie byc pewni ze jezeli wlaczycie radio w
            poniedzialek tj. 8.08 rano to uslyszycie tam J.J ;] Pozdrawiam ... tajemniczy
            ktos :)
    • robert.us Re: Fon - to już koniec. 05.08.05, 07:21
      hehe, czytając te wątki przychodzi mi na myśl tylko jedno, że nie radzicie
      sobie ze samym sobą i pewnie wasz pracodawca ostro krutykuje waszą pracę. W
      życiu każdy stara się robić to co mu dobrze wychodzi. Więc wpierw spójrzcie na
      siebie samych, rozgoryczonych, wiecznie mających powód do wyrzutów w stronę
      innych. Może tak spróbować terapeutycznej formy akceptacji tego co Was
      otacza ?. Będzie Wam prościej znieść myśli, że niestety nie macie wpływu na
      brzmienie stacji radiowych, programów telewizyjnych itp. Ludzie którzy zajmują
      się tym zawodem, nie znaleźli się tutaj z byle powodu. Każdy coś potrafi i
      stara się to robić jak najlepiej. Jeśli macie niespełnione ambizje zawodowe, i
      chcielibyście ich zastąpić, zawsze macie otwartą drogę do kariery. To tylko od
      Was samych zależy co będziecie w życiu robić. Bo jak na razie, robicie z siebie
      samych błaznów. To by było na tyle. A jeśli chodzi o głosy, których
      chcielibyście posłuchać jeszcze w radiu, to pewnie za jakiś czas powstanie w
      mieście historyczne muzeum audio dla wymagających. Będziecie mogli wykupić
      sobie karnet i odtwarzać do woli klisze muzyczne któe macie w głowie.
      Pozdrawiam :), jest tyle rozgłośni radiowych, że chyba tylko ktoś ograniczony
      nie potrafi pokręcić gałką w radiu.
    • Gość: bonjour Re: Fon - to już koniec. IP: *.one.pl 05.08.05, 18:22
      tak sie zastanawiam, kto może sluchać radia C. Są 3 podstawowe grzechy
      wsłuchiwania się w tą częstotliwość :

1) to nie jest radio lokalne z częstochowy, tylko lokalne z tychów, bo z tamtą
      rozszczepia program;
      2) informacje lokalne z częstochowy również są nadawane z Tychów;
      3) piosenki z lat 60,70,80 już nigdy się nie zmienią, nie przybędzie ich jak i
      również nie ubędzie

a po 4, wydaje mi się skoro radio C, nie nadaje programu z Częstochowy tylko z
      Tychów to blokuje lokalną częstotliwość, którą można wykorzystać w bardziej
      pożyteczny sposób.
      To Tyle. Pozdrawiam Wszystkich słuchaczy począwszy od radia A do Z-et.

"Eter jest dobry na wszystko - ale trzeba go z głową destylować"
      • Gość: gość Re: Fon - to już koniec. IP: *.grosz.prenet.pl 08.08.05, 00:11
        podoba mi się Twoje czwarte stwierdzenie . całkiem logiczne , tylko pytanie czy KRRiT coś to obchodzi ?
    • Gość: :) Re: Fon - to już koniec. IP: *.arqbcn.local / 212.31.40.* 05.08.05, 18:50
      :)
    • Gość: gość Re: Fon - to już koniec. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 00:17
      Słyszałam ,że Jarawka wyleciał bo nie chciał pracować po godzinach pracy ....
      hihihi
    • Gość: Sakal Re: Fon - to już koniec. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:53
      ... "W odpowiedzi dlaczego pan Jacek niepracuje usłyszałem od redaktora
      naczelnego, że tonie móg zasr... interes. "

No proszę to teraz na własnej skórze mozna się przekonac jak ten cień stacji
      radiowej kierowany przez gościa , którego ktoś całkiem przez pomyłkę mianował
      prezesem. Mam wrażenie ,że ten facet który rządzi tym radiem traktuje to jak
      swój własny folwark prawie zwierzęcy. Z założeniem " dopóki tonący okręt płynie
      trzeba z niego dla siebie wycisnąć ile wlezie . Nie dbając o to aby naprawić
      tonący wrak tylko ze zgliszczy wybudować dla siebie jacht wysokiej klasy."
      Generalnie - mamy w nosie słuchacza i jakże ważną misję stacji lokalnej- na
      podstawie której radio pewnie otrzymało koncesję. Najważniejsze jest aby
      realizować swoje wizje .... ofiary nie są tutaj istotne. Można powiedzieć po
      trupach do celu. Tylko gdzie i jaki jest tutaj cel. W/g mnie zasadniczym celem
      każdej stacji radiowej jest pozyskiwanie słuchaczy a tym czasem w Częstochowie
      mamy precedens - niemal że boski już "prezes" niepodzielnie rządzi i robi
      wszystko aby zniechęcić do słuchania tej stacji ... niech tak robi i końca
      patrzy ... a koniec mam nadzieję jest już bliski. Może jakaś normalna poważna
      sieć kupi wreszcie to radio i będzie święty spokój
      • Gość: ja Re: Fon - to już koniec. IP: *.one.pl 17.08.05, 11:56
        Trochę nie rozumiem Twojej wypowiedzi - jakby nie było jest to prywatny zakład
        pracy a Ty jako osoba postronna zaczynasz zajmować się kwestią kadrową.
        Dlaczego nie zajmiesz się kadrami w np Hucie czy TRW? tam masz większe pole do
        popisu i szefów chamów też kilku znajdziesz. Życzę powodzenia i posiadania
        własnej rozgłośni radiowej w której zadowolisz gusta wszystkich słuchaczy,
        zdasz relacje ze wszystkich spotkań piłkarskich - włączając ligę podwórkową a
        przy tym zapewnisz taką słuchalność, że będzie Cię stać na zapłacenie podatków
        i pensji pracownikom. Ciekawi mnie jeszcze jedna kwestia - wszyscy narzekają na
        FON - JEDYNĄ lokalną rozgłóśnię, a nikogo jakoś nie interesuje temat quasi
        częstochowskiego radia złote przeboje - nikt nie narzeka, wszystko się podoba -
        to może rozwiązaniem jest wyeksmitować wszystkie częstochowskie rozgłośnie
        • Gość: gość Re: Fon - to już koniec. IP: *.grosz.prenet.pl 17.08.05, 12:52
          huty nikt nie słucha , co najwyżej wącha nocą jak smogu nie widać .
      • Gość: Bonjour DO SAKALA IP: *.tda / 195.206.3.* 17.08.05, 16:08
        :), przez pomyłkę to ktoś Ciebie nauczył pisać i teraz na forum ludzie czytają
        Twoje bzdury, nie masz pojęcia co piszesz i o czym piszesz, czyli masz zadatki
        na partyjniaka z samoobrony, jeśli nim jesteś i ubiegasz się z Lepperem o
        koncesje w Częstochowie to zapomnij !!!, po drugie w/g Ciebie dobrą metodą na
        złe samopoczucie jest pisanie o rzeczach o których nie masz pojęcia (co z
        pewnością nie tylko ja zauważyłem), po trzecie skoro według Ciebie FON jest
        słabym radiem - to po co go słuchasz, jeśli go nie sluchasz to skąd wiesz jak
        gra ? jeśli lubisz zadawać sobie pytania na które nie znasz odpowiedzi to nie
        licz że ktoś inny udzieli Ci na nie odpowiedzi, jeślisz szukasz pracy i jesteś
        niedowartościowany to wyjedź do Londynu, może tam zrobisz kariere jako
        niezależny obserwator życia publicznego, bedzie Ci prościej, jednak biorąc pod
        uwagę fakt że na pewno nie znasz języka angielskiego pozostanie Ci praca
        malarza pokojowego i słuchanie lokalnej brytyjskiej rozgłośni, wtedy na taką
        rozgłośnie nie bedziesz narzekał bo jej nie zrozumiesz, a jeśli chodzi o
        Jarawkę, to spotkaj się z nim na piwie - może przedstwi Ci kilka ekspresowych
        lekcji jak być dupkiem i chamem wobec swoich współpracowników, to tyle ...., a
        jak chcesz mieć święty spokój to zawsze możesz wybrać radio Jasna Góra, Radio
        Fiat lub Radio Maryja, to tyle, pa
      • Gość: Bonjour DO SAKALA IP: *.tda / 195.206.3.* 17.08.05, 16:08
        :), przez pomyłkę to ktoś Ciebie nauczył pisać i teraz na forum ludzie czytają
        Twoje bzdury, nie masz pojęcia co piszesz i o czym piszesz, czyli masz zadatki
        na partyjniaka z samoobrony, jeśli nim jesteś i ubiegasz się z Lepperem o
        koncesje w Częstochowie to zapomnij !!!, po drugie w/g Ciebie dobrą metodą na
        złe samopoczucie jest pisanie o rzeczach o których nie masz pojęcia (co z
        pewnością nie tylko ja zauważyłem), po trzecie skoro według Ciebie FON jest
        słabym radiem - to po co go słuchasz, jeśli go nie sluchasz to skąd wiesz jak
        gra ? jeśli lubisz zadawać sobie pytania na które nie znasz odpowiedzi to nie
        licz że ktoś inny udzieli Ci na nie odpowiedzi, jeślisz szukasz pracy i jesteś
        niedowartościowany to wyjedź do Londynu, może tam zrobisz kariere jako
        niezależny obserwator życia publicznego, bedzie Ci prościej, jednak biorąc pod
        uwagę fakt że na pewno nie znasz języka angielskiego pozostanie Ci praca
        malarza pokojowego i słuchanie lokalnej brytyjskiej rozgłośni, wtedy na taką
        rozgłośnie nie bedziesz narzekał bo jej nie zrozumiesz, a jeśli chodzi o
        Jarawkę, to spotkaj się z nim na piwie - może przedstwi Ci kilka ekspresowych
        lekcji jak być dupkiem i chamem wobec swoich współpracowników, to tyle ...., a
        jak chcesz mieć święty spokój to zawsze możesz wybrać radio Jasna Góra, Radio
        Fiat lub Radio Maryja, to tyle, pa
        • Gość: Sakal Do:Bonjour IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:36
          Ja nieznam ani osobiście Pana Jacka Jarawki ani Pana Prezesa. Radia Fon
          słuchałem , ale już nie słucham to co napisałem bazuje na wypowiedziach
          wieeeeellllu forumowiczów. A mój post jest tylko odniesieniem do tego co
          napisał Witold ( chodzi o sposób traktowania słuchacza - przeczytaj proszę
          uważnie to bedziesz wiedział ) . Tobie nic do tego czy znam angielski czy też
          nie . Natomiast jestem przekonany pewnie znasz doskonale szefa ... Jeśli tak to
          z Twojego postu wynika ,że sam możesz założyć Partię Wzajemnej Adoracji. I w
          przeciwieństwie do Ciebie nie zachęxam Cię do wyjazdu do Londynu ale najlepiej
          na Marsa ... wtedy naprawdę będzie święty spokój. Poczytaj inne posty i opinie
          a zrozumiesz ,że jesteś w opozycji.
          to tyle.
        • Gość: :-) ALEZ PANIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:51
          "jak chcesz mieć święty spokój to zawsze możesz wybrać radio Jasna Góra, Radio
          Fiat lub Radio Maryja, to tyle, pa"

Ależ szanowny panie, powinien Pan jak najczęściej słuchac tych stacji. Po
          pierwsze, może by Pan zmądrzał, choć podejrzewam że to juz nie grozi, poza tym
          troche nauczy sie Pan RADIA, bo radiowęzeł kazdy potrafi robić.

Pokora to pierwszy krok do ozdrowienia. Żeby wyzdrowiec nalezy najpierw
          zobaczyc że jest się chorym.
    • Gość: Bonjour DO_ALEZPANIE IP: *.one.pl 18.08.05, 16:11
      Jeśli wychował się Pan na tych rozgłośniach pewnie jest Pan bardzo mądry. Jeśli
      tak to widać, że w parze z tą "mądrością" maszeruje rozczarowanie zawodowe,
      które nie pozwala się Panu spełniać w pracy w radiu. Może faktycznie w Pana
      przypadku warto słuchać Radia Fiat i Jasna Góra, choćby dlatego żeby nie byc
      kompletnym "półdebilem" i móc cokolwiek o radiu na forum napisać. Jeśli już
      wspomina Pan o chorobie, to proszę poszukać jakiegoś forum dla niespełnionych
      marzycieli, może ktoś Panu po znajomości przepisze recepte albo podpowie jak
      leczyć wrzody z dzieciństwa.
      • Gość: :-) ALEZ PANIE "RADIOWCU" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:15
        Ależ panie "radiowcu", tym aroganckim i chamskim tonem pokazuje pan ze nigdy
        nie powinien zajmować się radiem. tam pracuja ludzie, którzy maja coś do
        przekazania. Mówic to nie znaczy powiedzieć. jak widac z panskich wypowiedzi -
        pan nic nie ma do zaoferowania. :-)
        o wychowaniu nie bede z panem dyskutował bo najwidoczniej nie wie pan co znaczy
        to słowo. wychowałem sie na trójce. ale mówiac o Radiu Jasna Góra, Maryja i
        FIAT mam na myśli coś szczególnego. czego pan nie jest w stanie pojąć.
        • Gość: Bonjour Re: ALEZ PANIE "RADIOWCU" IP: *.one.pl 19.08.05, 15:48
          Pan się wychował na trójce, ja za to miałem lepsze oceny, to tyle , pozdrawiam
    • Gość: dla mnie badziewka Re: Fon - to już koniec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 08:30
      Więc tak, nies słucham i nie słuchałem tego radia.No wyjątkowo podczas zakupów
      jak gdzies to grało lub u kogoś~~jedno jest pewne, jest to słabe radio o czym
      swiadczy chociaż umieszczanie na forum tego typu tematów na temat tej
      rozgłośni.Cel-wiadomo, wybadanie czy ktos tego słucha czy nie...Znam(znałem )
      kilka osób z tego kręgu FON i raczej nie mam pozytywnych odczuć na ich temat,
      oczywiście na czele stoji zakochany w sobie i wszechwiedzący Red.nacz.nijaki
      Mariusz K.Pamietam go jeszcze z City,reszta na siłę usiłuje być takimi lokalnym
      gwiazdkami,które liczą na cud i propozycje pracy niewiadomo gdzie.Wiem zaraz
      sie ktos przyczepi i powie że Irkowi B się udało, a pewnie tyle że z nim to już
      inna historia.Generalnie koleś kontaktujący się z redakcją i pytający czemu
      jakiś jarawka gra czy s...a jest imbecylem, bo faktycznie to niejego zakichany
      interesik.Jak się zakochał w prezenterze co go juz nie ma, to niech mu zapłaci
      to będzie mu smucił do uszka ;-)tyle...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka