Dodaj do ulubionych

Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 11:35
Jadę nad morze z małym dzieckiem, a podobno trasa Łódź-Toruń jest zakorkowana
z powodu robót drogowych. Może ktoś na forum mi poradzi, czy jechać tą trasą?
Obserwuj wątek
    • piotrusb_1 Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy 08.08.05, 11:37
      no skoro napisałaś że jest zakorkowana, to chyba już wiesz jaka będzie odpowiedź ;)
    • Gość: kierowca Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:43
      proponuje ominac te droge bo dwie godziny minimum stracisz w korku,zalezy gdzie
      jedziesz nad morze zawsze mozna wybrac inna droge,pozdrowienia
      • Gość: re Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:01
        Fakt, ja miałem szczescie bo już wracałem znad morza ale korki byly kilkukilometrowe w drugą stronę. Pomysl o alternatywnej drodze.
      • Gość: Ania Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:59
        Jadę do Ustki. Doradżcie mi jakąś rozsądną trasę.
        Dziękuję!
        • Gość: abc Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:23
          Wczoraj wracałem z Ustki i nie najgorzej jechało się trasą (poczynając od
          Częstochowy): Wieluń - Sieradz - Kalisz - Konin - Września - Gniezno - Bydgoszcz
          - Słupsk - Ustka. Odcinek Konin - Września autostradą A2, koszt dodatkowy 11 zł,
          ale za to szybko i swobodnie. Dystans z Cz-wy do Ustki tą trasą to ok.610 km.
          Udało się w 8,5 godziny. Tyle, że to była niedziela, a wtedy wiadomo ruch mniejszy.
          • Gość: Ania Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 07:30
            Dziękuję. Widzę, że pojadę właśnie tą trasą.
            Pozdrowienia!
    • Gość: kierowca Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.21.pl / *.21.pl 09.08.05, 11:28
      zalezy o ktorej godzinie i w jaki dzień tygodnia.
      Jak bedziesz tam o swicie za Łodzią to nie bzie tragicznie ... i oczywiscie nie
      w sobote/niedziele.
      • Gość: kierowca Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:11
        najlepiej jechac na wielun kepno poznan pila koszalin . nadfrobi sie km ale nie
        bedszie trza palcic za autostrade i przejezdzac takie miasta jak lodz torun
        bydgoszcz.
        pozdreawiam i zycze milej podrozy
    • Gość: usteczka Najprzyjemniejsza droga IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 09.08.05, 23:19
      Najprzyjemniejsza jest droga ustka - ustka.
      • Gość: Jarema Re: Najprzyjemniejsza droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 08:13
        Droga Częstochowa - Ustka najprzyjemniejsza jest ze mną!
    • Gość: a Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: 212.160.108.* 10.08.05, 09:38
      nawet nie probuj jechac ta trasa, jechalem z dziecmi, strasznie marudzily. co
      chwile budowa ronda lub inne takie podobne, mozna objechac, dojedziesz szybciej
      i calkiem przystepnymi drogami, a propo - kawalek drogi z włocławka do torunia
      jechalem niecale 2 godz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka