Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 11:35 Jadę nad morze z małym dzieckiem, a podobno trasa Łódź-Toruń jest zakorkowana z powodu robót drogowych. Może ktoś na forum mi poradzi, czy jechać tą trasą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrusb_1 Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy 08.08.05, 11:37 no skoro napisałaś że jest zakorkowana, to chyba już wiesz jaka będzie odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:43 proponuje ominac te droge bo dwie godziny minimum stracisz w korku,zalezy gdzie jedziesz nad morze zawsze mozna wybrac inna droge,pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:01 Fakt, ja miałem szczescie bo już wracałem znad morza ale korki byly kilkukilometrowe w drugą stronę. Pomysl o alternatywnej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:59 Jadę do Ustki. Doradżcie mi jakąś rozsądną trasę. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:23 Wczoraj wracałem z Ustki i nie najgorzej jechało się trasą (poczynając od Częstochowy): Wieluń - Sieradz - Kalisz - Konin - Września - Gniezno - Bydgoszcz - Słupsk - Ustka. Odcinek Konin - Września autostradą A2, koszt dodatkowy 11 zł, ale za to szybko i swobodnie. Dystans z Cz-wy do Ustki tą trasą to ok.610 km. Udało się w 8,5 godziny. Tyle, że to była niedziela, a wtedy wiadomo ruch mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 07:30 Dziękuję. Widzę, że pojadę właśnie tą trasą. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.21.pl / *.21.pl 09.08.05, 11:28 zalezy o ktorej godzinie i w jaki dzień tygodnia. Jak bedziesz tam o swicie za Łodzią to nie bzie tragicznie ... i oczywiscie nie w sobote/niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:11 najlepiej jechac na wielun kepno poznan pila koszalin . nadfrobi sie km ale nie bedszie trza palcic za autostrade i przejezdzac takie miasta jak lodz torun bydgoszcz. pozdreawiam i zycze milej podrozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usteczka Najprzyjemniejsza droga IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 09.08.05, 23:19 Najprzyjemniejsza jest droga ustka - ustka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarema Re: Najprzyjemniejsza droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 08:13 Droga Częstochowa - Ustka najprzyjemniejsza jest ze mną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jechał ktoś trasą Łódź-Toruń? - pomocy IP: 212.160.108.* 10.08.05, 09:38 nawet nie probuj jechac ta trasa, jechalem z dziecmi, strasznie marudzily. co chwile budowa ronda lub inne takie podobne, mozna objechac, dojedziesz szybciej i calkiem przystepnymi drogami, a propo - kawalek drogi z włocławka do torunia jechalem niecale 2 godz! Odpowiedz Link Zgłoś