Gość: aga IP: 80.51.222.* 18.08.05, 14:24 Proszę o informacje na temat lek.Jacka Klimali. Słyszałam o nim, że jest dobrym specjalistą. Gdzie przyjmuje i jak wygląda rejestracja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof T. Re: informacje o lekarzu Jacku Klimala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:13 Potwierdzam, jest doktorem nauk medycznych, wybitnym specjalistą laryngologiem i nie tylko. www.google.pl/search?hl=pl&q=%22Jacek+Klimala%22&lr=lang_pl Krzysztof T. (podpis odręczny czytelny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orzelek Re: informacje o lekarzu Jacku Klimala IP: 80.51.57.* 18.08.05, 19:03 Prywatnie przyjmuje na ulicy Kutrzeby 3/6.Bylem u niego kilka lat temu.Nie trzeba sie rejestrowac,obowiazuje kolejnosc przyjscia.Nie wiem jak jest obecnie.Przyjmuje bodajze w poniedzialki i srody.Polecam doktora Klimale.Po wieloletnich problemach z bólami gardla,setkami antybiotyków przepisywanych od lekarzy pediatrów,po paru wizytach od kilku lat mam spokój. Zdrówka zycze! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: informacje o lekarzu Jacku Klimala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:23 Będąc dzieckiem 6-letnim ciągle chorowałam na uszy ,gdy dostałam się w ręce J. Klimali mam spokój z uszami, a do dziś pamiętam tem ból .Wspaniały lekarz! Odpowiedz Link Zgłoś