Gość: studentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:49 Jestem studentką IV roku, szukam jakiejś pracy nie tylko na te ostatnie dni wakacji. Oczywiście chodzi mi o pracę "normalną". Jeśli wiecie coś o jakiś ofertach, dajcie znać. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3xTak Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:20 CF gomma szuka kandydatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 00:20 Co to takiego ta CF gomma. Proszę o informacje. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomma Re: Szukam pracy IP: *.brama.prenet.pl 25.08.05, 11:26 rekrutacja tam to paranoja z ludzi robią bydło a teraz przez przez wyzyskiwaczy z work serwis zatrudniają,byłem tam i nie polecam.Może pan Duda już przeginał że wzieli work serwis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Szukam pracy IP: *.21.pl / *.21.pl 25.08.05, 13:58 Naucz się szukać informacji, bo nie znajdziesz pracy: www.cfgomma.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż Re: Szukam pracy IP: *.brama.prenet.pl 25.08.05, 12:19 Szczęść boże,ja też skończyłem studia i niedługo będę zamiatał ulice jak mnie zechcą bo z dyplomem do takiej pracy się załapać to sukces,na lępszą pracę jest szansa jak masz plecy albo kasę przodują w tym firmy "państwowe" i zachodnie które posadziły polaczka na stołku i ciągnie ile się da,bo złapał pana boga za nogi. Odpowiedz Link Zgłoś