Dodaj do ulubionych

Czy dobrze widziałam? Naprawdę??????????

24.08.05, 21:12
Dziś mi mignęło , na szybie tramwaju np hasło"
Wrona na posła..........
Tak odczytałam , tyle było czytelne.......
Biały napis na niebieskim tle..........
To NASZ P,P WRONA w posły się wybiera.........
Czy to zbieżnośc nazwisk ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Angela Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.flatpla.net 24.08.05, 21:54
      Prawda to?
    • Gość: Obywatel Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:13
      NIe wiem.
      Ale jeżeli to prawda to w Polsce będzie normalny ARMAGEDON!
      • Gość: Angela Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.flatpla.net 24.08.05, 22:17
        Zaraz ARMAGEDON, troszkę więcej wiary w naszego kochanego pana prezydentunia,
        proszę. Wrona do dzieła, wracaj na ławy poselskie.
        • rainm Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? 24.08.05, 22:19
          To może faktycznie odrazu lepiej sobie strzelić w łeb ? :/
          • Gość: Angela Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.flatpla.net 24.08.05, 22:21
            A masz z czego?
            • Gość: ja Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:28
              Czytałem. Nazwisko Wrona dużymi a później sie doczytałem,że to Paweł Wrona
            • rainm Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? 24.08.05, 22:29
              Proca Mauser wzór z 1905.
              • Gość: Angela Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.flatpla.net 24.08.05, 22:29
                No to masz super sprzęt)))
                • rainm Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? 24.08.05, 22:31
                  Lepszy rydz niż nic :P
                  • Gość: Angela Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.flatpla.net 24.08.05, 22:33
                    Bez zbędnej skromności, prosze.
                    Na mnie juz pora, dzieki za miła polemikę na kilku wątkach. Dobranoc.
                    • rainm Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? 24.08.05, 22:35
                      Wątpie, że poczekała aż ją pożegnam.
                      • Gość: gość Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.grosz.prenet.pl 24.08.05, 22:37
                        buahahahaha to co ? teraz likwidujemy śląskie ? hahahahahahaha............
                        • rainm Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? 24.08.05, 22:39
                          A co ma piernik do wiatraka i jaka to mąka ?
                  • Gość: Wlodek Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.vf.shawcable.net 25.08.05, 05:53
                    rainm napisał:

> Lepszy rydz niż nic :P

Jak ten z lic. Mickiewicza, to wybieram nic...
                    Rok temu obaj z Wrona popisali sie jakos niespecjalnie...
                    Choc Wrona z Rydzem i biskupem maszerujacy w takt a'la szkockiej orkiestry
                    kobziarzy po Krakowskiej to byl wist specjalnego rodzaju:)))
                    I wart upamietnienia w annalach miejskich.
                    • rainm Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? 25.08.05, 14:59
                      Gość portalu: Wlodek napisał(a):

> rainm napisał:
                      >
                      > > Lepszy rydz niż nic :P
                      >
                      > Jak ten z lic. Mickiewicza, to wybieram nic...
                      > Rok temu obaj z Wrona popisali sie jakos niespecjalnie...
                      > Choc Wrona z Rydzem i biskupem maszerujacy w takt a'la szkockiej orkiestry
                      > kobziarzy po Krakowskiej to byl wist specjalnego rodzaju:)))
                      > I wart upamietnienia w annalach miejskich.

eeee... Włodziu, chyba kochany nie złapałeś wątku. Cieszę się na samą myśl, że
                      poświęciłeś chwilkę na napisanie tej krótkiej lecz treściwej analizy jednak
                      mówiłem o procy :) Na tej płaszczyźnie też możemy wymienić zawsze
                      doświadczenia...
        • Gość: ankaretta Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.man.czest.pl 25.08.05, 20:39
          Niech idzie w posły! do towarzystwa Mu wybiera się Lewandowski! Może w naszej
          Częstochowie będzie kto mądrzejszy prezydentem, a tak co nie daj Boże znów by
          chciał kandydować na prezydenta miasta? To lepiej niech będzie p-osłem, i tak
          nic tam nie zrobi tak jak dla miasta.
    • Gość: fafik IWONKAA To CZŁONKINI SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:21
      ... i dobrze wie że ten Wrona to facet o takim samym nazwisku z PO
      • Gość: janek Re: IWONKAA To CZŁONKINI SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:25
        a ta Angela i pozostałe sklepikarki to członkinie koła gospodyń domowch SLD z
        Pólnocy
        • Gość: Angela Re: IWONKAA To CZŁONKINI SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:56
          Janku, juz mam tą makatke dla ciebie, przyjdź!!
        • rainm Re: IWONKAA To CZŁONKINI SLD 25.08.05, 15:01
          Ty się gospodyń już nie czepiaj...
          • Gość: junior Re: IWONKAA To CZŁONKINI SLD IP: *.prenet.pl 25.08.05, 15:09
            spojrzcie na plusy - czestochowa przestanie byc jedynym miastem z prohibicja i zakazem picia alkoholu w juwenalia ;)
            • rainm Re: IWONKAA To CZŁONKINI SLD 25.08.05, 15:11
              Heh... Gdyby naprawdę czarnych wyjeee.... wyjechać im pomogli z kraju to nawet
              był bym skłonny Korwinowi Mikke dać fotel prezydenta...
              (Bananowej republiki - ale to małym druczkiem)
    • Gość: marcin_r Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.21.pl / *.21.pl 25.08.05, 19:55
      Kobieto! Jechałem dziś tramwajem i też widziałem to hasło, ale w odróżnieniu od
      Ciebie czytam wszystko, a nie po łebkach. Siejesz ploty i zamęt. Na ulotce było
      napisane "Przemysław Wrona" czy jakoś podobnie, na pewno nie Tadeusz.
      • Gość: Menel Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:59
        Przemyslaw Wrona, nie Pawel- nie rodzina
      • Gość: Ruda Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:11
        W odróżnieniu od Ciebie ...........
        Nie jeżdżę tramwajami i ulotkę widziałam przelotnie......
        Stąd moje pytanie............
        Czytaj ze zrozumieniem............
        • Gość: marcin_r Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? IP: *.21.pl / *.21.pl 25.08.05, 20:26
          Jeśli nie jeździsz tramwajem to bądź miła i wygłaszaj wyważone poglądy.
          Napisałaś wyraźnie "To NASZ P,P WRONA w posły się wybiera.........". Niby
          przypuszczasz i pytasz, a dalej piszesz w zdaniu twierdzącym.

PS. Nie musisz też akcentować, że nie jeździsz tramwajem, bo mnie to nie interere.
          • iwonnkaa Re: Czy dobrze widziałam? Naprawdę?????????? 25.08.05, 20:36
            Ze znakiem ZAPYTANIA , i tak wynika z kontekstu postu............
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka