Dodaj do ulubionych

RAK JELITA GRUBEGO!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:09
1. Czy ktoś wie jaki lekarz zajmuje sie takimi sprawami?
2. W którym szpitalu w Częstochowie operują raka jelita grubego i na jakim
oddziale?
3. Czy ktos zna dobrego lekarza prywatnego, do którego mozna iść na
konsultację z takim schorzeniem?
Bardzo proszę o wskazówki, to na prawdę powaqżna sprawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: AgaKropka Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:15
      Ten lekarz to PROKTOLOG- zajmuje sie jelitem grubym.
      A tak z innej beczki - skąd pomysł z tym rakiem, skoro nawet nie wiesz jaki
      lekarz to stwierdza?
      ;-) Pozdrawiam
    • Gość: AgaKropka Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:18
      To pytanie dlatego,że jak byłam mała, to też myślałam,że mam raka...z powodu
      krwi w kale. Po kilku nawrotach "choroby", skojarzyłam ją z buraczkami na
      obiad :-)
      • Gość: dim Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:21
        z naszymi częstochowskimi lekarzami bym uważał, godny polecenia jest prof.
        Pardela z zabrza. Kontakt do niego najlepiej zdobyć przez dr Gostkowskiego,
        który przyjmuje w przychodni przyszpitalenej Biegańskiego. On jest gastrologiem
        i na pewno dobrze Cię pokieruje.
    • Gość: aneta Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:22
      To, że to jest proktolog to wiem. Ale słyszałam, że operację może przeprowadzić
      chirurg ogólny. Chciałabym wiedzieć dokładnie. Dlatego pytam osób, które sie
      orientują lub same przeszły taka operację bądż ktoś z ich bliskich. Może znają
      jakiegoś dobrego prywatnego lekarza.
      A pomysł wziął się z życia. Po prostu muszę wiedzieć. To dla mnie bardzo pilne
    • Gość: dim Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:25
      prof Pardela jest chirurgiem naczyniowym specjalizuje się właśnie w "jelicie
      grubym'
    • Gość: aneta Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:35
      OK. Dziękuje za informacje.
      • Gość: dim Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:39
        jeszcze jedno, z tego co wiem Pardela jest teraz na urlopie, ale najlepiej
        zgłoś się do Gostkowskiego i on Ci doradzi co robic. Ja jestem świerzo po
        podobny przejściach więc są to informacje z pierwszej reki.

pozdrawiam
    • Gość: do dim!!! Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:55
      A wiesz może czy ten dr Pardela przyjmuje tylko prywatnie? Przeprowadza takie
      operacje w którymś z częstochowskich szpitali? Jesli się orientujesz to napisz
      proszę.
      Z góry dziękuję
      • Gość: dim Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:59
        napiszę Ci wszystkie info później jak wróce od brata. on jest dobrze
        zoorientowany (łącznie z nr telefonu), także szukaj Twojego postu wieczorem,
        o.K?

pozdrawiam
    • Gość: do dim Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:24
      OK dzieki bardzo
      • Gość: do Anety Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 17:34
        Jeśli masz gg podaj numer, to może ci pomogę.
        Pozdrawiam
        • Gość: Ewa Re: RAK JELITA GRUBEGO!!! do Anety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:16
          Szpital Blachownia polecam bo operowany był tam mój kolega ,operował go
          ordynator chirurgii ogólnej dr.Jabłonka.Juz jest 6lat po zabiegu i czuje się super.
    • Gość: aneta mój nr GG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 18:13
      nr GG 8571002
      Dzięki za pomoc. czekam. Obecnie jestem w pracy do 20 a tylko tu mam internet.
      ale jutro i pojutrze będę dostępna od 9 do 20 więc jesli możesz mi pomóc
      dostarczając jakies informacje i wskazówki to czekam i z góry dziękuję.
      POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka