Dodaj do ulubionych

Nic mi się totalnie nie chce....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 18:40
wstaje o 13stej , piję kawę, a jej przygotowanie to największy wysiłek na
jaki mam ochotę. Czasami myślę sobie , czy czegoś nie zrobić ze swoim życiem,
ale od razu lenistwo weryfikuje te myśli. Czy to choroba, żeby tak nic nie
robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: henryczek Re: Nic mi się totalnie nie chce.... IP: *.com / *.strefa.com 28.08.05, 18:49
      mam ostatnio tak samo,moze to początki depresji:|
      • Gość: . Re: Nic mi się totalnie nie chce.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:45
        Zgadza się, najlepiej nic dalej nie róbcie, to będzie już prawdziwa depresja....
    • Gość: Jacek Re: Nic mi się totalnie nie chce.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:07
      Nadajesz się na posła z Częstochowy. Szybko się zgłoś, to jeszcze zdążysz, a ja
      na Ciebie zagłosuję@
      • Gość: HS Re: Nic mi się totalnie nie chce.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:23
        Po ile wy macie lat?????????
    • Gość: Wit Re: Nic mi się totalnie nie chce.... IP: 195.117.153.* 28.08.05, 21:32
      Gdy przed dziesięciu laty dopadło mnie dokładnie to samo co Ciebie, zapytałem
      samego siebie o sens dalszego życia. Niewiele mi brakowało, żeby "rzucić się"
      na linę. Ale wtedy to na mojej drodze stanął ktoś, kto wskazał mi na inne
      wartości niż te na codzień przeze mnie uznawane i wyznawane. Poznanie i
      przyjęcie ich do mojego życia spowodowało, że od tamtego czasu nie tylko mi się
      chce, ale wprost nie wyobrażam sobie innego życia jak służyć innym. I nie jest
      mi trudno wstać o godz 6 rano by wspierać tych, którzy doszli do kresu własnej
      drogi. Serdecznie Ci radzę Przyjacieli szukaj tej grogi, a ja mogę Cię jedynie
      zapewnić, że radość z jej znalexienie będzie tym wieksza im większą pustkę w
      tej chwili odczuwasz. Życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach.
      • Gość: leniwy do bólu Re: Nic mi się totalnie nie chce.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:50
        Wit proszę Cię o jakieś wskazówki, bo dzisiaj jest podobnie, nic nie ma
        sensu....
        • Gość: MjM Re: Nic mi się totalnie nie chce.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:57
          leniwy do bolu, spisz i piszesz to fantastyczne chyba ze, wyjatkowo wstales
          dzis wczesniej
    • Gość: jerry Re: Nic mi się totalnie nie chce.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:15
      Może z kimś porozmawiaj ?
      • Gość: ww Re: Nic mi się totalnie nie chce.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 22:06
        zakochaj sie to powinno ci ozywic troche zycie lepiej lub gorzej...
    • Gość: diagnoza Cygańska grypa IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 30.08.05, 04:42
      Jeżeli na dodatek nie możesz leżeć na brzuchu, bo przeszkadza ci interes, to
      jest najwyraźniej cygańska grypa.
      Może jakiś fachowiec powie ci jak wyjść z tej trudnej sytuacji.
      • Gość: gość Re: Cygańska grypa IP: 212.244.80.* 30.08.05, 07:56
        Mam w domu coś takiego jak ty.Ma 20lat gnije do 13tej posiedzi przy kompie
        połazi z kolesiami,posiedzi na boisku i tyle.Smieci wyniesie kiedy indziej bo
        teraz nie ma czasu,do sklepu mu sie nie chce bo gra nie mowić do niego bo gowno
        go obchodzi co sie mowi .Skonczyło toto zawodowke nie przeczytało w zyciu zadnej
        ksiażki a wszystkich w koło a szczegolnie zywicieli swoich uwaza za debili.Sory
        zapisało sie toto do technikum ale mowi ze wtym tech nikum to nie trzeba się
        uczyć a mature to zdadzą krasnoludki.Ptawo jazdy zdawało 3razy bo się testow nie
        nauczyło bo mu sie nie chciało.Czsem zastanawiam sie po co toto zyje.
        • Gość: jerry Re: Cygańska grypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:32
          Czy "to to" jest Twoim dzieckiem? Jeśli tak to zastanów się nad sposobem w jaki
          traktujesz syna lub córkę. Takie pogardliwe mówienie o osbie i nazywanie
          jej "to to" odbiera jej podmiotowość. Wychowuje się przede wszystkim przez
          przykład. Dobrze się nad tym zastanów i zrób coś póki jeszcze możesz.
          • Gość: Gość Re: Cygańska grypa IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:35
            Przykład to mu sie dawało przez 19lat a teraz to mu daja kolesie.Wpajanie
            dobrego wychowania i norm ktore są w zyciu konieczne uwaza za bzdury.Rodzice
            ktorzy pracują a nie kombinują to debile.Ale debilizmem nie jest z tego czerpać
            dla siebie co się da.On jest blokersem i jest z tego dumny.Cham najczystszej
            wody taka ruska stal co to gniotsa nie łamiotsa.Pogardliwe nazywanie powiadasz
            odbiera podmiotowosć.Tu nie poradzili zadni psycholodzy ani pedzgodzy boTOTO
            jest tak cwane ze ich wciąga jedną dziurką od nosa po prostu anioł ktorego się
            gnębi.
            • Gość: aster100 Re: Cygańska grypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:10
              To moze TO TO odstawic od michy i nie utrzymywac,moze to pomoze.Pozdrawiam
              • Gość: HS Re: Cygańska grypa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 16:40
                Faktem jest że takiego nieróbstwa się zrobiło w cholerę. Uczyć się nie chcą,
                robić tez nie ... bo po co. Najgorsze jest jednak to, że w ogóle nie myślą ani
                o swoim życiu i ani o przyszłości. Latka lecą a oni tkwią w miejscu. Zero
                zaangażowania w cokolwiek, żadnych ideałów ..... nic!!!
            • Gość: jerry Re: Cygańska grypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 17:23
              Jeśli przez te 19 lat dawałeś dobry przykład to bądź spokony o przyszłość syna.
              To zaowocuje prędzej czy później. Na efekty czasem trzeba poczekać. Przywilejem
              młodości jest bunt. Tak jest i tego nie zmienisz. Przypomnij sobie siebie w
              wieku 20 lat. Wydaje mi się, że w tej chwili Ty potrzebujesz pomocy
              psychologicznej lub rozmowy z kimś o ojcostwie. To niełatwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka