Gość: zajaczek zyczonka swiateczne IP: *.209.200.89.otvk.pl 08.04.07, 16:31 Z okazji swiat Wielkiejnocy zycze wszystkim zatrudnionym w naszej firmie pracownikom spokojnych Swiat oraz spokoju w pracy w poswiatecznym okresie.ZajaczekHallo odzywajcie sie czyzby forum upadło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilkołak Re: Forum IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 08:56 Witam wszystkich pracowników naszego marketu i odwiedzających. Mało ludzi zabiera głos bo mało kto wie o tym forum, 60% ludzi to nowi pracownicy. Dzięki za tort na 10lecie firmy - był pyszny. Pozdrawiam Wilkołak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Banan Re: Forum IP: *.wifi-networks.pl 15.04.07, 13:47 Pozdrawiam również wszystkich odwiedzających jeszcze tę stronkę.Widać że ktoś tu jeszcze od czasu do czasu zagląda.Zechęcam wszystkich Was do jakiegokolwiek wpisu jeżeli już tutaj wejdziecie.Orientacyjnie będzie widać ilu ludków jeszcze interesuje to forum.Szkoda tylko że nie mamy takiego jak Selgros www.selgros.yoyo.pl/.Zapraszam do wpisów.Może w końcu i ruszą następne ciekawe tematy.Pozdro DAMY RADĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Forum IP: *.chello.pl 15.04.07, 19:38 Dziś mam urodziny. Pozdrawiam wszystkich którzy "Dają Radę". Trzymajcie się i piszcie co u Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilkołak 1 Maja IP: *.icpnet.pl 01.05.07, 22:12 Witam wszystkich kolegów pracowników z Praktikera. Dla Miki najserdeczniejsze życzenia, dużo zdrowia( w tej pracy to podstawa),optymizmu, podwyżki (takiej jak wzrost sprzedaży 40%)i wszystkiego co sobie wymarzysz Mika. Jak Wam przeleciał tan dzień, czyli święto Pracy w Pracy? Bo ja miałem olew na wszystkich kupujących i zwiedzających.(Apacze sobie) Wiekszość ludzi w Polsce ma wolne a my jak zwykle do pracy. Zresztą 3 Maja też będe. Pozdrowienia dla odwiedzających Praktiker da rade sorry Mieszkaj lepiej he he he dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam pytanie Re: 1 Maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 00:15 czy mobigiem jest jesli twój przełożony zwraca sieę do ciebie na TY a ie per pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfin Re: Jaki on jest? IP: *.zana.trustnet.pl 17.05.07, 18:36 Czy pracuje tam jako kierownik jakiś Ćwiklak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolf Re: Jaki on jest? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:12 Wojtek jest spoko tylko czasami zapomina skąd sie urwał {na pewno nie z choinki} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO_ POZNAŃ Re: IP: *.icpnet.pl 18.06.07, 10:48 WITAM Widzę, że forum umarło smiercią naturalna, nikt nieodwiedza go. No cóż ....\ Pozdrawiam wszystkich pracowników(kolegów i koleżanki) Trzymajcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: IP: 83.2.142.* 18.06.07, 19:35 Pewnie nie ma kto pisać. Za mało ludzi związanych z firmą, za duża rotacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 19:47 Po prostu dobrze zarabiacie. Jeden mój kolega, który pracuje w Praktikerze opowiada w barze, że zarabia prawie dwa tys. na miesiąc jako sprzedawca. Prawdę mówi, czy nadmiar chmielu przez niego przemawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław Re: IP: 80.54.171.* 20.06.07, 23:14 chyba w Markach tyle bierze u nas w cze-wie zwalnia sie 5 osob na tydzien a werbowac nie ma kogo jeszcze troche i emeryci do nas zawitaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 07:19 Do Praktkera potrzeba takich oszołomów jak Tomek Rud...,taki gość to potrafi przełożonym wejść w du... Widac,że chyba niedługo skończy się lista chętnych do pracy w tym obozie!!! A tacy jak Wojtas Ćwik... zawsze wyląduja na 4 łapy,czy będzie taki czy inny dyr to i tak będą wazelinę smarować!!!!! POZDR pracowników marketu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 21:12 w 363 podobnie! nowoprzyjęci zaraz się zwalniaja a starzy dobrzy pracownicy odchodza a właściwie są translokowani do innych marketów bo dyrowi nie odpowadają! 5-7 lat byli dobrzy a teraz maja wybór albo zwolnienie albo inny sklep! paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus Re: IP: *.221.38.84.otvk.pl 22.07.07, 12:47 Kolezanki i koledzy widze ze forum nasze pada ale coz przy takiej rotacji pracownikow w naszej firmie nie wszyscy maja cos do powiedzenia na forum.Najfajniejsze ze rotacje tez sa wsrod dyrekcju we Wrocławiu mamy juz 3 dyrektora w tym roku jak tak dalej pojdzie to dociagniemy do pieciu.Atak to wszystko jest ok a wszegolnosci przebudowa działu w srodku sezonu bo panu Ż... niespodobało sie to i owo wiec jak to sie mowi u nas Praktiker da rade.Pozdrawiam wszystkich i zycze udanego wakacyjnego wypoczynku Kubus Puchatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:02 hehe to nic bo jakby dokładnie policzyć to zabrze doszło do 4 sztuk w rotacji dyrekcji (w tym jeden był P.O.) i jest coraz dziwniej (czytaj: gorzej! a wydawało się że gorzej być nie może... a jednak) a co do rotacji samych pracowników to niestety fakt u nas na dziale zostały... 4 osoby ze stażem większym niż 2 lata, reszta do roku! taka mała masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: IP: *.icpnet.pl 08.08.07, 09:33 Witam kolegów i kolezanki. W Poznaniu jest lepiej dyrekcja ta sama (na szczescie)i można się dogadać, ale za to jest duża rotacja na działach(jak wszedzie). Nowi często zwalniają sie po kilku miesiącach. A za kila miesięcy część "starych" przcowników przeniesie sie do naszego nowego marketu i to dopiero bedzie masakra na działach. Damy rade. Pozdrowienia dla wszystkich pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
grzegrzolek MODZIE moderatorze z dupy 08.08.07, 13:14 czemu ten wątek jeszcze istnieje? jest przyklejony pracowniczy, co to za pie..na prywata!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx czy w praktikerze jest mobing IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 09:49 po wciąż ten sam temat zawsze tak będzie załóżcie związki zawodowe a wtedy juz tak nadgodzin niepłatnych nie będzie ..a nie pisac pisać i ciągle to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi_Poznań Re: czy w praktikerze jest mobing IP: *.icpnet.pl 20.09.07, 06:24 Witam Mam pytanie do kolegów z innych Praktikerów, czy jest u Was pan Rosa pełniący funkcje dyrektora? Bo ma być u nas na Poznaniu 2 i niewiem czy się przenosić czy lepij zostać na sprawdzonym gruncie.Powiedzcie coś o nim. Dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor Re: czy w praktikerze jest mobing IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.09.07, 01:55 Jestem dyrektorem w Praktikerze. Przecztałem dzisiaj wszystkie, umieszczone na tej stronie posty. Mam prośbę do Pracowników, jeśli kiedykolwiek będzie Wam źle, jeśli bedziecie mieli wrażenie, że jesteście niesprawiedliwie traktowani, że dotyka Was mobbing poprostu przyjdźcie do mnie pogadać. Drzwi mojego biura są dla Was otwarte, zresztą przeważnie są otwarte. Teraz z dość miesznymi uczuciami idę spać. Już późno. Pozdrawiam wszystkich Zadowolonych i Niezadowolonych. Nigdy nie unikam trudnych tematów, dlatego wkrótce chętnie się tutaj pojawię i wymienię poglądami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funny Wigilia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 13:31 Raz do roku Dyrektor ludzkim głosem :) Trudny temat przyjdzie sam - z wizytacją. Powodzenia niezidiocenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor Re: Wigilia IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.09.07, 22:13 Dobry wieczór, z jaka wizytacją? Czyżby Funny miał(a) więcej informacji niż ja? Proszę przekazywać istotne dla funkcjonowania sklepu wiadomości na bieżąco;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Pytanie do pracowników IP: *.icpnet.pl 27.09.07, 07:33 Witam czy u Was tez brakuje nowych pracowników i werbiją prawie wszystkich? w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Poznań IP: *.icpnet.pl 27.09.07, 07:44 Witam Czy w Waszych Praktikerach tez brakuje ludi? W Poznaniu rekrutują prawie wszystkich i dają im tyle ile ma pracownik po roku pracy. Jest to bardzo żenujące, wiekszość ludzi tym bardziej się zwolni przed inwenturą, zreszta słyszalam że na Poznaniu2 mają zarabiac wiecej więc dużo osób chce się tam przenieść. Czy Zna ktos Pana Rose przyszłego dyr Poznania2 ? Prosze o odpowiedz bo przyszlych pracowników 2ki bardzo to interesuje jaki jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weteran Re: Poznań IP: *.ols.vectranet.pl 05.11.07, 21:59 Jako człowiek jest Ok. Jako dyrektor ... Musicie się Sami z nim indywidualnie porozumieć . Ogólnie GOŁOSŁOWNY . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek banan Nowa sytuacja w Czestochowie IP: 80.54.171.* 06.11.07, 19:43 Nio i nie ma juz mobingu w Czestochowie, cale szczescie -Zabrze trzymajcie sie i nie dajcie sie zastraszyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Nowa sytuacja w Czestochowie IP: 83.2.142.* 06.11.07, 22:38 Czyżby zmiana dyrektora? Czy może się ucywilizował??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Nowa sytuacja w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 19:08 Zabrze na razie nie wie na czym stoi... małemu NIC się nie podoba!!! chce zmieniać cały sklep... póki co obserwuje pracowników, robi zebrania z kierownikami, nie gada z nikim ... chodzi i patrzy tymi swoimi ślepiami! na razie inwentura przed nami i daje nam "spokój" ale myślę ze nie będzie dobrze kiedy nasz Rafał powędruje do Rybnika i mały zostanie "sam"... zobaczymy! niejednego oszołoma Zabrze wytrzymało ale trzymajcie kciuki ... tak na wszelki wypadek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Nowa sytuacja w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 12:39 Zabrze nie ma się czego obawiać. Jak będą pracować. Wszystko będzie ok. Częstochowa płacze po stracie dyrektora Zbyszka. Nigdy nie mieliśmy takiego dyr.super człowiek. A jak będzie teraz ????????????????. Na razie zapowiada się żle, czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Nowa sytuacja w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 18:33 powiem tak... Zbyszek MóWI ;) narazie troszkę wyluzował i zaakceptowł kilka rzeczy, kilka juz pozmieniał no ale chyba dobrze...jeśli będzie tak jak teraz to faktycznie młodzi mają przewalone bo niestey są to w większości ludzie którzy przychodzą do rooty odpocząć i odbębnić 8 godzin i do domku... a w zabrzu niestey nie da się ściemniać za bardzo bo jeśli tylko nam obroty spadją to mamy naloty wszystkich najwyższych... się kurde przyzwyczaili do wysokich progów... mysle ze nie bedzie najgorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Nowa sytuacja w Czestochowie IP: 83.2.142.* 23.01.08, 00:20 No i jak tam Zbychu??? Radzi sobie??? Podobno to market z problemami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurator przebudowa w Częstochowie IP: 80.54.171.* 02.02.08, 00:21 takiej lipy jeszcze nie było, plan dostaliśmy po 2 tygodniach od rozpoczecia i jeszcze ta wizyta dyrektora sprzedaży pana K ,skąd on się urwał ,z Rumunii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kik Re: przebudowa w Częstochowie IP: *.masterkom.pl 02.02.08, 11:43 Można narzekać lub można coś zrobić, pracownik nie ma żadnych praw ma tylko obowiązki. Zorganizowany pracownik ma prawa oprócz obowiązków. W Praktikerze był człowiek który zakładał "Solidarność" ale pracodawca go zwolnił. Pomoc "Solidarności" doprowadziła, że wygrał z pracodawcą w sądzie ale zawiedli koledzy, podwinęli ogony i pochowali się po kątach. Siedźcie dalej pod szafą i wyżywajcie się na forum to Wam na pewno pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: przebudowa w Częstochowie IP: *.chello.pl 09.02.08, 16:11 Ci pseudozwiązkowcy dbaja tylko o swoją d....Sa w okresie ochronnym i mają gdzieś innych. Będą wyrazicielami załogi tylko wtedy jak stanie za nimi wiekszość załogi. Inaczej nawet nie zauważą problemu. Osiągnęli juz co chcieli, zostali wybrani..... Odpowiedz Link Zgłoś
dariokogut Re: Nowa sytuacja w Czestochowie 22.02.08, 15:36 w Praktikerze jest coraz lepiej .Premie to wiedza jak zabrac zuzycie pradu mamy takie przy łagodnej zimie ze nawet jak było -20st. to mniej wtedy energi poszło.Ale najwazniejsze ze dyrektory dostały nowe fury w koncy trzeba było je kupic z naszych premii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Nowa sytuacja w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:40 No i czas pokazał niekompetencje władzy. Tego spodziewaliśmy się. My szaraki widzieliśmy co się dzieje, szkoda tylko że góra ślepa i nic nie widzi. Przecież to jest po prostu śmieszne.Tak na poważnie, to my nie mamy najważniejszej osoby na markecie. Ciekawe jak długo jeszcze tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i znowu ja Re: Nowa sytuacja w Czestochowie IP: 80.54.171.* 20.11.07, 23:43 Ci co plakali po Zbyszku mieli racje powoli robi sie u nas budka z lodami znowu... syndrom Ewy wraca skoro wychowala takiego regionalnego... coz sie dziwic .Zabrze i tak wam lepiej Hanysy odajcie nam Rafala chociaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Nowa sytuacja w Czestochowie IP: 193.17.54.* 05.12.07, 17:54 wezcie sobie tego rafalka takiej wazeliny to nie znajdziecie nigdzie .ten facet ma zamiast twarzy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toolbox363 Re: czy w praktikerze jest mobing IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 30.11.07, 11:18 drogi Panie Dyrektorze. Proszę zapytać Menagerów z Katowic jak zostali potraktowani przez Regionalnego gdy wynikł problem i poprosili go o pomoc.Publicznie to "moje drzwi są zawsze dla was otwarte" itp.a jak przyszło co do czego to olał ich na całej linii, zostawiając z problemem, na szczęście nie wszyscy w naszej firmie są dwulicowi jak pan O. mam nadzieję że to co Pan napisał odzwierciedla Pańska postawa w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor Re: czy w praktikerze jest mobing IP: *.gprs.plus.pl 22.01.08, 23:04 Szanowni menedżerowie marketu w Katowicach, za namową jednego z użytkowników, pytam i porszę o odpowiedź, jak niesprawiedliwie i bez należnego Wam szacunku zostaliście potraktowani przez Dyr. Regionalnego? Jeśli chceci o tym pogadać, to jestem tu dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: czy w praktikerze jest mobing IP: *.chello.pl 09.02.08, 16:06 Dziekuje za zaproszenie. Chciałbym tylko wiedzieć gdzie są te otwarte drzwi???? Czy przed wizytą mam już poszukać sobie innej pracy??? Jakos nie wierzę w hasło "po pierwsze ludzie". Nie sprecyzowano od którego stanowiska zaczyna się szanowac ludzi a kiedy sa już tylko materialem do obróbki... i do wywalenia. Bardziej szanuje się nowoprzyjętych od ludzi z doswiadczeniem. Poza tym ktoś, kto podaje się za dyrektora może tyle co nic, sami boją się o swoje stołki.Regionalni często siedzą za zamkniętymi drzwiami, wiec nie sądzę żeby byli chetni do rozmów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo nowe forum Praktikera IP: *.icpnet.pl 29.02.08, 17:20 nowe forum pracowników praktikerawww.hiperforum.yoyo.pl/viewtopic.php?t=86 Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś