Dodaj do ulubionych

Wrona niejedno ma imię

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 23:21
No to przedni kandydat, ha ha ha, zupełnie przypadkowo promuje TO nazwisko.
Poza tym jeżeli jest z Częstochowy, to wybrał kiepski sposób. Nie dziwię się
że jest ostatni na liście. Do niezobaczenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Metody Platformy! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.05, 23:23
      Pisałem już o tym w innym wątku.
      Moim zdaniem to świadome wprowadzanie wyborców w błąd.
      Ciekawe, co na to sztab wyborczy i władze częstochowskiej PO?
      Chociaż, z Cimoszewiczem też wyszło jakoś nieładnie...
      • ulisses_czwa Re: Metody Platformy! 03.09.05, 00:12
        Temu kandydatowi już dziekujemy... Widac, że ma przećwiczone robienie z ludzi idiotów i obracanie kota ogonem... Ja nie jestem taki naiwny i nie uwierze w jego zapewnienia...
      • Gość: elvin` Re: Metody Platformy! IP: *.ipt.aol.com 04.09.05, 03:06
        to nie jego wina ze nosi takie samo nazwisko wazne zeby nie szedl w slady jego
        imiennika a to z pewnoscia mu nie grozi
        • Gość: j-23 metody młodzieżówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:33
          jakis ty elvin tępy. Tadeusza Wrone wybrano dwa razy - raz w pierwszej wolnej
          od komunistów radzie. drugi raz społeczenstwo w pierwszych wyborach na
          prezydenta. żaden wasz mądry komunista nie dostapił tego zaszczytu i nie
          dostapi. jak na razie wasza opcja czyli lewica siedzi albo za kratkami albo
          siedziec bedzie. natomiast wszystko co sie wyprawia w czestochowie wskazuje na
          to że obecnyn prezydent uporządkował syf po was, inwstuje i zostanie na
          nastepna kadencje w cuglach:-))))))
      • Gość: krakers Re: Metody Platformy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:24
        toż to rodzina prezydenta "Tadka"
        • Gość: g nie kłam bo cie schrupią... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:28
          czerwony głąbie
    • Gość: L&M Re: Wrona niejedno ma imię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 08:56
      powodzenia z tym nazwiskiem(pewnie jakby wygral stadion by nam wyremontowal :) )
      • Gość: Szczęki Re: Wrona niejedno ma imię IP: *.111.inds.pl 03.09.05, 16:11
        Widocznie 25 latek nie orientuje się co dzieje się w Częstochowie, w innym
        przypadku z pewnością na pierwsze miejsce w swej kampanii wysunął by twarz lub
        jakieś hasło a nie nazwisko.
        • Gość: j-23 mylisz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:36
          on widzi i słuchza a nie przesiaduje na naradach partyjnych SLD...
          w tym wasza cała tragedia, bo gdybyscie wiedzieli jak to co sie dzieje w
          Czestochowie postrzegaja ludzie to byście sie zapisali do stowarzyszenia
          Wrony.:-))))

tyle inwestycji i widac je gołym okiem... bo wasze z lupa nie mozna było
          znaleźc. za to znalazło sie 140 mln długu po SLD w Czestochowie
    • Gość: gumiś Re: Wrona niejedno ma imię IP: *.21.pl 03.09.05, 20:05
      No i wszystkie wrony są czarne,hahaha:P
      • Gość: ... Re: Wrona niejedno ma imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:23
        a wszystkie gumisie czerwone ;)
    • elfhelm trochę długo studiuje... 04.09.05, 00:27
      posłowanie nie wpłynie na niego korzystnie
      • Gość: m naogladal sie WRONA filmow IP: *.prenet.pl 04.09.05, 11:26
        Byl juz taki film (komedia) z Eddim Murphy, gdzie tez ubiegal sie o fotel kongresmena promujac tylko nazwisko takie jakie mial slynny (byly) kongresmen, no i on wygral wybory w cuglach bo z przyzwyczajenia ludzie kandydowali na nazwisko.

Rzeczywistosc chyba zweryfikuje filmowa fikcje :)
    • Gość: cz Wrona niejedno ma imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 11:47
      "Raczej nie. To nie moja wina, że nazywam się tak samo - odpowiedział kandydat
      PO. - A zresztą Wron w Częstochowie jest dużo."

No rzeczywiście wron jest dużo w Częstochowie, a szczególnie na topoli koło
      mojego domu :-)

• Gość: Gość Re: Wrona niejedno ma imię IP: 80.51.222.* 05.09.05, 08:05
      25 lat? Jeżeli tacy gó..aże będą rządzić tym kajem to czeka nas napewno
      świetlana przyszłość.
    • Gość: Tomek Re: Wrona niejedno ma imię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:46
      Przemek trzymaj sie, mój głos masz na 100%. Trzeba dać szanse nowym ludziom,
      ileż mamy patrzec na te zakłamane gęby Lepperów i Giertychów i innych nierobów ?
    • Gość: Krzysiek Re: Wrona niejedno ma imię IP: 80.51.233.* 05.09.05, 12:40
      Gość portalu: Vito napisał(a):
      > Nie dziwię się że jest ostatni na liście. Do niezobaczenia!

Akurat tak się składa że ostatnie miejsce jest całkiem dobry miejscem na
      liście. To tak jak oglądalność reklamy prasowej: jej wielkość na stronie
      ostatniej jest mniej więcej zaraz po stronie pierwszej i trzeciej.
      • Gość: hahahahah to prawda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:40
        komuszkom jest w nie smak ze ludzie cha miec w wynborach takie nazwisko jak
        obecny prezydent bo to tylko dobrze swiadczuy o pojmowaniu jego osoby,
        zwlaszcza przez młodych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka