ja_corka 04.09.05, 23:46 Gdyby kazdy z Polakow dal tylko ZLOTOWKE moglibysmy wspomoc mieszkancow N.Orleanu w koncu to tez nasi przyjaciele ....... podobno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: *** TYLKO ZLOTOWKA***** IP: *.icis.pcz.pl 04.09.05, 23:55 Stany Zjednoczone to w koncu najbogatsze panstwo swiata, ktore stac na wydawanie dziesiatkow miliardow dolarow zeby posylac wojska do Iraku itd. Wnioski nasuwaja sie same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: *** TYLKO ZLOTOWKA***** IP: *.dyn.optonline.net 05.09.05, 06:25 > Stany Zjednoczone to w koncu najbogatsze panstwo swiata, ktore stac na > wydawanie dziesiatkow miliardow dolarow zeby posylac wojska do Iraku itd. > > Wnioski nasuwaja sie same. Ej!!! Ta wojna jest to no bo.. bronie masowego razenia, oh, wait, ok, bo tam byli terorysci z dziewiec/jedynascie... ummmm, to nie ta kartka.... Ok bo bedziemy demokracje rozprzestrzeniac.. co? zrobila sie konstytucja, typowego panstwa wyznaniowego? ja tez tak chce... Ok, jedynie co sie do tej pory sprawdzilo to ze za koszt smierci zaledwie kilku tysiecy naiwniakow co sie do woja za pieniazki za wyksztalcenie zalapali,(i niepoliczonych tubylcow) "zaprzyjaznione" firmy sie na multi-miliardowe kontrakty zalapuja...cool, no? Badz dumny, zginesz za zyski. Rodzina bedzie miala fajowo zlozona flage na pamiatke. Co, jakies brudasy sie topia? JA MAM WAKACJE. Glosowali na mnie? Ok,C, gdzie jest moj pisorz? Do narodu; Przezwyciezymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek SLD do Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 16:51 do Iraku naszych chłopców posłal rzad SLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: SLD do Iraku IP: *.icis.pcz.pl 05.09.05, 18:20 Wszystkie partie go poparly - akurat oprocz Samoobrony i LPR chyba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop Re: SLD do Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 20:19 co samoobrona i lpr???kogo poparły??? mow człowieku jasniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: SLD do Iraku IP: *.icis.pcz.pl 05.09.05, 21:36 Pisze ze byly przeciw wyslaniu wojsk do Iraku - na pewno Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joop Re: SLD do Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:13 i napewno LPR tez było przeciw.jak wygraja wybory odrazu beda wracac do kraju a kwacha i sld sie wysle. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_iris Idealistką jesteś moja droga Córko 05.09.05, 21:47 Idealistką i to niepoprawną.U nas pomoga sie wybiórczo, nie liczy sie człowiek tylko zaraz jego pochodzenie ,kolor skóry,wyznanie etc.Łatwiej wydac miliony na kampanie wyborcze niż na pomoc komukolwiek.Owszem zwykli biedni szarzy obywatele chetnie pomogą są konta i kto chce ten znajdzie i da ale jak sądze bedzie to tak jak z pomocą do Biesłanu.Wielki chałas i nic..........+ Serdecznie pozdrawiam:o) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Idealistką jesteś moja droga Córko 06.09.05, 00:30 Oj Kochana Iris............ chcialam tylko sprawdzic jaka bedzie odezwa NAS Polakow ale okazuje sie ze my potrafimy tylko WSZYSTKO SPROWADZIC do Partii i wykorzystac do obrzucanioa sie blotem. SZKODAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
ja_iris Re: Idealistką jesteś moja droga Córko 06.09.05, 09:26 Chińskie przysłowie mówi "Pamiętaj o wielkich słowach, nie zapominaj o małych ludziach"No cóż, jest jednak chinskie u nas o małych ludziach się nie pamięta za to wielkie słowa "wielkich ludzi" tego nam nigdy nie braknie.My Polacy potrafimy tylko głosno ale niezbyt rozsądnie krzyczeć i to najchetniej na niewinnych!Ale zrobic cos dobrego to już ..... a niech lepiej ktos za nas to zrobi...........a jak mu sie nie uda to go na szafot!Polska mentalność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: Idealistką jesteś moja droga Córko IP: *.246.71.17.tisdip.tiscali.de 06.09.05, 23:26 Niemcy, Anglia Hiszpaia i inne kraje probuja pomoc........tez dlatego, ze sa TAM ich obywatele, a Polska??? Wiecie ILU POLAKOW tam jest? chociazby dlatego trzeba o tym pomyslec. Tylko kpiny i prowokacja zaraz Odpowiedz Link Zgłoś