Dodaj do ulubionych

Damski bokser zaatakował policjantkę

05.09.05, 21:41
Bardzo serdecznie współczuję policjantce.Mam nadzieję,że nic poważnego się
nie stało i szybko wróci do siebie.No cóż nastały takie dziwne czasy,ze
damskich bokserów wszędzie jest pełno.Na słabszego zawsze łatwiej podnieść
rękę niż na równego sobie a tymbardziej na silniejszego.Najlepszym przykładem
wprawdzie tylko wirtualnego ale jednak damskiego bokserstawa był atak na
mnie.Atak niesłuszny ale niestety bezmózgowcy nie myślą tylko atakują!Miałam
szczęście,ze tylko wirtualnie.Ale mimo wszytko to smutne,ze jak się chce
zrobic cos dobrego to zawsze znajdzie się w pobliżu damski bokser.
Obserwuj wątek
    • Gość: alfa Re: Damski bokser zaatakował policjantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 22:36
      Kobiety w policji...
      Ale jak przekonać kobiety, że z pewnych wzglęgów fizycznych nie jest wskazane
      by zajmowały niektóre stanowiska? Przecież organizacje feministyczne zaraz
      zrobiłyby o to wojnę!
      W obecności kobiety w mundurze wcale nie czuję się bezpieczniej. Natomiast
      gdyby została zaatakowana zawsze stanę w jej obronie.
      • ja_iris Re: Damski bokser zaatakował policjantkę 06.09.05, 08:14
        E no nie ,czyżby męski szowinista?Policjantki powinny być chocby tylko dla
        ozdoby ale tak na poważnie często te Panie lepiej radza sobie od swoich
        kolegów.To że zaatakowana została policjantka a nie policjant to własnie dowód
        na to,że zdecydowana większość(oczywiście nie wszyscy)mężczyzn to tchórze i
        atakuja własnie słabszego,chociaz w tym wypadku bokser się raczej przeliczył.
        • Gość: Roman Re: Damski bokser zaatakował policjantkę IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 09:27
          Masz jakieś traumatyczne przeżycia związane z facetami że tak na nich nalatujesz?
          A może masz szczęście do takich własnie pojebów co to nad kobietami chcą zawcze
          i czymkolwiek dominować?
          W odpowiedzi na twój zarzut że prawie wszyscy faceci to tchórze powiem-kiedy
          chopy lały się pod Grunwaldem-ich baby siedziały w domu i wyszywały
          chusteczki,tudzież rozglądając się za przystojnym posłańcem.
          • ja_iris Re: Damski bokser zaatakował policjantkę 06.09.05, 09:35
            Widze Romanie,ze Twój rozum zatrzymał się na roku 1410.Czytaj uwaznie bo tez
            Cię posądze a damskie wirtualne bokserstwo.Nie nalatuje na wszytkich i jak sam
            zauważyłes napisałam prawie wszyscy a nie wszyscy!Bywaja gnojki ale bywaja tez
            prawdziwi męzczyźni i takich na szczęście mam okazję znać:o)
            Miłego dnia:o)
            Ps .Nie potrafie niestety wyszywać chusteczek :o)
            • ja_iris Sorki Romanie :o) 06.09.05, 09:46
              Źle sie wyraziłam nie Twój rozum sie zatrzymał lecz Twój światopogląd:o)
              I choć nie potrafię wyszywac ani robic na drutach to w obronie świetnie wiem
              gdzie należy kopnąć atakującego :o)
              • Gość: Roman Re: Sorki Romanie :o) IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:49
                No i trafiła kosa na kamień.Czuję się rozłożony na łopatki,cóż poleżę sobie
                zatem,co mi tam,bylebyś mnie za bardzo nie podrapała tymi swoimi pazurkami.
                Fakt,mój światopoglad,niemal na zyczenie,zatrzymał się gdzieś w śrdeniowieczu
                gdzie ludzie gotowi byli poswięcać się dla jakiś idei i ich władcy,często
                umoczeni to jednak nie zapominali o swoim kraju.
                A co do miejsc czułych u atakujacych-zawsze znadą się takie zimne dranie co to
                są nie do ruszenia nawet napalmem:)
                • ja_iris Re: Sorki Romanie :o) 06.09.05, 14:54
                  No nie,tak to też nie może być,żeby kobieta ,faceta?No sorki Roman:o)Wstawaj
                  prosze ,nie będe drapac:o)I co do czułych miejsc to też nie ma obawy.To byłoby
                  tylko w obronie realnej :o)Czuję,że masz serce rycerza więc damy byś nie
                  skrzywdził:o)
                  Ps.Nie masz pojęcia ile może zrobić damski pantofelek,napalm wysiada:o)No i nie
                  życzę Ci sprawdzenia tego:o)
    • Gość: ET Re: Damski bokser zaatakował policjantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:57
      No tak,wyrok w zawieszeniu.
      Czyli powrót do domu i dalsze znęcanie nad rodziną.
      Do następnego razu, które może się skończyć czymś gorszym niż tylko pobiciem.
      I widzę, że na pobicie policjantki tez można sobie pozwolić, bez większych
      konsekwencji.
    • Gość: Krakoo Re: Damski bokser zaatakował policjantkę IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:39
      A ja mam take pytanie. Gdzie byl kolega policjant jak atakowano jego partnerke?
      Po to chodza parami, zeby sobie latwiej radzili w tych trudnych czasach, a ona
      sama musiala sie bronic???
      • Gość: mrzezyno252 Re: Damski bokser zaatakował policjantkę IP: *.prenet.pl 06.09.05, 11:21
        Ten baran, ten półmózg miał szczęscie że w Policjii nie ma zbyt dużo Kobiet
        które służyły w GROMIE. Zresztą naukowo jest dowiedzione że kobiety w
        działaniach Policyjnych czy Wojskowych są zdecydownaie na takim samym stopniu
        wyszkolenia jak mężczyźni, czasami są nawet bardziej konsekwentne w działaniu. A
        tego damskiego boksera to radze chować przed swiatłem dziennym bo są sposoby na
        takich padalców. Ostzregam wszystkich damskich bokserów, w domu jesteście
        Panami, ale tylko chwile. Dobierzemy się wam do "pupki", ja nie strasze ja
        obiecuje.
        • Gość: Lysy Gość Re: Damski bokser zaatakował policjantkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 11:36
          Rok i dwa miesiące pozbawienia wolności za czyną napaść na Funkcjonariuszkę!
          To jawna kpina.W USA facet za to dostałby min 8 lat odsiadki.
          I jak tu ma być bezpiecznie hahaha
          • Gość: Krakoo Re: Damski bokser zaatakował policjantkę IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:25
            Nie zapominaj o tym, ze w zawieszeniu, czyli dalej bedzie chodzil po ulicach...
    • Gość: koles Re: Damski bokser zaatakował policjantkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:42
    • Gość: koles zawsze i wszedzie policja je..a bedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:43
      i to tyle na dzis
      • Gość: rek damski bokser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 09:10
        damski bokser ?
        pod wpływem alkoholu 1prom - na takim wspomaganiu to jeżdzi każdy ksiądz przed
        i po sumie , i nauczajac religi w szkole! - bez przesady!
        uwazam iż to bokserem była to kobita ! on się tylko bronił! i to delikatnie!
        pare sińców i troszke farbowanych kłaków! - 44-letni mężczyzna jakby walną
        kobitę w pysk ze złości to już długo nie podnisła by telefonu!
        inaczej to on marny i maltretowany,i zachciało mu się po piwie przeciwstawić
        hersztbabie! /
        biedaczysko nawet piwko zakazane bo z pomocą przyjdzie jego babie druga wredna
        baba !
        idźcie do sklepu Delikatesy na al Pokoju tam jest taka wredna
        sprzedawczyni /czarna i tęga?/ na jej odzywki chamskie -już się można stać
        bokserem damskim - nie dla niej babskim!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka